Kirjoittaja Aihe: Kohtaamattomat tarjoomukset ja odotukset  (Luettu 889 kertaa)

Punisher

  • Kanta-asiakas
  • ***
  • Viestejä: 266
  • Sitä käsittelyä saa mitä tilaa
  • Galleria
Kohtaamattomat tarjoomukset ja odotukset
« : 13.04.2023, 11:30 »
Ennen takatalven iskemistä ja saatuani viimein erään koko talven vieneen projektin sillai valmiiksi no..muutamaa listanpätkää ja saumojen massausta vailla .. hain eilen viimeinkin rautakaupasta laituritarvikkeita.
Laituristahan tulee komea. Hiekkapohjasta huolimatta ensin15 metriä pitkä leveähköä ja sen päähän hyvä kelluva ponttoni kunnollinen terdekansi joka on suurempi kuin useimpien makuuhuone sejä tietty kestää lyödä veneenkin kiinni.

Mutta tuo edellä kerrottu ei kiinnosta ketään.
 Mökkeily on out olit sitten millainen karpaasi karju tahi kesämies..
Nykyajan naisille edellä kuvattu ei ole vaihtoehto vapaa-ajanvietolle vaikka siellä voi silloin tällöin perwoilla omassa rauhassaan miten haluaa..

Vuosien varrella on opittu ettei sen suhteen muodostaminen ei ole koskaan helppoa.  On kaikenlaisia vaateita ja mukaan tulevia ei niin toivottuja kylkiäiselementtejä.
EI EI EI ONNISTU... vaikka ne seksuaaliset mieltymykset natsaisivat 110% yhteen niin aina löytyy niittä kynnyskysymyksiä joista pitää kynsin hampain kiinni. Onhan se todella paha kun tullaan valmiin ex-suhteen  todo listauksen kanssa vääntämään ja kääntämän.

Kenties pakkosyöttömäisen tai pakkobullamaisen vaadelistan sijaan täytyisi ymmärtää jättää se ex siittä suhteesta kokonaisvaltaisesti ulkoruokintaan.
Toki eroja on niin monenlaisia ja niistä jääviä velvoitteita joiden ymmärtäminen ja hyväksyminen on kuitenkin myös osa sitä luopumisprosessia ja myös osa prosessia kun sitä uutta suhdetta ryhdytään kutomaan..
Silti ei ole oikeudenmukaista rinnastaa lapsetonta ex-suhdetta uuden kumppanin suhteeseen jossa on lapsia huollettavana.
Mielestäni nämä asiat eivät ole lapsien asioita eivätkä  aikuisten keskinäiset seksuaaliset mielihyväteot tai sessiot ole sen luonteisia joita esitetään lapsen nähden.
Yllättävän moni keskenkasvuinen teini-ikäinen hakee vielä sitä seksuaalista identiteettiään eikä se että uusi kumppani on änkeämässä jopa sen lapsen ja aikuisen väliin hakien väenvängällä ja väärässä tilassa sitä omaa paikkaansa suhteessa lisää luottamusta vaan pikemminkin toimii takuuvarmana karkottimena.

Raid-maisella asenteella kun rymistelee suhteen syntyhetkillä niin jäljelle jää pari pettynyttä ihmistä ja muutama sydänjuuriaan myöten loukattu.

Noh onneksi mökkikausi alkaa viimein ja voinkin keskittyä siihen ja jälleen kerran hautaamaan sinne myös kaikki suruni.
Mökkeily on toki aivan eri maailmasta kun kaukomatkailu aurinkomaiden lämpöön pippurinkasvatuksen taa huitsin nevadan kohteisiin ja sen matkan savimajanäkymillä fiilistelymässäily.

Toistahan se toki on kun helteinen kesäyö, sinä ja minä ja pelilityyni järvi..

Toivotan kaikille baarilaisille antoisaa kevättä ja kesää suuntauksista riippumatta...
p.s. kirjoittajalla on nyt ns. tyhjä pesä eli lapset eivät ole enää edes teen-ikäisiä 8)