Kirjoittaja Aihe: Kun swinger kohtaa kinkyn  (Luettu 6940 kertaa)

Digitalis

Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #15 : 12.06.2023, 21:04 »
Elikkä selvennykseksi, että TB:n namedroppaamisella tarkoitin sitä, kun kolumnisti namedroppasi heidät täällä tuossa kolumnitekstissään. Tottakai TB saa puhua omasta toiminnastaan missä tapahtumissa ikinä ovatkaan mukana.

Pera

Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #16 : 12.06.2023, 22:47 »
Itse useammassa swinger tapahtumassa käyneenä, voin sanoa kyllä että kinky puolta on esillä swinger bileissä. Esimerkiksi, muutama kuukausi sitten, swinger illassa järjestettiin piiska koulutusta, muutama tapahtuma on järjestetty ClubX tiloissa.
Nykyisessä Helsingin omassa XU jäsenille olevassa baarissa on kinky alue, josta löytyy jo risti mihin voi sitoa ja piiskata ja piakkoin ymmärtääkseni on tulossa sidonta alue jossa onnistuu roikotukset, kyseisessä tilassa on jo järjestetty piiska iltoja missä on alkuillasta kerrottu aiheesta, lisä on kuulemma tulossa.

Kiinnostavaa. Ehkä liityn joskus XU:hun

Punisher

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 266
 • Sitä käsittelyä saa mitä tilaa
 • Galleria
Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #17 : 13.06.2023, 07:41 »
kovin ihmetyttää miksi täällä esitetään varmana totuutena asioita joita ei ehkä tule tapahtumaan..
  taitaa kinkymopo keulia nyt ennenaikaisesti ja rajulla tavalla??

lähtökohtanen oletusarvo siittä että rikkomalla yhteisön sääntöjä avoimesti  ja esittämällä palveluntarjoajaa tahi sen takana olevia yrittäjiä kohtaan arvioita arvostelua ja vaateita vain negatiivisessa mielessä voi joskus johtaa jopa kollektiiviseen rangaistukseen.
Tästä löytyy esimerkkejä kinkyjen biletyshistoriasta,  ei saanut selvää puhuiko pää vai perse ja yhteisön bilepaikka meni alta.

tiettävästi kinkyillä on jo omia klubeja yhdistyksiä ja monenmoista muuta toimintaa kautta maan?
eikö näiden lähtökohtaisesti vain kinkyille palveluksiaan tarjoavien yhteistyömuotojen kehittämisen pitäisi olla etusijalla?
miksi käyttää kauhea määrä aikaa ja energiaa siihen että skene ruotii mäheltää tuomaroi ja vaatii kollektiivisella painostuksella muuttamaan ihan kaiken kinkyksi???
keiden etua ajaa tuo toiminta joka ilmenee niiden muiden palvelualustojen ja toimioiden loputtomana arvosteluna yleisenä dissaamisena sekä mutu tietomuotoisen huhujen laajalevikkinen levittely?

tiettävästi ei siis ole olemassa vain ja yksinomaa vain kinkyille tarkottettua nurkkausta johon tässäkin ketjussa viitataan.
mutta voihan myös olla että olen viettänyt aikaani väärässä paikassa koska moisesta wonderland nurkkauksesta ei ole luotettavia havaintoja?

hetkinen ...
Juuri  tulikin mieleeni että mikäli tässä tarkoitetaan eräässä nurkassa roikuskelevaa punaista krossia niin avoimesti myönnän tehneeni
 sen mutta en kyseiseen tilaan joka ei myöskään ole baari..
vastavuoroisesti olen kyllä ollut tilaisuudessa jossa domme käytti koko illan minun paikalle toimittamaa piiskausvälineistöä mm. kumista vintage floggeria

on tuolla muualla alustoilla näkynyt myös pks-seudun aidolla kinkyklubilla( jätän nimeämättä ) järjestettyjen bileiden kuvasaldoa jossa ihannoidaan sitä kun d mies särkee subin perseeseen lyöntivälineen..

myönnän etten ollut tilaisuudessa paikalla joten pohjaan havaintoni ainoastaan tilaisuudesta ulosvuotaneeseen kuvamateriaaliin.
koska en ollut tilaisuudessa läsnä en voi kommentoida mitenkään oliko tilaisuuden järjestävä taho antanut yleisen kuvausluvan ja bilekuvien levitysoikeudet jolloin mentäisiin ehkäpä bile-etiketin mukaisesti.

täällä on ollut monina vuosina kirjoituksia siittä kuinka toisia tulisi kunnioittaa miten käyttäytyä bileissä ja se järjestäjien vastuu että bileissä on riittävästi selväpäistä staffia.
on myös esitetty vaateita että anniskeluravintolassa järjestetyissä biletapahtumissa voi käyttäytyä miten vaan nakkena naputellen sitä sun tätä ja sisältää myös penetroivan seksin.

asioita voi siis tarkastella monella tapaa mutta ennen  kaikkea niin että toisten tarkoitushakuista leimaamista kinkyksi ja julkisilla paikoilla esittää asia sillä tavalla että toisen idenfiteetti paljastetaan ei tulisi sallia missään muodossa eikä yhdessäkään tilaisuudessa.
Tämän tasoisia " läpällä tehtyjen" vetojen seurauksena voi olla hyvin kauaskantoiset seuraukset. julkisuuteen revityn kinkyn kohtalo on karu.- katkolla on  mahdollinen parisuhde luottamustoimet työura ja jopa mielenterveys voi järkkyä vakavalla tavalla kuten lööppilehdistöstä saamme aika ajoin lueskella.

no tämä ei läheskään kaikille aukene eikä ole tarviskaan ja ihan varmasti joku vetää herneet ja ryynit nenuun ja kohta ollaan taas itkemässä että tämä kirjoitus kohdentuu yksilöivästi henkilöön..
Kirjoitus on kohdennettu "skenen" yleiseen käytösmalliin siinnä kun kohdataan muu maailma kinkykahvalla lyöden tai kinkynä vaaditaan muita muuttumaan.

p.s. lähden  tästä setämies-typoilemaan ilman Viagraa toisille alustoille tai vaihtoehtoisesti tekemään uusia  veren takuulla kuumentavia  Niagran putouksen lailla mahlaa valuttavia kinkyleluja ja muuta välineistöä..
Hyvää kesää ihan kaikille
« Viimeksi muokattu: 13.06.2023, 18:16 kirjoittanut Punisher »

susa-anniina

 • Smurffit
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 708
 • Sekarotuinen subikoiranarttu tai jotakin muuta
 • Galleria
Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #18 : 14.06.2023, 15:34 »
Onkohan täällä palstalla mitään asiaa, mistä saataisi riitaa aikaiseksi. Eiköhän kaikille ole selvillä, että bileisiin liittyen, ei pitäisi puhua mitä joku muu teki. Itsestään sitten jos haluaa kertoa, niin mikään sääntö ei käsittääkseni sitä suoraan kiellä. Myöskin olen kuvitellut kuulleeni, että XU itsekin järjestäisi kinky aiheisia tapahtumia, eikä niinkään, että yhdistykset olisivat menneet heidän toimintaansa tuodakseen kunkyyden ilosanomaa kaikelle kansalle. En toki ole jäsen siellä, niin käsitykseni voi olla väärä.

Mitä tulee tuohon kertomaasi väärinkäytökseen kuvien jakamisesta klubilta, niin voit olla huoleti. Koska viittaat tässä henkilöön jonka minä olen tuonut avec lipun turvin tilaisuuteen ja siinä mielessä olen vastuussa hänen käytöksestään ja sääntöjen noudattamisesta, niin voin vakuuttaa, ettei mitään sääntöjä ole rikottu. Klubilla on ollut erillinen valokuvaustila, missä kuvat on otettu ja ne on jaettu tapahtumiin osallistuneiden henkilöiden molempien suostumuksella.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2023, 15:55 kirjoittanut susa-anniina »

Kaisla

 • Smurffit
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 80
 • & balthazar
 • Galleria
Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #19 : 14.06.2023, 17:38 »
Tämähän se on sitä intersektionaalista pervoilua ja parinvaihtoa parhaimmillaan, kun kummastakin leiristä muistetaan tulla viisastelemaan mikä nyt meni toisella pieleen ja itse mesokentältä siinä keskivaiheilla kuuluu erinäistä voihketta ja mäiskettä niiden taholta jotka enimmäkseen tykkää vaan puuhastella mitä tykkää puuhastella.

Itsehän istun Suuren Valaistumisen puun keskivaiheilla omalla oksalla ja heittelen pieniä sarkastisia viisaudenkäpyjä tasapuolisesti kaikkien päähän. Aina täältä pääsee tikkailla alas kun tarve vaatii.


-baltsu

Tixu

Vs: Kun swinger kohtaa kinkyn
« Vastaus #20 : 15.06.2023, 11:05 »
Itse koen olevani noin yleisesti ottaen aina vähän sivullinen, poliittisesti sitoutumaton ja laitamilla pysyttelijä. Siksipä ehkä en tunne kuuluvani kumpaankaan joukkoon.

Siinä missä swinger-porukassa ärsyttää toisinaan sellainen -öhö öhö, kylläpäs me ollaan pervoja, pannaan ihan ristiin - mentaliteetti niin kinky-yhteisön tiukkapipoinen termirunkkaus ja tosikkomainen suhtautuminen muunmuassa seksuaalisuuteen nostaa karvat pystyyn.

Kun sitten ottaa huomioon että erilaisissa yhteisöissä aktiivinen porukka on vain jäävuoren huippu ja ne todelliset pervot, kinkyt ja vapaamieliset kulkevat tuolla tutkan alla itsestään ääntä pitämättä niin... kaikki se nokittelu tuntuu äärettömän turhalta.

Yritän siis lakata ärsyyntymästä. Muiden tavat olla ja elää eivät ole minulta pois. Eikä se ehkä ole niin kovin kiinnostavaakaan.