Kirjoittaja Aihe: Kosketus esittää: Hurmokselliset palvontamenot 25.3.2023  (Luettu 4695 kertaa)

KosketusofficialKosketus esittää: Hurmokselliset palvontamenot

Astelemme yhdessä nautintojen alttarille, kun lauantaina 25.3. Kosketus järjestää vuoden ensimmäisen seksipositiivisen matkan kohti nirvanaa. Tällä kertaa palvomme toistemme kehoja, tunnustamme himokkaimmat syntimme ja puhdistaudumme kiihkeässä kasteessa. Työpajamme saattavat sinut kiusaukseen ja upea eroottinen performanssi johdattaa juhlavieraat hurmokselliseen transsiin.

Olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin osoitteeseen Hämeentie 29, Helsinki. Voit varjella pyhintä sopukkaasi tarkemmin tai avata temppelisi oven kaikille halukkaille. Voit olla kinky tai vanilja, ujo tai rohkeampi, ja yhteinen ohjelmamme tarjoaa lukuisia tilaisuuksia kohtaamisille ja seksipositiivisiin ihmisiin tutustumiselle.

Kiellettyä hedelmää pääset maistamaan ostamalla lipun täältä: kosketus.eventiolive.fi/events Lipun hinta on 60 euroa, ja liput myydään kategorioittain: miehet, naiset, muut ja parit. Ostathan lipun, joka vastaa identiteettiäsi. Aistikkaisiin palvontamenoihin mahtuu 60 kiimaisen lahkomme pyhiinvaeltajaa.

Haluamme kutsua sinut tilaan, jossa voit kokeilla rajojasi mahdollisimman turvallisesti. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Kaikki sukupuolet, seksuaaliset suuntautumiset ja erilaiset kehot ovat arvokkaita.

Syntisten pöytään on katettu pääosin vegaanista ehtoollista, jota on tarjolla koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi että englanniksi. Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee niin vieraita, henkilökuntaa kuin esiintyjiä. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan bileistä. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tämän linkin takana olevaan bileiden etikettiin: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.

Tapahtuman hinta on 60 e. Liput ovat myynnissä osoitteessa kosketus.eventiolive.fi/events.

Lippuja on myynnissä 60 kappaletta.


Bileiden ohjelma:

Turvallisemman tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat alkupiiriin. Huomaa siis, että myöhästyneitä ei oteta sisälle kuin painavasta syystä, joka on ilmoitettu järjestäjille etukäteen! Kaikkien harjoitusten tekeminen on vapaaehtoista.

17.30–18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.35–19:00 Alkupiiri. Käymme läpi hurmoksellisten palvontamenojen säännöt.

19:00–21:30 Orgiakäytännöt-työpaja. Tutustumme kosketuksen moninaisiin muotoihin ja tunnustelemme, millaista on toteuttaa seksuaalisuuttaan julkisessa tilassa. Tutkimme omia halujamme ja rajojamme. Käymme läpi, miten monimutkaisissa ryhmätilanteissa kysytään lupaa kosketukseen ja miten lähestytään ja poistutaan tilanteista. Työpajassa käsitellään näitä teemoja monipuolisten harjoitusten avulla.

22:00 Eroottinen performanssi, joka saa aikaan orgioiden ihmeen.

1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.


Rohkaisemme pukeutumaan seksikkäästi tai vapautuneesti! Älä siis tule farkuissa ja t-paidassa. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi riettaista nunnista ja munkeista, viattomista neitsyistä, enkeleistä ja demoneista, luonnonjumalista, kulttijohtajista ja ylipapittarista. Myös seksikkäät kinky- tai fetissiasut toimivat aina.

Kaikki markkinointikuvat on ottanut crowbone.

Lyhyesti:

Mitä?

Seksipositiiviset bileet! Hurmokselliset orgiat!

Missä?

Hämeentie 29, 4. krs, Helsinki

Miten mukaan?

Osta lippu osoitteesta kosketus.eventiolive.fi/events.


Suostumuksellisen seksikultin johtajat:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.
 « Viimeksi muokattu: 08.02.2023, 09:19 kirjoittanut Kosketusofficial »

Kosketusofficial
Ja autuas on se, joka löytää tiensä seuraaviin Kosketus-bileisiin, lauantaina 25.3.

Osta lippusi täältä: https://kosketus.eventiolive.fi/

KosketusofficialHaluatko vapaaehtoiseksi Kosketus-bileisiin?

Kosketus järjestää lämminhenkisiä seksibileitä Helsingissä. Seuraavat bileemme ovat lauantaina 25.3. Tarvitsemme vapaaehtoisia mm. tilan sisustamiseen ja purkuun sekä keittiöön. Mitään erityistaitoja ei tarvita. Vuorot kestävät noin 3–4 tuntia, ja niitä on ennen bileitä, bileiden aikana ja niiden jälkeen. Vapaaehtoisena pääset osallistumaan bileisiin ja bileissä järjestettäviin työpajoihin sekä kokemaan upean eroottisen performanssin. Saat tutustua myös ihaniin ihmisiin, ja olet mukana luomassa seksipositiivista kulttuuria Suomeen. Tervetuloa joukkoomme!

Tule vapaaehtoiseksi täyttämällä lomake osoitteessa: https://bit.ly/3XChpQe
« Viimeksi muokattu: 20.02.2023, 21:16 kirjoittanut Kosketusofficial »

KosketusofficialTahtoisitko sinäkin ojentaa jalkasi palvottaviksi? Kaipaisiko kehosi erityistä huomiota?

Hurmosta tavoitellaan Kosketus esittää: Hurmokselliset palvontamenot -tapahtumassamme 25.3. Osta lippusi jo nyt! https://kosketus.eventiolive.fi/

Kaikki tapahtuman mainoskuvat on ottanut Crowbone.

KosketusofficialHurmos kutsuu, hilaa peppusi paikalle! Noin kuukausi bileisiin, ja lippuja on mennyt jo mukava määrä. 25.3. pyllistämme ajatukselle, etteikö eroottinen leikki kuuluisi henkisyyteen. Meidän jumaluutemme juhlivat öisin – ja minkälaisin menoin!

Vielä ennen palvontarituaaleja Kosketuksesta pääsee nauttimaan pienemmässä tapahtumassamme, joista seuraavan järjestämme tiistaina 14.3. Työpajassa tutustumme rauhallisesti edeten omaan seksuaalisuuteen, rajoihin ja suostumukselliseen kosketukseen – liukuen kohti loppuillan orgioita ja vapaata leikkiä. Lippuja myydään 20 kappaletta per ilta, ja intiimi ja lämmin ilmapiiri tapahtumissamme on saanut paljon kehuja. Tule sinäkin kokemaan upea tunnelma ja nosta arkesi uudelle tasolle!

Liput kaikkiin tapahtumiimme tästä linkistä: https://kosketus.eventiolive.fi/

KosketusofficialTule maistamaan sitä kuuluisaa kiellettyä hedelmää...

Käyskentele vapaasti Edenin puutarhassa ja ihastele sen antimia. Antaudu hyväilyille, lempeälle tunnelmalle ja Kosketukselle.
 
Me emme karkota sinua Paratiisista, vaan kannustamme tutkimaan halujasi – ja ihana lankeemus on enemmän kuin sallittua! Suostumuksen rajoissa tietenkin.

Osta lippusi Kosketuksen omaan Paratiisiin täältä https://kosketus.eventiolive.fi/ , ennen kuin ne loppuvat!

foobar

  • Helsingin akateemiset kinkyt ry
  • Asiakas
  • *
  • Viestejä: 232
  • Galleria
Osta lippusi Kosketuksen omaan Paratiisiin täältä https://kosketus.eventiolive.fi/ , ennen kuin ne loppuvat!
Taisivat miehiltä loppua jo. No, joku toinen kerta sitten.

KosketusofficialJos Kosketus olisi voimaannuttava kristalli, mikä se olisi? Kenties kuin punainen Karneoli, tuo elinvoimaa huokuva ja lämmintä energiaa säteilevä kivi, joka tuo elämääsi intohimoa, puhtia ja fyysisyyttä. Kohottaa itseluottamusta, haihduttaa pelkoja ja täyttää sinut rohkeudella ja päättäväisyydellä.

Älä jätä kaikkea viimeisen kortin varaan, vaan hanki lippusi palvontamenoihimme nyt, sillä viimeisiä viedään! Lippukauppaan tästä: https://kosketus.eventiolive.fi/

Miesten liput on valitettavasti loppuunmyyty. Myymme liput kategorioittain, koska lippuja on jaossa rajallinen määrä, ja haluamme tapahtumasta monimuotoisen ja sellaisen, josta mahdollisimman moni löytää seuraa itselleen  :)

KosketusofficialHelvetin lieskat polttelevat jo makeasti, paholaisen viekoitteleva kutsu houkuttelee tuhmaan leikkiin ja enkelkuoro voihkii just sulle, kun Hurmokselliset palvontamenot ovat aivan oven takana! O:-)  >:D

Bakkanaaleissamme sinua odottaa niin ihana taivas kuin tuonela rangaistuksineen sekä herkkuja notkuva ehtoollispöytä. Ohjelmaa on tarjolla pitkin iltaa: Työpajoissa pääset tutustumaan muihin seksipositiivisiin olentoihin sekä suostumuksellisen Kosketuksen saloihin. Jumalainen performanssiryhmämme on jälleen luonut kuumaakin kuumempaa, aisteja kutkuttelevaa eroottista taidetta ihasteltavaksenne.

Lippuja on vapautunut vähän myyntiin: kaksi miesten ja kaksi naisten lippua, mutta aivan pian olemme loppuunmyyty! Kipin kapin lippukauppaan, jos vielä mielit mukaan:
https://kosketus.eventiolive.fi/

!HUOM! Sinä lipun onnellinen omistaja: Huomaathan, että saapuminen tapahtumaan on kello 17:30 ja 18:30 välillä ja ohjelma alkaa heti 18:35 yhteisellä osuudella. Emme ota myöhästyneitä sisään kuin painavasta syystä, joka on ilmoitettu meille etukäteen, mieluiten sähköpostilla kosketustapahtumat@gmail.com. Tämä toimintatapa on tärkeää turvallisemman tilan luomiseksi ja siksi pyydämme, että kaikki noudattavat sitä, jolloin voimme viettää kivan ja kaikille mahdollisimman turvallisen illan!

Kiitos kaikista palvontamenojen mainoskuvista kuuluu upealle kuvaajallemme crowbonelle  :love: