Kirjoittaja Aihe: The Pink Veil - Party for the Senses - 21.9.2024  (Luettu 1303 kertaa)

Latex by Tiina Rikala

Pink Veil
-a party for the senses-

Vietä ilta kuin Marie Antoinette Versaillesin palatsissa... O Roissyn kartanossa... Anaïs Nin Louveciennessa... kreivi Emile Targhetta d'Audiffret Venetsian palatsissaan.

Nauti pukeutumisesta ja ole osaltasi luomassa illan väreilevää tunnelmaa: leiki, tanssi ja uppoudu aisteja kutkuttaviin esityksiin ja taiteeseen.

Juhlapaikka on ainutkertaisesti tähän iltaan ovensa avaava, 1900-luvun vaihteessa valmistunut, ruukinpatruunan uusrenesanssipalatsi, joka on uinuvien vuosikymmenten jälkeen toiminut viime vuodet yksityiskotina.
Linnan alkuperäiset salit ja salongit: Vaaleanpunainen rokokoosalonki, kartanon rouvan buduaari venetsialaisine peileineen sekä art nouveau -maalauksin koristellut käytävät ottavat nyt syleilyynsä joukon eroottisella ja fetisistisellä kentällä operoivia taitelijoita, esiintyjiä ja taitajia. Ja tästä yltäkylläisen estetiikan ja aistillisuuden herkullisesta yhdistelmästä nautiskelevia juhlijoita.

Näissä juhlissa jokainen yksityiskohta on hiottu virittämään illan vieraat toisenlaiseen, aisteja kutkuttavaan todellisuuteen yhden illan ajaksi. Iltaan mahtuu mukaan 50 vierasta nauttimaan tunnelmasta, esityksistä,  juhlatarjoiluista ja toisistaan.

Juhlat eivät ole kaupalliset mutta eivät myöskään yhdistyksen talkoot: pääsymaksuilla katetaan juhlan kulut ja haluamme tarjota esiintyjille ja tekijöille heidän ansaitsemansa palkkion tehdystä työstä ja järjestää juhlat niiden ansaitsemalla pieteetillä ja arvokkuudella.

Juhlien takana on kolmen tekijän kollektiivi: lateksi-designer Tiina Rikala, eroottisen runon kuningatar, kirjailija Tuija Kervinen, ja tuhmien piirrosten taiteilija Pete Harju.

Lavalla ja kartanon uumenissa pääset seuraamaan upeita esiintymisen ammattilaisia: tanssia, valotaiteilijoita, burleskia, runoutta, kynän jälkeä, laulua, lateksia.

... Haluatko ehkä mukaan? haluatko lisätietoja? Laita meille viesti: the.pink.veil.party@gmail.com

Oletko mun asiakas 💛? Kiitoksena teille edullisempi pre-sale tulossa 🙏😊
« Viimeksi muokattu: 02.06.2024, 14:13 kirjoittanut Latex by Tiina Rikala »

Latex by Tiina Rikala

Vs: The Pink Veil - Party for the Senses - 21.9.2024
« Vastaus #1 : 02.06.2024, 14:14 »
Kuva: Katri Kallio Photography
Kuvassa Sully Shanna

Latex by Tiina Rikala

Vs: The Pink Veil - Party for the Senses - 21.9.2024
« Vastaus #2 : 11.06.2024, 12:20 »
.. Mitä kaikkea illassa tapahtuu? Esiintyjäesittelyt alkavat nyt instagramissa ja paljastuvat vähitellen kesäkuun aikana ✨🎭

Tiina Rikala, maan virallinen lateksiräätäli ja designer marssittaa lavalle uuden mallistonsa taitavan esiintyjäkaartin yllä 💖

Rikalan lateksinäytös ei koskaan ole mikään tavallinen catwalk, vaan lateksinkiiltoinen, kuuma tarinapotpourri, huumoria unohtamatta.

2024 vuoden ainutkertainen päänäytös Pink Veil juhlissa!

Haluatko lisätietoja, haluatko mukaan? Laita meille viestiä:
The.pink.veil.party@gmail.com[/img]