Kirjoittaja Aihe: 17.1. TIISTAIMIITTI, Rsyke 18.30-  (Luettu 883 kertaa)

Nellietied

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 672
 • Little with an attitude
 • Galleria
17.1. TIISTAIMIITTI, Rsyke 18.30-
« : 15.01.2023, 21:43 »
TIISTAIMIITTI @Artteli
MISSÄ: Mustalahdenkatu 22, Yhteisötila Kuulu
MILLOIN: Parittomat viikot - 17.1. / 14.2. / 28.2. / 14.3. / 28.3. jne.
MONELTA: 18.30 →

Uusi ketju joka tiistaille, koska joku sitä toivoi ja ehdotti!?

-#-#-#-
Lainaus
Rsyke ry presents: TIISTAIMIITIT

Liity yhdistyksen telegramiin tai discordiin ja juttele etukäteen ihmisten kanssa!

Teemamiitit
Rsyke ry järjestää myös miittejä, joilla on etukäteen sovittu teema. Tällaisia miittejä ovat olleet esimerkiksi kinkyt pikkujoulut, touhumiitit, kinky kirppis, uusien miitti ja kutitusmiitti. Oletko vailla jotakin tiettyä teemaa? Laita viestiä ketjuun tai lähetä sähköpostia ja ehdota! Etsimme myös jatkuvasti erilaisten teemamiittien vetäjiä, voit siis ehdottaa myös itseäsi vetämään teemamiittiä. Jokaisesta teemallisesta miitistä tehdään oma ilmoitus instagramiin ja tälle foorumille.

Miittien etiketti
1. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista, syrjintää tai häirintää iän, sukupuolen, syntyperän, etnisen taustan, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, kinky-suuntautumisen, kinkkien, terveydentilan, poliittisen/uskonnollisen/kulttuurisen taustan, kansalaisuuden, elämänkatsomuksen, vammaisuuden, kielen, perhe- tai suhdemuodon, sosiaalisen tai taloudellisen aseman tahi yhtään minkään muunkaan tekijän takia.
2. Muita ei kuvata.
3. Kenenkään henkilötietoja ei paljasteta.
4. Ketään ei kosketa ilman että kysyt ensin luvan.

Sääntöjenvastaisesta käytöksestä pyydämme kertomaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä miitin vetäjälle! Epäasiallinen käytös voi johtaa esimerkiksi tapahtumasta poistamiseen tai porttikieltoon Rsyke ry:n tapahtumiin.Yhteystiedot
Kotisivut | Instagram | Facebook | Sähköposti: rsyke.ry@gmail.com
-#-#-#-

TIISTAIMIITIT 2023
Pinkki miittikäsi on yhä kaapattu ja uusi miittimaskottinne aikoo sitoa siihen.. Tikkareita? :P


Siis mikä vi..rtahevon tiistaimiitti: Miten miittimaskotti Nelli, kuvailisi Tiistaimiittejä?

Tampereen Tiistaimiitit ovat Rsyke ry:n miittejä, joita pidetään tällä hetkellä joka toinen tiistai, Arttelissa, jollei muuta ilmoiteta. Miiteissä on mahdollista tavata muita kinkyjä, höpistä aiheesta ja sen vierestäkin. Miitit eivät ole mitään vakavaa pönötyspuuhaa vaan mukavaa ajanviettoa samanmielisten seurassa. Etkä edes tarvitse yhdistyksen jäsenyyttä tai todistetta tamperelaisuudestasi, olet tervetullut ilman kumpaakin. Pue päällesi mitä haluat ja miten haluat, älä kuitenkaan heitä muita miittaajia liian vahvasti ulos kinkykaapista tai häiritse julkisen miittipaikan yleistä rauhaa. (Miittiympäristöinä toimivat siis julkinen yhteisötila ja/tai anniskeluravintola eli kuppila. Kummassakin on mahdollista että "jästit" näkevät sut kun saavut paikalle, joten ollaanhan säädyllisiä ja käyttäydytään paremmin kuin Ville Vallaton?)

Miittejä on myös teemallisina (erikseen ilmoitetuin päivämäärin), silloin keskustelut pysyvät pääasiassa illan teeman ympärillä. Teematon miitti on täynnä höpinää useammasta aiheesta ja niiden vierestä, ihan kinkysti tai ei kinkysti. Paikalle saa saapua yksin, kaksin, kolmisin tai vaikka koko perheen voimin, jos äitisi kestää kuulla mitä teit viikonloppuna lauantaisaunan jälkeen? Uudet, vanhat, kokemattomat ja konkarit ovat kaikki yhtä tervetulleita. Kunhan muistetaan yhdessä, että ketään ei sorsita, nokita tai pulutella saati syödä, purra tai tökitä ilman lupaa. O:-) Jos tajusitte mitä meinaan niin ansaitsette papukaijamerkit!

Vieläkö pelottaa?
Vinkki 1. Liity yhdistyksen telegramiin tai discordiin ja juttele etukäteen ihmisten kanssa, ihan vaikkapa tässä ketjussa?! :o
Vinkki 2. Voit ottaa yhteyttä miittimaskottiin: Nellietied, joka saapuu paikalle jo klo 18 tai laittaa viestiä Rsykkeen instaan / sähköpostiin. Miitteihin ei tarvitse lähteä yksin ja tätä maskottia saa aina vetää korvasta jos haluat turvaeläimen. ^-^

Kuppilavaihtoehto parillisille viikoille on haussa, suunnitelmissa ehkä kuppilakierros by Tiistaimiitti. Who's in?
Teematoiveita & teema miitin vetäjä ehdotuksia otetaan vastaan!

~ Nelli
Joka muisti että kohta alkaa taas uusi viikko..

TIISTAIMIITTI @Artteli
MISSÄ: Mustalahdenkatu 22, Yhteisötila Kuulu
MILLOIN: Parittomat viikot - 17.1. / 14.2. / 28.2. / 14.3. / 28.3. jne.
MONELTA: 18.30 →

Pikkupöllö

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 155
 • Pöllö, kissa, nainen - yhtäkaikki hiiret varokoon
 • Galleria
Vs: 17.1. TIISTAIMIITTI, Rsyke 18.30-
« Vastaus #1 : 16.01.2023, 21:06 »
Sinne! Huomenna ja muinakin kertoina  :)

Nellietied

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 672
 • Little with an attitude
 • Galleria
Vs: 17.1. TIISTAIMIITTI, Rsyke 18.30-
« Vastaus #2 : 17.01.2023, 16:42 »
Tänään nähdään miten käy kun miittimaskotti juoksee töistä kotiin ja sieltä samantien miittiin. Matkalla on osattava vaihtaa vaatteet ja juosta kaupan kautta, jotta saa jotain muutakin syötävää kun miittikeksit tai tikkarit..?

Mukana menossa: yksi sekava kuutio, toinen viallinen sellainen, punaista kudenarua, Nellin biohazardi puuhakirja, ystävälliset sateenkaarikirahvit Gary ja Kelly & nälkä!

~ Nelli
Kolmioleivältä ei voi välttyä!? :))

MURU

Vs: 17.1. TIISTAIMIITTI, Rsyke 18.30-
« Vastaus #3 : 17.01.2023, 21:51 »
 :love:kiitos miiitistä.