Kirjoittaja Aihe: Tampereen huonojen vitsien baarimiitti to 11.4. klo 18- 2h+k:ssa  (Luettu 568 kertaa)

hihaton

  • V.I.P.
  • *****
  • Viestejä: 2239
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
Terska!

Ollaan tiijättekö saavutettu semmonen piste, että ens torstaina paukkuu taas henkselit ja rytkyy tyrät! Ja otetaan heti alkuun löysät pois, eli aika on torstai 11.4. klo 18 alkaen ja paikka 2h+k, Aleksanterinkatu 33. Vihreästä ovesta sisään ja baarin perälle, niin löydät hilpeän joukkiomme keskustelemassa kaikesta maan ja taivaan välillä, sekä kertomassa huonoakin huonompia vitsejä. Mää alotan jo tälleen etukäteen sen vitsihomman:

Oli nimittäin kaks patsasta, jotka oli vuosikymmeniä päjöttäny jalustallaan liikkumattomina. Tuli sitten hyvä haltija ja päätti, että nyt nuo saa vapaapäivän.

Mutta siitä lisää hetken päästä. Ei nyt kaikkea kerrota heti alkuun.

Miitti on perinteisesti matalan kynnyksen tapahtuma, jossa ketään ei piiskata, sidota tai pakoteta lukemaan MV-lehteä. Vaikkei meitä ehkä ihan marttakerhon kokoontumiseksi erehdy luulemaan, ulospäin kinkyys ei porukastamme loista.

Mutta niin, se vitsi!

Haltija heilautti taikasauvaansa, simsala-vitun-pimsa, ja niin patsaat heräsivät eloon. Ne heiluttelivat raajojaan innostuneina, katselivat ympärilleen ja sitten toisiaan. Eipä aikaakaan, kun ne jo kipaisivat lähimpään pensaikkoon selkeä pilke silmäkulmissaan.

Miittipaikkamme 2h+k, eli kavereiden kesken Kaksio, on pienehkö pubihenkinen ravintola puolivälissä Tampereen rautatie- ja linja-autoasemia. Paikalle pääsee niin monella bussilla, etten niitä lähde luettelemaan, junista ja muista kulkuvälineistä puhumattakaan. Tarjolla on valikoima oluita ja muita juomia alkoholilla sekä ilman, minkä lisäksi listalta löytyy myös ruokaa. Harva asia laittaa keskusteluun vauhtia samalla tavalla kuin sangollinen kanansiipiä hot garlic -kastikkeessa, tottakai valkosipulidipin kanssa tarjoiltuna. Voin luvata, että valkosipulia riittää, ja jos ei riitä, tiskiltä voi pyytää lisää. Suosittelen kokeilemaan!

Niin, ne patsaat tosiaan juoksi pusikkoon ja johan sieltä alko melkonen kuhina kuulua. Niin se haltijahan meinas että siellä on ihan mahoton köyrintä menossa! Haltija sitte hiippaili lähemmäs, raotti vähän oksia nähdäkseen ja...

Niin, mitä siellä näkyikään? Kannattaa tulla paikalle, vastaus kerrotaan miitissä!

P.S. Kylien kauppa: https://maps.app.goo.gl/uAB7jgBc7X8Dsno1A