Kirjoittaja Aihe: Anaaliseksistä kiinnostuneiden löytäminen  (Luettu 2455 kertaa)

Seikkailija

Voi olla, että tämä aloitus ei ansaitse omaa ketjua, mutta kysynpä silti kun kerta kysymyksiin liittyvä palsta löytyy.

Tiedustelu tai kysymys  on hyvin yksinkertainen kun sen yleistää: mistä voisi löytää vaivattomasti anaaliseksistä kiinnostuneita henkilöitä ilman sub tai dom kategorioita? Kahden keskeinen miesten välinen anaaliseksi ei kiinnosta, mutta f.male, cd- tai ts-mielessä sekä itseä vanhempien 40-55v parien kanssa kylläkin.

Erilaisiin bileisiin ja miitteihin on tullut osallistuttua, mutta näissä harvoin painopiste anaalileikeissä.

Yhden anaalileikeistä kiksejä saavan naisen olen löytänyt kolmen vuoden aikana, joka jakoi saman intohimon, mutta muuten en ole löytänyt muita pelkästään tai vahviten anaalileikkeihin viehtyneitä. Toki cis-miehiä löytyy aina.

Osaisiko joku sanoa mistä pks seudulla kannattaisi lähteä metsästämään saman mielisiä?

Onko uudenmaan alueella pelkästään anaaliin keskittyviä miittejä?

 


Rami

 • Vieras
Vs: Anaaliseksistä kiinnostuneiden löytäminen
« Vastaus #1 : 01.10.2023, 12:47 »
Jaa-ah, tähänkään ei taida olla helppoa vastausta tarjolla.

Miiteissä tutustuessa kannattaa tiedostella kiinnostuneita, kuten olet käynnytkin. Anaalileikkeihin liittyy paljon haasteita, joita on haastava toteuttaa tosielämässä. Fantasioissa se kiinnosta erityisen paljon, mutta toteuttaessa on nähty ja luettu niin paljon huonosti onnistuneita sessioita, ettei moni aivan herkästi halua toisen kakka-aukkoa kaivella, etenkin uusien tuttavien kanssa. Miehenä tämä on moninkertaisesti haastavempaa.

Monissa bileissäkin suositellaan ottamaan kumilakana tai pyyhe, jolla välttää sotkuja sekä siivoa sotkunsa, jos sellaista sattuu tulemaan.


PuolivilliNaaras

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 339
 • I have seen it all
 • Galleria
Vs: Anaaliseksistä kiinnostuneiden löytäminen
« Vastaus #2 : 01.10.2023, 16:21 »
Ei taida tällaisia miittejä tai bileitä olla. En edes osallistuisi anaalimiittiin, vaikka sellainen järjestettäisiin. Mielestäni miitit ovat enemmän sosiaalisia tilanteita ajatusten vaihtoa varten, mutta tuosta tulisi herkästi lihatiskifiilikset. Eiköhän sitä seuraa kannata lopulta hakea ihan perinteiseen malliin.

Ehkä joku teemanurkkaus bileissä keskustelupiirimäisesti voisi toimia?

Lunttu

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1140
 • Center Of Attention Whore
 • Galleria
Vs: Anaaliseksistä kiinnostuneiden löytäminen
« Vastaus #3 : 12.10.2023, 22:07 »
Ainakin Anaalileikit ja Anaaliseksi -viestiketjuista luulisi löytyvän samanhenkisiä ihmisiä tai ainakin aiheesta kiinnostuneita.

Fat Bastard

Vs: Anaaliseksistä kiinnostuneiden löytäminen
« Vastaus #4 : 13.10.2023, 00:28 »
Ehkä myös, vaikka anaaliseksi erikoisempaa onkin, kuuluu se täällä valtaosan mielestä vaniljapuoleen eikä ole niin hirveän kinkyä, varsinkaan ilman valtasuhdeasetelmaa. Menee toki kinkyn jatkona siinä missä perinteinen pimppipanokin.
Jos yhdyntään (piv- tai anaali-) lisätään vaikkapa joku valta-asetelma, se muuttuu helposti kinkyksi, mutta silloin ei suurin merkitys ole sillä, mihin reikään yhdyntä tapahtuu.