Kirjoittaja Aihe: Turun MaleDom-miitti 11.10.2023 17-20 Gastropub Löytö  (Luettu 1202 kertaa)

CaiMan

  • Turun Baletti
  • Uusi asiakas
  • *
  • Viestejä: 20
  • Galleria
Seuraava Turun MaleDom-miitti on keskiviikkona 11.10.2023 17:00-20:00 jo perinteiseksi käyneessä Gastropub Löydön kabinetissa. Paikalle löytää uutena kysymällä tiskillä (Löytö) tahi toisella (Teini) ”missäs se MD-miitti on?”

Tarjolla on vapaamuotoinen matalan kynnyksen miitti miehille, jotka ovat Domeja; iästä, suhdestatuksesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Miitin aiheena on mitä on olla dominoiva mies noin yleisesti. Sen aikana on mahdollisuus tutustua toisiin dominoiviin miehiin Turun alueelta (ja miksei laajemmaltikin) ja keskustella ihan mistä tahansa.

Keskustelun aiheet vaihtelevat kokouksesta toiseen, domdropista subien tarpeisiin, subeihin tutustumisesta saunaillan suunnitteluun, brattien brattailusta yleiseen subien alistamiseen, piiskojen käytöstä ja kiputikkujen rakentamisesta sitomiseen - ja kaikkeen muuhun teemaan sopivaan mitä joku läsnä oleva tulee ajatelleeksi ja ääneen sanoneeksi.

Jos mikä tahansa aiheeseen liittyvä kiinnostaa, etkä ole varma ketä lähestyä ja miten, meillä on, jos ei nyt suoranaisesti vastauksia, niin ainakin näkemyksiä.

Tapahtuma ei edellytä erillistä ilmoittautumista.

Miitissä oletetaan, että kaikki kunnioittavat jokaisen osallistujan yksityisyyttä eivätkä utele mitään yksilöiviä tietoja. Miitissä tapahtuneesta tai sen osallistujista ei puhuta ulkopuolisille, ellei siihen erikseen ole annettu lupaa.