Kirjoittaja Aihe: Sidontakellari 22.1.24 Unisex Tampere  (Luettu 426 kertaa)

Ruskatar

Sidontakellari 22.1.24 Unisex Tampere
« : 18.01.2024, 12:13 »
Unisex Tampere 22.1.2024 klo 17:00-20:30

Sidontakellarissa on sallittua köysitellä ja sitoa juuri sinulle sopivalla ja miellyttävällä tavalla. Tila on jaettu kahteen, joissa sallittua on mm. alastomuus, piiskaus, seksi.

Jokaisessa tapahtumassa on mukana myös sidonnan opetusta eri teemoista ja näkökulmista. Opetuksen toteuttaa my_may , jolla on vahva osaaminen sidonnasta, sen perusteista ja suspensioista.

Ilta alkaa klo 17:00, jolloin ovet aukeavat Unisexin tiloihin.
Klo 17:15 suljetaan ulko-ovi, jonka jälkeen tiloihin ei enää pääse.
Klo 17:15 aloitetaan yhdessä Alkupiirissä, jossa kerrataan tapahtuman säännöt ja esitellään tilat. Jokainen voi kertoa omista toiveista ja fiiliksistä illan suhteen.
Opetusta klo 17:45-18:30. Opetukseen ei ole pakko osallistua. Opetuksen teema on vaihtuva.
Vapaata sitomista klo 18:30-20:30.

Ilta sopii niin vasta-alkajille kuin osaavammillekin. Ilmoittautumisen yhteydessä kartoitetaan osaajien tasoa opetuksen suunnittelua varten. Voit saapua yksin paikalle ja esittää toiveesi alkupiirissä, mikäli kaipaat sitojaa tai sidottavaa. Tapahtumassa on jonkin verran käytössä lainaköysiä, mutta niillä nostaminen on kiellettyä. Tiloissa on käytössä kolme suspensioita mahdollistavaa puuta. Alustana ohut tatami.

Tapahtumassa noudatetaan Turvallisemman tilan periaatteita ja tapahtumakohtaisia sääntöjä. Nämä lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä jokaiselle osallistujalle.
Tapahtumaan mahtuu 12 ennakkoon ilmoittautunutta henkilöä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@unisex.fi. Ilmoita tapahtuma johon ilmoittaudut (mielellään otsikossa), nimesi ja taitotasosi. Mikäli mielessäsi on teema ja opetusaihe-ehdotuksia, voit kertoa myös niistä. Kuittaamme ilmoittautumisen aina ja ilmoitamme, että mahtuuko tapahtumaan.

Tapahtuman hinta 10 € / osallistuja.

Osoite Rautatienkatu 22, Tampere.
Somessa unisextampere ja verkkosivut unisex.fi