Kirjoittaja Aihe: MILF, puuma ja mitä näitä on....  (Luettu 1146 kertaa)

syntipukki

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 62
 • Kinkymaailman moniottelija
 • Galleria
MILF, puuma ja mitä näitä on....
« : 07.06.2023, 00:03 »
Kirjainyhdistelmä MILF, saa toiset hekumoimaan naapurin Leenasta, toisille se tuo mieleen päiväkodin uhkean tädin joka auliisti auttoi kumisaappaat jalkaan aina ulos lähtiessä. Varmasti on enemmän niitä jotka tykkää piukaksi treenatusta, hoikasta naisesta. Mutta itse kallistun, suorastaan polvistun, sinne toiseen suuntaan jossa liivien painaumat runsailla rinnoilla saa mielikuvituksen laukkaamaan ja hormonit hyrisemään.

Itsellä kävi aikoinaan hyvä tuuri lemmenelämäni alkumetreillä kun satuin törmäämään peräti kahteen kypsään ikään ehtineeseen rouvashenkilöön (ei toki yhtä aikaa vaan olihan siinä välissä pitkähkö toipumisjakso). Heidän seurassaan tuli vietettyä monia herkkiä hetkiä ja hurjia seikkailuja joita muistelen yhä lämmöllä.

Erityisesti jäi mieleeni toinen heistä. Vaihdoimme ensimmäiset viestit eräällä vieläkin olemassa olevalla treffisivustolla. Löysimme muutamia yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja juttu luisti luontevasti. Hän oli eronnut, yksinhuoltaja ja kaipasi miehistä otetta runsalle povelleen. Itse olin tuolloin jäntevä urheilijanuorukainen jolle 24/7 suhde olisi ollut liikaa joten olin ymmärrettävistä syistä hyvin kiinnostunut tälläisestä järjestelystä.

Hän oli varreltaan lyhyt, pyöreä juuri oikeista paikoista ja aika kokenut monista jutuista. Siinä oli kieltämättä nuori mies hämmennyksen vallassa kun pääsi hyppäämään huvipuistoon jossa kaikki laitteet oli vapaassa käytössä ja jokaiseen vipuun sai hyvän henkilökohtaisen opastuksen. Tuli suorastaan tunne että pitää käydä kirjastossa selaamassa alan oppaita ettei hyvä sessio keskeydy turhaan pohtimiseen. Kun yht'äkkiä saa toteuttaa kaikki unelmansa, hyvän maun rajoissa toki, on siinä hetken aikaa sormi suussa kun ei tiedä miten päin ja mihin sitä seuraavaksi itseään työntäisi. Myöhemmin hankin omaan kirjastooni lukuisia oppaita jotta apu olisi lähellä.

Mutta opettajani oli mahtava! Suunnatonta kärsivällisyyttä osoittaen hän ohjasti tikanpoikaa oikealle pesälle. Onneksi näitä tapaamisia oli usean kuukauden aikana, muuten tohtisin jo epäillä että kaikki oli vain suloisen kosteaa unta.

Molemmat tykkäsi kamppailu-urheilusta ja enpä ole koskaan ajatellut judovideoita esileikkinä, mutta kyllä se lonkkaheiton hidastus vaan sai veren kiertämään hyvinkin reippaasti. Myös huumorintaju osui hyvin yksiin vaikka olemme ihan eri taustoista. Hän oli akateemisesti koulutettu ja hyvinkin konservatiivisessa työssä elämän työnsä tehnyt, itse olen lähinnä duunariosastoa ja käytännönläheinen puuhastelija joka ei tartte sisustussuunnittelijaa valitsemaan mattoa huussin lattialle.

Hyvässä sessiossa on myös taukoja ja ne kuluu mukavasti leipää haukaten ja teetä juoden. Kahvi pistää itsellä vähän pakkia sekaisin joten seuraavan session aikana saattaa asunnon täyttää lemmenhuutojen lisäksi haitallinen ääni-ilmiö. Olen vuosien mittaan havainnut että tämä ei ole kovin suotavaa. Vaikka nauru pidentää ikää, on se joissain tilanteissa vaarallista  kun veri pakenee sieltä missä sen pitäisi juuri silloin auttaa pitämään miehisyys ryhdissään. Vaikka ihmiseen voi monta osaa vaihtaa, on jotkut varret sen verran herkkiä vaurioille ettei niitä tohdi asettaa vaaralle alttiiksi.

Ehdottomasti parhaat hetket on kuitenkin yhdessä peseytyminen. Heti saavuttuamme asunnolle, oli aika riisuuntua ja mennä suihkuun. Hänellä oli usein juuri sellaiset alusvaatteet joita olin toivonutkin. Olo oli kuin jouluna! Niiden riisumiseen meni hetki kun piti ensin hypistellä hitaasti sormenpäillä noita mystisiä rinnankannattimia ja nuuhkia parfyymin sekä ilmassa väreilevän lemmenodotuksen tuoksua. Vaikka ne aikuisten lelukauppojen hepeneet kovin vietteleviä ovatkin, itse tykkään nähdä enemmän sitä peittävämpää sloggi-osastoa. Siinä on enemmän materiaalia tunnusteltavaksi ja suurempi yllätys kun majava ei heti karvaansa paljasta.

Liivien hakaset aukeaa helposti kun sitä aikansa harjoittelee, mutta sitäkin on venytettävä niin pitkään kuin mahdollista. Se hetki kun ne napsahtaa irti toisistaan ja raskaat rinnat painollaan tipauttaa liivit alas, saa selkärankani kihelmöimään. Tykkän polvistua eteen ja nauttia siitä näystä kun vapaus koittaa ja nuo kaksi huvikumpua vyöryy kohti innosta väriseviä huuliani. Hellä suudelma nännille avaa aistikanavat oikealle taajuudelle.

Joskus voi naisella olla toppi jossa ei mekaanisia osia ole, silloin tämä vapautusoperaatio pitää ehdottomasti nähdä tarkasti ja ehkä jopa ottaa askel taakse että saa kauhottua tuon upean näyn molempiin silmiinsä. Sitä voi sitten hekumoida yksinäisinä iltoina, kiihkeän viestittely session jälkijäykkyyttä pois loitsutessa.

Veden valuminen runsaalla vartalolla on vähintään yhtä lumoavaa kuin vesiputousten tuijottaminen Norjan vuonojen ylväissä maisemissa. Ja samaa luonnon uljautta niissä molemmissa kieltämättä on. Hieman tervantuoksuista saippuaa sekaan ja antaa käsien liukua tuota palvonnan kohdetta pitkin. Joka kolo on hyvin pestävä ja tutkittava, puolin ja toisin. Varsinkin vähemmän tuttua maastoa pitääkin tutkia tarkoin että löytää sitten hämärässäkin perille. Jos lemmenpaine kasvaa liian suureksi, voi joutua antautumaan hekuman vietäväksi, suihkun pauhatessa. Veden roiskuminen silmiin ja kylppärin huuruinen ilma vain yllyttää kiimaa kun kaksi kehoa hakeutuu toistensa syliin, keinuen kohti päivän ensimmäistä täyttymystä ja sitä alkuräjähdystä joka toivottaa ystävän tervetulleeksi ja osoittaa että täällä onkin juuri sinua kaivattu.

Parasta on ne viikonloput joissa on aikaa päivin ja öin.  Toki joskus pikainen visiitti, ehkä pieni roolileikki piristää lemmekästä suhdetta, mutta sellainen kiireetön parin päivän nautiskelu on kyllä sitä mitä aika ajoin kaipaa. Tankkaamisen ja peseytymisen ohella voi vaihdella ajatuksia ja kuulumisia, ratkoa suuria kysymyksiä, asettaa pienet kysymykset niille kuuluviin lokeroihin ja muutenkin vietellä toistensa mieltä.

Ehdoton suosikkini oli asento jossa itse lepuutin jäntevää pantterimaista vartaloani selällään ja nainen asettui hajareisin kasvojeni yläpuolelle. Siitä kun hän hitaasti hivuttautui alaspäin, kunnes suihkunraikkaat huulensa oli sopivalla etäisyydellä kielikylvylle, oli kuin taivas olisi auennut. Samalla sain ihailla tuota pulleaa ja pyöreää peppua joka värähteli nautinnon tahdissa. Annoin käsieni vaellella hänen vartalollaan ja kieleni kiemurteli tutkimusmatkallaan. Siististi trimmattu pusikko varmisti että makunautinto ei keskeytynyt teknisiin vaikeuksiin. Välillä kun näpäytti kämmenellä kipakasti pakaralle, sen värinä kulki läpi selän kuin lammen pinta kesä-iltana. Joka iskulla huulet avautui ja antoi kielen sukeltaa syvemmälle lämpimään ja liukkaaseen koloseen.

Tässä asennossa niskani oli erittäin hyvässä asennossa vaikka pidempäänkin sessioon, mutta jopa naisen nautinnolla on rajansa ja usein liian nopeasti oli hänen kierähdettävä pois päältäni koska reidet alkoi osoittamaan luovuttamisen merkkejä.
Harmillisen harvoin tuota nektaria pääsin maistamaan, ehkä siinä onkin sen houkuttelevuus.

Tässä vaiheessa olinkin jo aivan yhtenä seipäänä valmis asettumaan satulaan ja pienen kiitolaukan jälkeen alkoikin maaliviiva häämöttämään. Loppuhuipennus saapui kirpristelevien varpaiden rapsutellessa lakanoihin uurteita ja kohta selkärangan läpi ammuttiin sellainen amorin nuoli joka laukaisi kipakan huudahduksen naapurien kauhuksi. Mutta onneksi pieni tauko ja pari palaa suolaista keksiä elvytti kropan ja mielen taas uusiin konnankoukkuihin.

Usein oli edellisestä kerrasta pari viikkoa aikaa, jonka aikana olimme monia viestejä vaihdelleet ja tulevista sessiosta hekumoineet. Tuolloin ei vielä ollut whatsappeja, kikkejä yms, vaan viestittely kävi näppärästi sähköpostilla, johon sai liitettyä jopa postimerkin kokoisia kuvia!

Toinen vaihtoehto oli tekstiviestit.  Tuolloin ei vielä ollut näitä hienoja hymiöitäkään vaan ihan tekstipohjaisena vedettiin. Ja tästä olen suunnattoman kiitollinen! Kun nuori kiimainen mies lähettää kullalleen viestejä joita vaan hän ymmärtää, kehittyy kielellinen ilmaisu aivan uusille urille. Voi sitä sanojen hekumaa ja verbaalista ilotulitusta jota harrastimme, siinä jäi jopa vanhat turkulaiset lemmenloitsut toiseksi kun kilvan keksimme uusia ilmaisuja niille kehon-osille joita pian hellisimme yhdessä.

Aika ajoin tämä lemmenpapitar hiipii mieleeni, olemmehan aina välillä viestejä vaihdelleet. Välimatka on nykyään meillä sen verran suuri että ihon tuoksua emme enää jaa ja hän on siirtynyt elämässään sellaiseen seesteiseen vaiheeseen jossa hurjistelu on lähinnä kauniiden muistojen tasolla tapahtuvaa. Ja näitä yhteisiä hetkiä usein muistelemme.

Hieman harmittaa etten kaikkia fantasioitani uskaltanut julki tuoda vaan ne on jäänyt jonnekin takaraivoon kytemään ja sopivaa tilaisuutta odottamaan. Tokihan tässä vuosien saatossa kaikenlaista on päässyt kokeilemaan ja aivan uusiakin juttuja on listalle lisätty. Enkä usko että hänkään ihan kaikkea paljasti, varmasti jäi häneltäkin monia asioita ehdottamatta. Mutta yhdessähän näitä asioita koetaan ja suunnitellaan, pientä kompromissia pitää aina tehdä. Monia nautintoja kuitenkin yhdessä koettiin.

Lakanoita en juuri koskaan laittanut koneeseen heti yksin jäätyäni, vaan annoin tuoksujen siivittää itseni unien suloiseen maailmaan useammankin kerran ennen kuin OMO syrjäytti synnin tuoksun kukkakedon raikkaudella.


Maailma on nykyään kovin erilainen paikka nuorelle miehelle. Melkein tekisi mieli käyttää latteutta "ennen kaikki oli paremmin", mutta kyllä nykyään pariutuminen ja muu seuran haku on niin paljon helpompaa. Ei tarvitse enää tyytyä oman kylän tyttöihin, vaan voi hakea seuraa niin pitkältä kuin tarpeelliseksi kokee.  Varsinkin tiettyjen tarkkaan rajattujen mielitekojen  tyydyttämiseen voi joutua matkustamaan aika kauaksi että löytyy se sopiva vastakappale. Ennen piti tyytyä siihen mitä siitä omasta yhteisöstä löytyi ja usein ne tytöt oli jo niin moneen kertaan koeponnistettuja, että lapsikin saattoi syntyä heti ensimmäisen coituksen jälkeen.
Siinä sitä oli mammalle selittämistä!

Siispä haluan kohottaa hattuni kaikille niille aikuiseen ikään ehtineille rouville ja neiti-ihmisille, jotka vastaanpanemattomasti ovat jaksaneet uurastaa tämänkin maan nuorten miesten eteen. Siinä on sellainen enkelten parvi joka ehdottomasti on palkintonsa ansainnut. Mikään video tai tuhruinen kuva ei korvaa sitä henkilökohtaista opastusta ja kouriintuntuvaa otetta nuoren miehen seksuaalisuuden elämän alkumetreillä, kuin mitä kokeneempi nainen voi antaa.

Jotkut aloittelijat tosin närkästyy kun heitä yrittää ohjata parempaan suoritukseen, tuolloin on edettävä varoen. Todellisuudessa siellä kovankin kuoren alla sykkii epävarma ja pelokas sydän joka halajaa hellyyttä ja lempeä. Herkällä otteella saa sellaisenkin pojan avautumaan ja heittämään pois sen raskaan miehuuden kaavun johon hän ei vielä ole edes kykenevä astumaan.

Monet tuoksut jää mieleen. Hyvässä ja pahassa. Liiallinen parfyyminkäyttö saattaa kovin nuorta miestä pyörryttää ja haitata leikkejä. Tästä seuraa helposti epäonnistumisen tunne ja koko toiminto saa negatiivisen sävyn. Sitä kannattaa välttää. Suihkunraikas on hyvä, saunanraikas paras.

Erilaiset mieltymykset suorastaan liimaantuu nuoreen mieleen kuin toffee kitalakeen. Siispä voit istuttaa nuoren mieleen vaikkapa jonkun kivan muiston nahasta, spandeksista, piiskoista, kahleista, sukkahousuista yms. Mutta muista: valta tuo vastuuta! Tuo elämännälkäinen olento jahtaa sitä harhakuvaa koko loppuelämänsä, mouruten paikkakunnan neitojen akkunoiden alla vain nähdäkseen vilahduksen taivaasta. Kun kokemukset ovat antoisia, tulee pojasta mies joka vaalii noita tuntemuksia ja pyrkii niitä toteuttamaan nykyisen kumppaninsa kanssa. Joten hellyyttä ja kärsivällisyyttä kysytään oivalliselta opastajalta.

Kaikkeen ei pidä suostua, rajat pitää olla. Nuori mies saattaa korskua kuin villi-ori. Silkkaa pahaa saa sellainen aikaan. Nopeasti pitää opettaa että yhteispelillä tämä juttu etenee.

Varsinkin kun tapaa ensimmäistä kertaa, saattaa poikasella olla sen luokan paineet että hän ei edes osaa päättää sanoako "moi" vai "heippa" joten suusta korahtaa joku epämääräinen "moippa". Tämä on tuttua itsellenikin.  Etenkin kun tapaamista on edeltänyt lukuisat viestit joilla odotuksen jännitystä on tarpeettoman paljon kasvatettu.

Ehkäpä alussa kannattaa välttää sitä hurjaa hekumointia, mutta silti antaa ymmärtää mistä on kyse. Ei se nuori mies siellä toisessa päässä kakkureseptiä ole vonkaamassa.
Kirjahyllyyn voi kerätä muutamat tantra-oppaat, makkarin oven päälle heittää korsettia yms rekvisiittaa. Ja muutenkin vähän johdatella sillä ensimmäisellä kerralla juttu jouhevasti aiheeseen jota tässä ollaan yhdessä pohdittu.
Juuri tälläiseen seireenin pauloihin itsekin aikoinaan astuin, ja siitä olen kovin kiitollinen. Mahdollisuus perääntyä oli koko ajan kun kumpikaan ei luvannut liikoja.

Myöhemmin ehtii tutkimaan mitä kaikkea voikaan tehdä ja mihin molemmat taipuu. Kokematonkin mies haluaa olla se urhea tutkimusmatkailija joka keksii uusia asioita, ja antaa hänen luullakin niin. Onnellisuus on pienestä kiinni ja sitä illuusiota ei tohdi rikkoa. Sirpaleet viiltää kuin pahat sanat, mutta mielikuvat, vaikka valheellinenkin, kantaa unelmaa läpi elämän.

Mikään ei ole niin yksinkertainen kuin lempeä janoava mies. Hän on kuin pala savea jota elämä ja ihmiset muokkaavat. Onni on sillä joka vielä kiikkustuolissa hymyilee vanhoja muistellen. Vaikka ei enää erottaisi oikeaa sukkaa vasemmasta, saattaa siellä muistojen pölyisessä arkussa olla vielä se tuoksu jolla silloin joskus itsensä villiin hekumaan saatteli.

Joten kiitos vielä kerran niistä seikkailuista joita olemme saaneet kokea teidän tiukassa puristuksessa, suihkuhetkistä yhdessä, suullisen taidon kokeista ja niistä opeista joita nyt toteutamme omassa elämässämme.
Olkoon elämässämme vielä monia uusia asioita joita tutkia, oppia ja opettaa edelleen.  :love:

Flikk

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1708
 • It's playtime;)
 • Galleria
  • Novelleja
Vs: MILF, puuma ja mitä näitä on....
« Vastaus #1 : 07.06.2023, 07:46 »
..
Kun nuori kiimainen mies lähettää kullalleen viestejä joita vaan hän ymmärtää, kehittyy kielellinen ilmaisu aivan uusille urille. Voi sitä sanojen hekumaa ja verbaalista ilotulitusta
..
Tämä on kyllä kohdallasi niin totta, että riippumatta aiheesta, luen viestisi aina hymyssä suin.

Ja toki näin naisena, milffinä ja joskus vähän puumanakin haluan myös kiittää naiseuden ylistyksestä :love:

HuulillaPiirrettyM

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 274
 • TrueMaster 1% Demiurgi emergoitui
 • Galleria
Vs: MILF, puuma ja mitä näitä on....
« Vastaus #2 : 07.06.2023, 09:43 »
Täältä ilmoittautuu myös yksi aamukahvinsa lukiessaan hyvin pieninä suullisina varmuuden vuoksi nauttiva Syntipukki-fani.
D-miesten pukeutumisketjusta, johon edelleen (onneksi) on oma teksti vasta ranskalaisissa viivoissa menossa on pohdinnat pudonneet kyllä mainiosti.
Enemmänkin lukisi ja ihan mistä vaan aiheesta, teksti kun sisältää usein mahtavasti muotoiltuja "näinhän se on" ajatuksia herättäviä koukkuja ja vakavan humoristisia ilmaisuja.

Tuo kahden välisenä kehittyvä verbaalinen ilmaisu on kyllä yksi ihmissuhteiden maustemylly, varsinkin kun vastapari osallistuu joko halukkaasti ja kyvykkäästi tai miksei vahingossakin sen kehittymiseen.
Kinkytekemisen sanasto ja ilmaisut, kommunikointi ansaitsis enemmän keskustelua ja julkituontia.

Kiitos poskipääaamujumpasta, kiittelee verbaalisesti lahjakas, mutta kieliopillisesti takarivin oppilas aina eturivissä.

-HPM

"Sanojen takana, musiikin reunalla
viipyvät vieraiden äänet
outojen kasvien tuoksulla
ei pääse tästä eteenpäin
mutta tässä lähteminen
on vasta edessä, vain lupaus
ja lumi, joka peittää ruumiit
on unessa naisen naurua"