Kirjoittaja Aihe: Jyväskylän kinkyjen baarimiitti to. 5.10. klo 18.00 - huomaa poikkeussijainti  (Luettu 1283 kertaa)

Ihan_vaan_Markku

Missä: Musta Kynnys (Hannikaisenkatu 16, kartta)
Milloin: torstai 5.10. klo. 18:00 eteenpäin

Koko kaupungissa on 5.10. opiskelijoiden approhulina käynnissä.

Yleensä pakopaikkana on toiminut Musta Kynnys, mutta tällä kertaa sekin on osa approa. Koska paikka on jo aikaisemmin ilmoitettu, nähdään silti Kynnyksessä ja katsotaan, voidaanko pitää miitti siellä opiskelijoista huolimatta. "Kynyssä" ei ole keittiötä, joten kannattaa varautua syömällä etukäteen. Baarissa on myös lupa syödä omia eväitään. Tulevilla kerroilla kokoonnumme taas normaalisti Teerenpelissä.

Luvassa tutusti rentoa jutustelua ja tutustumista turvallisessa ja rauhaisassa ympäristössä. Ryhmitymme sisäänkäynnistä vasemmalle aivan perällä takapöydissä. Pöydällä on pehmoleluja tunnistamisen helpottamiseksi.

Tilaisuus on rento ja vapaamuotoinen, sekä avoin kaikille kiinnostuneille. Paikalle voit tulla sellaisena kuin olet. Osallistujan ei tarvitse olla minkään yhdistyksen/sivuston jäsen, eikä pukukoodia ole. Ravintola saattaa tosin vaatia säädyllistä pukeutumista.

Pyrimme luomaan yhteisestä tilastamme turvallisemman kaikille. Haluamme kehittyä siinä ja pyrimme oppimaan jokaisella kerralla lisää. Olkaamme siis suvaitsevaisia toisiamme kohtaan, myös kohteliaasti muut ravintolan asiakkaat huomioiden.

Terveisin,
Jyväskylän miittipoppoo

Lainaus
Miitti-etiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.
Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin he ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.
Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.
Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa. Älä moikkaile miittituttuja miittien ulkopuolella, ellet ole varma, että se on heille ok.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.
Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.
Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.
Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.
Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

Etiketti kopioitu luvalla Tampereen miiteiltä.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2023, 14:54 kirjoittanut Ihan_vaan_Markku »

Ihan_vaan_Markku

Hei kaikki. Tietooni tuli, että kaupungissa järjestetään 5.10. Kauppakadun Appro. Teerenpelin lisäksi myös Musta Kynnys on nyt osa approkierrosta. Näyttää pahasti siltä, ettei lähes mikään baari säästy tältä kaaokselta.

Kokoonnutaan silti Kynnyksessä ja katsotaan, pystymmekö olemaan siellä. Mikäli tilanne näyttää liian tukalalta, sovimme sitten jatkosta, tai miitin päättämisestä.

Päivitin myös aloitusviestiin tämän tiedon.

Ihan_vaan_Markku

Kynnys oli sellaista kauhua, että siirryttiin vastapäätä olevaan Jaloon. Ollaan täällä perällä korkeissa pöydissä, mikäli joku on vielä liikkeellä.