Kirjoittaja Aihe: Kosketus Rotkossa 18.7.  (Luettu 1009 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus Rotkossa 18.7.
« : 26.06.2023, 15:15 »
Kosketuksen työpaja järjestetään Rotkossa, seksipositiivisessa yökerhoympäristössä, jossa on hyvin tilaa leikkiä. Kosketus tarjoaa jälleen mahdollisuuden tutustua muihin seksipositiivisiin ihmisiin intiimissä ja turvallisessa ilmapiirissä. Olet tervetullut tutkimaan halujasi ja antautumaan yhteiseen suostumukselliseen nautintoon.

Tapahtuma järjestetään Rotkossa Punavuoressa. Tila on avoin vain Xperience United sivuston jäsenille. Voit kuitenkin liittyä sivustolle kuukaudeksi ilmaiseksi oheisesta linkistä:

xperienceunited.com/?u=kosketusofficial

Lipun hinta on 30 euroa. Tahdomme tapahtumasta mahdollisimman monimuotoisen, joten pyrimme pitämään sukupuolijakauman tasaisena.

Tapahtuma alkaa klo 18. Haluamme, että saavut paikalle klo 17:45–18:00, jotta voimme luoda tilasta mahdollisimman turvallisen. Emme ota myöhästyneitä sisään. Tapahtuman aluksi tutustumme vähän toisiimme ja herättelemme halujamme, mutta pääpaino on vapaalla leikillä. Tapahtuma päättyy klo 22:00.

Tässä tapahtuman tarkempi aikataulu:

17.45–18.00 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.00–18:20 Alkupiiri. Käymme läpi tapahtuman säännöt ja kerromme omista toiveistamme ja rajoistamme.

18:20–20:00 Eroottiset harjoitukset, jotka johdattavat suostumuksellisen leikin iloihin.

20:00-22:00 Vapaata leikkiä. Se voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä.

Turvaseksivälineitä on saatavilla (kondomi, liukuvoide, kumihanskoja). Tilassa on suihku. Otathan oman pyyhkeen. Omia seksivälineitä saa mieluusti ottaa mukaan.

Tilassa on patjoja yhteistä leikkiä varten. Lisäksi on tilaa rauhoittumiseen, jos et toivo kontaktia hetken aikaa muiden kanssa.

Tapahtuma on suomenkielinen. Tapahtumassa alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee kaikkia. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan tapahtumasta. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tapahtumaetikettiin tästä linkistä: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat viettää iltansa kiihkeässä ja vapaamielisessä seurassa.

Mitä?

Seksipositiiviset orgiat!

Missä?

Rotko, Punavuoressa

Miten mukaan?

Osta lippu täältä: https://xperienceunited.com/?party=649411a1ed1281851b377bb9
Jos et ole Xperience Unitedin jäsen, tee itsellesi kuukauden ilmainen tunnus tästä linkistä:

xperienceunited.com/?u=kosketusofficial

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumastamme, olethan yhteydessä sähköpostilla kosketustapahtumat@gmail.com.

Tapahtuman järjestäjä:

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.