Kirjoittaja Aihe: Domme-vertaistukea? :)  (Luettu 9677 kertaa)

Dean

Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #15 : 30.10.2022, 16:31 »
Vähän väärin tehty sanavalinta. Vaniljatyttö oli myötämielinen kokeilulle, ja ensikokeilun jälkeen aloin piiskalla harjoituttamaan häntä säännöllisesti. Vähitellen hänestä tuli oma subini. Vähitellen minusta tuli master. Olimme alle 25 ikäisiä tuolloin.

Mutta toki kun etsii aikuisempaa seuraa, kannattaa jo heti alkuun selvittää tämä asia. Mieltymykset luultavimmin ovat siinä vaiheessa ainakin suurelta osin selvillä. Jos esim. nelikymppinen mies ei koe tarvetta alistua naiselle, hänestä tuskin subia saa.

Isäntä83

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 678
 • Ita obediemus et tibi
 • Galleria
Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #16 : 30.10.2022, 20:58 »
Juu, näinpä tässä on käynyt eli viestejä näköjään tulee.

Jos siis haluaisin selvitellä, että natsaako jonkun kanssa, niin viestittelyä vaan ahkerasti ennen ku uskaltaa potentiaalisesti jonkun tavata?

Helpompaa olis kyllä livenä tavata ja jokainen omilla kasvoilla, mutta nämä on toki tällasia juttuja mitä ihmiset ei halua välttämättä tinderissä profiilissa määritellä :)
Mä toimin niin, että tapaan ensin livenä lyhyenkin viestienvaihdon jälkeen, koska vain siten näkee toimiiko ne kuuluisat kemiat. Tällä vähennetään kuukausien jaarittelut erinäisillä viestimillä.
Kannatan tätä.

Isay

 • Vieras
Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #17 : 09.01.2023, 19:48 »
Täällä myös yksi uudehko kaapista ulos puskeva piiskan viuhauttelija. Ulkona "virallisista" kuvioista, joten vertaistuki ja tapahtumat olisivat mieluisia🙏

Tocame

Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #18 : 09.01.2023, 20:00 »
Täällä myös aloittelija domme, ulkona täysin niin sanotuista piireistä. Koen tapahtumiin/bileisiin osallistumisen vaikeana kun on ensikertalainen. Bileistä varsinkin ei ole riittävästi tietoa, miten tulisi valmistautua. Domme miittejä en ole nähnyt järjestettävän (etelä suomi). Viime kevään, kesän ja alkusyksyn jaksoin aktiivisesti katsella tapahtumia täältä, mutta ei. Ja tietysti viikolla tapahtuvat miitit rajautuu aina pois jos ei ihan oman asuinalueen lähistöllä, mutta niinkuin sanoin, domme miittejä en ole edes havainnut järjestettävän. Onko joku muu alusta jossa näitä tapahtumia mainostellaan? Kiva olisi tutustua kanssa dommettariin ja jakaa kokemuksia.

Colestramus

 • Bizarre Club
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 389
 • Voe tokkiinsa.
 • Galleria
Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #19 : 09.01.2023, 20:48 »

Muutaman asian voisin laittaa tähän, näiden asioiden miettiminen ja opettelu auttoi paljon. Näin jälkeenpäin ne kuulostavat itsestään selvyyksiltä, mutta me olemme vain ihmisiä ja epätäydellisiä, emme koneita.

1. Epärealistiset odotukset. Saatatte lukea milloin novelleista, milloin sessio kertomuksista sitä miten domi/domme on se joka vie jalat alta, lukee ajatukset ja osaa kaiken ja tietää kaiken. Tuo on pornoa, ei todellisuutta. Kumppanin kanssa opitaan pikkuhiljaa asiat, joten älkää ottako paineita siitä että heti pitää osata olla täydellinen.

2. Täydentämään ensimmäistä, myöntäkää virheenne jos niitä teette. Uskottavuus kärsii alistavana/dominoivana osapuolena jos olette liian itsepäisiä. Minä olen tehnyt virheitä, jopa sellaisia mitkä ovat johtaneet siihen että käynyt pipi, ei mitään vakavaa onneksi, mutta virheitä kuitenkin, jotka olisi pitänyt osata ottaa huomioon. Nyt osaan, ja opin virheistäni. Tekin opitte, jos haluatte oppia.

3. Kommunikointi on avain, aivan kuten missä tahansa muussakin. Turvasanoilla, turvaeleillä tms voi heittää vesilintua jos ette kommunikoi kumppanin kanssa. Ette osaa lukea ajatuksia (tai jos osaatte niin samoihin bileisiin en minä likaisella mielelläni hakua, ihan vain jotta ette järkyty  :o).

4. Dominoivallakin on tunteet ja oikeudet. Edelleen on se kutkuttava mielikuva domista/dommesta joka on "julma" ja "kylmä". Se on roolileikkiä suurimmaksi osaksi, osa vetää roolin paremmin, osa lempeämmin. Vaikka painotetaankin paljon sitä että submissiivinen on se joka määrää, (ei tarkoittaa ei jne) niin ei meidän dominoivienkaan tarvitse suostua yhtään mihinkään mihin emme halua. Minä esimerkiksi en suostu kenenkään tuntemattoman kanssa verileikkeihin tai kuristusleikkeihin. Piste. En vaikka maksettaisiin. On paljon muitakin asioita mihin en suostu, ja en ole mikään "dominoiva tilauksesta". Bileissä voin ehkä vähän piiskaa heiluttaa hauskan pidon vuoksi, mutta siinäpä se. Pitäkää kiinni oikeudestanne kieltäytyä, ja siitä että jos tarvitsette kumppanin kanssa aikaa nimenomaan TEIDÄN tunteiden ja fiilisten käsittelyyn, niin teillä on oikeus siihen.

5. Muistakaa (ja kerratkaa 4 tähän samaan syssyyn), myös submissiivisellakin on velvollisuudet. Vaikka paljonkin painotetaan dominoivan vastuuta (esim ne kuristamisleikit, se on kirjaimellisesti hengenvaarallista) niin submissiivisellakin ON vastuuta. Jos submissiivinen ei kerro teille että jotakin on vialla ja sen tähden sattuu jotakin, niin se ei ole silloin teidän syy. Vaatikaa submissiivelta sitä että hänen täytyy olla rehellinen fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan ennen sessiota sekä session jälkeen. En voi painottaa tätä tarpeeksi. Huolimatta siitä minkälainen se teidän suhde on, niin se ei poista velvollisuutta molemmilta osapuolilta.

Tähän myös painotuksena vielä se, että vaikka turvasana on olemassa hyvästä syystä, niin alkuvaiheessa voi olla parempi mennä valoilla. Vihreä, keltainen, punainen, tai mitä nyt haluaakaan käyttää. Turvasana on sitä varten jos jotain on VIALLA. Valosysteemi toimii alussa paljon paremmin (ja itsehän käytän tuota systeemiä vieläkin, turvasanaa en ole vaatinut tai halunnut edes käyttää vuosiin).

Mitähän muuta... Sadisti fasisti sikarasisti, siitä minä nautin. Onnea matkaan ja uskaltakaa kysyä ihmisiltä neuvoa, sitähän varten täällä ollaan.

En nyt ole varma oliko tämä ketju tarkoitettu nimenomaan vain dommeille (eli. Naispuolisille dominoiville, dom taas on se miespuolinen, mutta ketkä nyt tuota jaksaa enää nillittää) mutta laitoinpa kuitenkin koska tykkään rikkoa vähän sääntöjä. Rieh ja rellest.

Puuha-Pete

 • Rsyke
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 98
 • Vielä mahtuu kokemuksia elämään 😉
 • Galleria
  • Xu Puuha-pete2
Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #20 : 09.01.2023, 21:25 »

Muutaman asian voisin laittaa tähän, näiden asioiden miettiminen ja opettelu auttoi paljon. Näin jälkeenpäin ne kuulostavat itsestään selvyyksiltä, mutta me olemme vain ihmisiä ja epätäydellisiä, ........


Oli kyllä niin heinosti kirjotettu että  juuri näin  :)  :love:

Eleria

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 148
 • Switching around
 • Galleria
  • Valokuvaus byEleria
Vs: Domme-vertaistukea? :)
« Vastaus #21 : 10.01.2023, 10:18 »
Yllä oli upea lista!

Mä lisään omalta kohdaltani vielä sen, mikä piti itse opetella. Se, että on domme, tarkoittaa jokaisella eri asiaa. Se, että yksi domme tykkää heiluttaa piiskaa, toinen käyttää korsettia ja kolmas olla lempeää pumpulia, ei vaadi, että toisen pitäisi myös tai että toinen olisi domme väärällä tai huonolla tavalla. Toki joskus on kiva kokeilla jotain uutta, jos subi tuo vaikka esiin, mitä haluaisi kokeilla, mutta kaikesta ei tarvitse pitää.

Mä esimerkiksi olen todella huolehtivainen (ai että kakarasubia välillä oikein ärsyttää ja saan kuulla "sä et oo mun äiti"), lempeä ja pehmoinen, enkä pidä kivusta. Mä en oikeastaan juurikaan piiskaa, ellen vähän kädellä joskus, en kurista enkä ole sadistinen. Silti on päivän selvää, että mä olen Rouva ja hän enemmän ja vähemmän kiltisti totteleva subi. Kieroilu on mun juttu ja kouluttaminen.

Dommeus voi siis olla myös asetelmaa ja fyysisesti lempeämpää femdomia.