Kirjoittaja Aihe: Pori - Post Apocalyptic Valentine’s Day 16.03.204 - Alkaen Kello 16:00  (Luettu 576 kertaa)

Vadiba

  • Uusi asiakas
  • *
  • Viestejä: 22
  • Sidonta, Dominointi, Pitkä liuta fetissejä
  • Galleria
”On vuosi 2069, maailma on tuhoutunut kolmannen maailmansodan aikana ja vain kellareissa pervoilleet kinkyt ovat selvinneet ydintuholta ja säteilyltä. Vuodet ovat kuluneet ja kinkyt koittavat palata normaaliin aikajärjestykseen juhlimalla unohdettuja juhlapäiviä ja pyhiä. Ajan rakenteen muututtua on vaikea päättää mistä juhlasta aloittaa alkanut vuosi, yhteistuumin pervot päättivät juhlia unohdettua päivää, jota kutsuttiin ”ystävänpäiväksi”.

Kinkyt päättivät kokoontua paikalliseen tyrmään, joka tunnetaan myös nimellä "Erotic Center". Koska oikea päivä ”ystävänpäivälle” oli päässyt unohtumaan sovittiin, että juhlat pidettäisiin 16. maaliskuuta. Paikanpäällä opittaisiin tärkeitä taitoja, kuten millaisia erilaisia teippejä on olemassa ja kuinka niitä käytetään. Paikallisella kokoontumispaikalla on kuulemma tarjolla tilat pervoiluun, kuin myös erillaisia ”työkaluja”, joilla juhlatunnelmaa voidaan piristää.”

Sitova ennakkoilmoittautuminen: https://forms.gle/9PkEc6LxDKQiGmhR8
Ennakkoilmottautuminen päättyy 25.02.2024. Ennakkoilmottautumalla lipun hinnasta -5 EUR alennus. Liput ostetaan paikanpäältä.

Paikka: Pori Erotic Center
Päivä: 16.03.2024
Aika:
Klo 16 Ostosaikaa (Erotic Centerillä kaikki tuotteet tarjoushintaan juhlijoille!)
Klo 17 Teippipaja by Vadiba (tarvikkeita ostettavissa)
Klo 18 Vapaata oleskelua
Klo 20 sauna auki halukkaille (minimissaunojamäärä 9hlö, kerro ilmoittautumisessa) pesutilat käytössä koko illan.

Pääsymaksu: Päivitetään perustuen ennakkoilmottautuneiden määrään. Arvioitu hinta noin 20-30€ (yksityistapahtuma, käteismaksu). Lipputuloilla katetaan tapahtuman kulut ja ylijäämä lahjoitetaan Naisten Linjalle, tyttöjen ja naisten kokeman väkivallan vastaiseen työhön.

Juhla on avoin kaikille, suuntaumunsesta tai mielenkiinnoista riippumatta.. Erotic Centerin tilat ovat käytössämme kello 16:00 lähtien, aina kello 21:00 saakka. Juhlien alussa pidetään teippipaja, jossa keskustellaan erilaisista teipeistä ja demostroidaan, kuinka niitä voidaan käyttää muumioinnissa.

Juhlissa kuvaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Myös muihin juhliin osallistujiin ei saa koskea ilman lupaa. Sääntöjä rikkova poistetaan tilaisuudesta välittömästi, eikä pääsymaksua palauteta!
 
Sitova ennakkoilmoittautuminen: https://forms.gle/9PkEc6LxDKQiGmhR8
Ennakkoilmottautuminen päättyy 25.02.2024. Ennakkoilmottautumalla lipun hinnasta -5 EUR alennus. Liput ostetaan paikanpäältä.

Edited: 10.02. - 21 PM
« Viimeksi muokattu: 10.02.2024, 21:04 kirjoittanut Vadiba »

Brat_n_Brains


Jesse_Jamesi

Ei valitettavasti osu sopivasti vuorokalenteriin  :-\

Twosome8588

Tuleeko jokaisen ilmottautua erikseen vai riittääkö esim. Pariskunnalle yksi ilmottautuminen?

Onko Bileistä ilmoitus jo Discordissa ja Fetlifessä?