Kirjoittaja Aihe: Osallistu kansainväliseen kinkytutkimukseen!  (Luettu 1179 kertaa)

bikantti

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2569
 • Ymmärrä taaksepäin, elä eteenpäin, nauti tässä.
 • Galleria
Hei!

Tämä on kutsu osallistua kansainväliseen kinkytutkimukseen. The International Kink Health Study (IKHS) on laaja kinkyihmisten terveyttä koskeva pitkittäistutkimus. Tutkimustiedolla pyritään mm. parantamaan terveydenhuollon ammattilaisten osaamista kinkyjen kohtaamisessa ja ammattimaisessa hoidossa. Olin etätapaamisessa tutkimusta johtavan Dr. Richard Sprottin ja muiden tutkimusryhmäläisten kanssa ja viesti oli, että lisää vastaajia Suomesta ja ylipäätään Euroopasta kaivataan!

Mikä IKHS? IKHS pyrkii keräämään tutkimustietoa ympäri maailmaa ihmisiltä, joilla on toistuvia kinkyjä fantasioita ja jotka toteuttavat kinky-/BDSM-/nahka- ja fetissiaktiviteetteja. Tutkimus käsittelee fyysistä terveyttä ja mielenterveyttä, lapsuuden kokemuksia, seksuaalisuutta ja terveydenhuoltoa.

Tutkimuksen tavoitteena on mm. kerätä tietoa kinkyaktiviteetteihin liittyvien loukkaantumisten/vammojen ja lääketieteellisten komplikaatioiden esiintyvyydestä, kerätä tietoa siitä miten kinkyä tekevät ihmiset hyödyntävät terveydenhuoltoa, kerätä tietoa kinkyyn osallistuvien ihmisten  terveydestä, ja lisäksi tutkia sitä, miten yhteisöllisyydellä ja yhteisöön kuulumisella, yhteenkuuluvuudella ja kinkyidentiteetillä on vaikutuksia ihmisten terveyteen, terveydenhuollon käyttämiseen, ja kuinka ihmiset kertovat terveydenhuollon palveluntarjoajille kinkyaktiivisuudestaan.

Jotta voit osallistua tutkimukseen:
- Olet täysi-ikäinen (asuinpaikkasi lainsäädännön mukaisesti)
- Sinulla on toistuvia, pitkäkestoisia fantasioita jotka keskittyvät kinkyyn, sidontaan/kahlitsemiseen ja fetisseihin
- Pystyt täyttämään englanninkielisen kyselyn
- Sinulla on nettiyhteys, jotta pääset täyttämään online-kyselyn

Voit tarkistaa mahdollisuutesi osallistua tältä sivulta ”CLICK HERE TO ACCESS THE ELIGIBILITY FORM”, jossa muutenkin lisätietoa tutkimuksesta: https://www.tashra.org/ikhs/  Tutkimuskyselyn pituus vaihtelee yksilöllisten vastauksien mukaisesti.

Tutkimus voi hyödyttää kinkyjä ja kinky-yhteisöjä, sillä:
- Tutkimuksella saadaan tietoa terveyteen liittyvistä hyödyistä ja riskeistä liittyen kinkyyn.
- Tutkimus auttaa ymmärtämään miten stressi stigmatisoituun ja usein väärinymmärrettyyn seksuaalivähemmistöön kuulumisesta vaikuttaa mielenterveyteen ja fyysiseen terveyteen.
- Tutkimuksen avulla terveydenhuollon ammattilaisia voidaan kouluttaa kohtaamaan kinkyt osaavammin ja tarjoamaan myötätuntoisemmin apua.
- Tutkimus tukee muuta kinkytutkimusta ja siten edistää parempaa elämää kinkyille ja kinkyä toteuttaville ihmisille.

Tutkimuksesta vastaava taho on TASHRA - The Alternative Sexualities Health Research Alliance - eli vapaasti ja kömpelösti suomennettuna vaihtoehtoisten seksuaalisuuksien terveyden tutkimuksellinen liittouma. TASHRA on kerännyt tietoa kinkyksi identifioituvien ihmisten terveydestä ja terveydenhuollon kokemuksista vuodesta 2012 asti. TASHRA toimii voittoa tavoittelemattomasti. TASHRA:sta löydät lisää tietoa: https://www.tashra.org/ Tutkimusryhmää johtavat Dr. Richard Sprott ja Dr. Anna Randall.

Kiitos ajastasi! Tässä vielä linkki tutkimussivulle: https://www.tashra.org/ikhs/

Ole ystävällinen ja jaa tutkimuskutsua vapaasti kinkyverkostossasi. Tutkimuksen mainos: https://www.tashra.org/wp-content/uploads/Eve-w-quote-flyer-ad.png

bikantti

 • Helsingin akateemiset kinkyt ry
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2569
 • Ymmärrä taaksepäin, elä eteenpäin, nauti tässä.
 • Galleria