Kirjoittaja Aihe: TB: Suostumustyöpaja #2  (Luettu 669 kertaa)

Countess

  • Turun Baletti
  • Baarikärpänen
  • *
  • Viestejä: 775
  • Välineurheilija
  • Galleria
    • Turun Baletti
TB: Suostumustyöpaja #2
« : 27.12.2023, 21:45 »
Turun Baletti: Suostumustyöpaja #2
Aika: 17.2.2024 klo 13-17 (4h, sisältää tauon)
Paikka: Manilla, Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku
K-18 / 5 € - https://holvi.turunbaletti.fi / kaikille avoin

Sama sisältö kuin työpajassa #1.

Neuvottelun ja suostumuksen taidot ovat avainasemassa turvallisempien ja nautinnollisten BDSM-leikkien mahdollistamisessa. Työpajassa käsitellään suostumusta BDSM:n viitekehyksessä helposti tartuttavan teorian ja esimerkkien kautta. Käymme läpi mm. suostumus kulttuuria yhteiskunnassa, erilaisia neuvottelu malleja, miten tunnistaa ja ylläpitää rajoja, miten ottaa tietoisempia riskejä sekä sitä, miten voimme navigoida tilanteissa, joissa suostumus on rikkoutunut.

Työpaja on suunnattu kaikille BDSM:n harjoittajille ja siitä kiinnostuneille vasta-alkajista kokeneempiin. Työpaja on luento pohjainen ja sisältää yhteistä keskustelua sekä muutamia fyysisiä pariharjoituksia, joissa muun muassa harjoitellaan ei:n sanomista. Mihinkään tehtäviin ei ole pakko osallistua.

Työpajassa on mahdollisuus nostaa esiin kysymyksiä ja päästä keskustelemaan suostumuksesta avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Noudatamme työpajassa turvallisemman tilan sääntöjä, jossa jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan.

Suostumus-työpajan ohjaajana toimii Elie (ig: @elie_shibari fet: @Elie_Shibari), joka on sitoja ja yksi Turku Peer Ropen järjestäjistä. Elielle suostumus on loputon mielenkiinnon ja kehityksen kohde hänen jo yli seitsemän vuoden kokemuksestaan bondagen ja valtasuhteiden parissa. Elie on opettanut työpajaa useille eri kinky-ryhmille ja -järjestöille kehittäen työpajaa yhteistyössä BDSM-skenen kanssa.

**

Saavuthan paikalle vähintään 10 min ennen työpajan alkua. Työpajan kesto on neljä tuntia, mihin sisältyy yksi evästauko.

Löydät Läntisen tanssin aluekeskuksen studion, kun tulet sisään Tehdas-teatterin ovesta (portaiden yläpäästä Manillan sisäpihan vasemmalta puolelta). Kun tulet ovesta sisään, edessäsi on Tehdas-teatterin sisäänkäynti ja vasemmalla puolellasi lasiovet, jotka johtavat Aurinkobalettiin, ja Peer Ropen studion ovi on oikealla puolella juuri ennen niitä. Turvallisempi tila / esteetön.

Mitä tarvitset mukaasi:
- Mukavat vaatteet, juomapullo, eväitä, sekä vapaaehtoisesti muistiinpanovälineet.

Vaatimukset osallistujilta:
- Et tarvitse aikaisempaa kokemusta työpajan aiheista.
- Työpajaan voi saapua yhdessä parin kanssa tai yksin.

Sisältövaroitus:
- Puhumme työpajassa seksuaalisesta väkivallasta, raiskaus kulttuurista ja suostumuksen rikkoutumisesta kuvailematta yksittäisten tapahtumien kulkua, tai muita traumaattisia yksityiskohtia.

Lisätiedot työpajasta: elieshibari@gmail.com

ENG: Consent and BDSM-workshop held in Finnish. The workshop discusses consent in the framework of BDSM through accessible theory and examples. We will talk about consent culture in society, different negotiation models, and how to identify and maintain boundaries, how to take more conscious risks, and how to navigate situations where consent has been broken. Reach out to elieshibari@gmail.com if this workshop interests you in english.
« Viimeksi muokattu: 27.12.2023, 23:19 kirjoittanut Countess »