Kirjoittaja Aihe: Erilaista seksuaalisuutta  (Luettu 9665 kertaa)

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3435
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Erilaista seksuaalisuutta
« : 04.06.2017, 10:04 »
https://nefertiri1983.wordpress.com/2009/07/02/mita-kaikkea-maailmassa-onkaan/

Mitä kaikkea maailmassa onkaan…
Posted on heinäkuu 2, 2009 2
 
Akrotomofilia: Amputointiin liittyvä seksuaalinen mieltymys- akrotomofiili kiihottuu ajatellessaan seksiä sellaisen ihmisen kanssa, jolla amputoitu jokin jäsen. Joskus akrotomofiili pyytää kumppaniaan kietomaan raajan tai jalkaterän siteisiin. Devotee tuntee erityistä vetovoimaa amputaation läpi käyneitä kohtaan, wannabee puolestaan haluaa amputaation kokeneen ihmisen roolin.
 
Altokalkifilia, korkofetismi: Korkeisiin korkoihin kohdistuva seksuaalisuus.
 
Amaurofiili: Ihminen, joka haluaa seksiä sokean tai silmät sidottuina olevan kumppanin kanssa.
 
Autoeroottinen asfyksia, asfyksofilia: Itse aiheutettu osittain kuristuminen tai vaikea hapenpuute, joka liittyy masturbointiin. Asfyksialla on euforisoiva vaikutus, sillä elimistö vapauttaa hapenpuutteen seurauksena adrenaliinia. Hapen puute aiheuttaa myös huimausta, jota jotkut pitävät kiihottavana. Asfyksiasta kiihottuvat ihmiset eivät juuri puhu mieltymyksestään, joka voi olla hengenvaarallinen. Arvattavasti pareilla, jotka toimivat yhdessä ja pitävät toinen toistaan silmällä, on muita paremmat selviytymismahdollisuuudet.
 
Autoeroottinen pederastia: Miehen halu työntää siittimensä omaan peräaukkoonsa. Miehen on oltava hyvin notkea ja siittimen varsin pitkä, jotta se onnistuisi. Miehet, jotka pystyvät tekemään sen, liukastavat yleesnä peräaukon, siirtävät kivekset sivuun ja painavat puolikovan siittimen peräaukkoon. Tiettävästi siemensyöksy ei ole mahdollinen tässä asennossa, josta käytetään myös golftermiä hole in one eli holari (pallon lyöminen tiiauspaikalta reikään).
 
Autofellaatio: Miehen harvinainen kyky imeä itse siitintään. (vain kolme tuhannesta miehestä pystyy siihen.)
 
Avisodomia, lintusodomia: Ikivanha mutta hyvin julma tapa -linnun penetroiminen. Hiukan ennen orgasmia mies napsauttaa linnun kaulan poikki. Linnun kuolinkouristukset stimuloivat siitintä, joten kliimaksi on ilmeisesti tavallista voimaakkaampi.
 
Cottaging ("vessailu"): Englannissa käytetty kiertoilmaisu -homoseksuaalien tapa hakea seuraa ja seksiä julkisilta paikoilta (useimmiten yleisitä käymälöistä). Vastaava kiertoilmaus Yhdysvalloissa on "teehuone" (tea room trade).
 
Daisy chai: Ryhnäseksitapahtuma, jonka osaanottajat muodostavat piirin ja imevät, nuolevat tai/ja kiihottavat vierustoverinsa sukuelimiä käsin (daisy=homoseksuaalinen mies).
 
Docking ("telakoituminen"): Ympärileikkaamaton mies vetää esinahkansa toisen miehen siittimen pääle.
 
Dogging: Myöhäisiltaan ajoittuva koiran ulkoiluttaminen, jonka varsinainen tarkoitus on mennä katselemaan paikoitetuissa autoissa rakastelevia pareja. Joillakin alueilla parit antavat  auton sisävalon palaa ja vihjaisevat näin suhtautuvansa katselijoihin myönteisesti. Ulkoiluttajat kerääntyvät ympärille "showta" seuraamaan.
 
Ekshibitionismi, näyttämishalu: Eksihitionisti kiihottuu tietäessään muiden katselevan häntä. Joku saattaa kiihottua jo siitä ajatuksesta, että ventovieras ihminen voi nähdä hänet vilaukseta. Kyseessä voi kuitenkin olla myös mieltymys seksiin yleisellä paikalla tai masturboimiseen seksiklubissa.
 
Emetofilia: Oksennukseen tai oksentamiseen liittyvä seksuaalinen mieltymys; oksennuksesta käytetään myös nimeä "roomalainen suihku". Emetofiilit juovat esimerkiksi viiniä tai virtsaa ja oksentavat sen kumppaninsa päälle. Joskus he pakottavat kumppaninsa syömään tai juomaan liikaa ja antamaan sitten suuseksiä, joka aiheuttaa oksennusrefleksin.
 
Emättimen kiristäminen: Tämä kirurginen toimenpide voi olla kosmeettinen, mutta yleensä sillä korjataan synnytyksestä johtuva emättimen venyminen – emättimen takana olevaa  venynyttä lihasta lyhennetään, ja ylimääräinen iho poistetaan. Tulos on pysyvä, ellei nainen synnytä uudelleen. Toimenpide ei vaikeuta mahdollista uutta raskautta.
 
Englannin kulttuuri: Piiskaamista tai sadomasokistista seksileikkiä tarkoittava kiertoilmaisu.
 
Eproktofilia: Ilmavaivoihin liittyvä kiihottuminen
 
Felching: Siemennesteen imeminen emättimestä tai peräaukosta -usein pillillä.
 
Formikofilia: Pienten hönteisten, esimerkiksi muurahaisten tai kärpästen houkuttelu erogeenisille alueille hillon avulla.
 
Frotterismi; hankaaminen, kihnuttaminen: Luvatta tapahtuva sukuelinten hankaaminen toista ihmistä vasten; tavoitteena kiihottuminen ilman penetraatiota. Suosittua julkisissa liikennevälineissä ruuhka-aikoina.
 
Gluteaaliseksi: Mies hinkkaa siistintään kumppanin pakaroihin, mutta ei työnny peräaukkoon; tämä voi jatkua orgasmiin saakka.
 
Gynonudomania: Kiihkeä halu repiä muilta vaatteet päältä.
 
Jaktitaatio: Omien seksikokemusten kertomiseen liittyvä kiihottuminen.
 
Kandaulismi: Halu rakastella kumppanin kanssa kolmannen henkilön katsellessa.
 
Kasvohoito: Siemensyöksy kasvoille.
 
Katkarapu: pieni siitin
 
Kellotanssi: Eräänlainen rituaalinen itsensä ruoskiminen. Ihoon kiinnitetään ompelemalla "helminauha", joka koostuu kelloista, palloista tai hedelmistä. Sen jälkeen tanssitaan musiikin tahdissa, niin että koristeet hakkaavat ihoa ja kiristävät ompeleita. Hieman vähemmän kivulias muunnelma on koristeiden kiinnittäminen lävistyksiin.
 
Ketsolagnia: Ulostamiseen liittyvä masturbointi.
 
Klismafilia: Seksuaalinen mieltymys peräruiskeisiin ja niiden käyttöön liittyvä kiihottuminen.
 
Kokigami: Tapa, joka juontuu 700-luvun japanissa vallinneesta käytännöstä. Siitin kiedotaan japanilaisella origami-menetelmällä taiteltuun paperi naamioon. (somaa)
 
Koprofagia: Ulosteen syöminen, johon liittyy seksuaalinen kiihottuminen.
 
Laktafilia: Seksikäyttäytyminen, jossa kiihottuminen liittyy maitoa tuottaviin rintoihin.
 
"maailma ympäri", analingus: Kumppanin peräaukon stimulointi nuolemalla tai suutelemalla. Jotkut haluavat, että peräaukko on puhdas, toiset pitävät siitä sen luonnollisessa tilassa.
 
Majava: Naisen sukupuolielimet. Jotkin muutkin karvaturrit, esimerkiksi piisami, karhu ja murmeli ovat joutuneet lainaamaan nimiään.
 
Mukofagia: Nenästä erittyvän liman syöminen ja osa "nasilingusta"; termi viittaa seksikumppanin sierainten nuolemiseen imemiseen, joka edellyttää partnerin elimistön nesteiden täydellistä hyväksymistä.
 
Mysofilia: Seksuaalinen mieltymys käytettyjen pikkuhousujen tai terveyssiteiden ja likaisten alushousujen haisteluun ja siihen liittyvä kiihottuminen. (Tähän voisin lisätä että moni on halukas ostamaan myös naisten käytettyjä sukkahousuja/kävin "tutkimassa" asiaa)
 
Nekrofilia: Kuolleisiin ruumiisiin kohdistuva eroottinen kinnostus. Partnerin löytäminen on ehkä nekrofiilin suurimpia haasteita. Huhun mukaan aktiiviset nekrofiilit jakautuvat kahteen ryhmään, ruumishuonenekrofiileihin ja hautausmaanekrofiileihin. Ruumishuonenekrofiilit arvattavasti pääsevät tavalla tai toisella ruumishuoneeseen. Hautausmaanekrofiilit kuljeksivat ilmeisesti syrjäisten hautausmaiden tienoilla etsimässä vasta kaivettuja hautoja. Tilastoja ilmiön yleisyydestä ei ole.

Neuloilla kiduttaminen: Tapoja on useita. Joskus sormien välissä oleviin lihaspoimuihin lyödään ruostumattomat teräsneulat, joskus taas sukuelimen osan tai rinnan läpi lyödään naula puukapulaan. (Toivottavasti vastaanottava osapuoli on suostuvainen.) Tällaisen kiduttamisen psyykkisä vaikutuksia pidetään kiihottavampina kuin kipua, jota se väistämättä aiheuttaa. On sanomattakin selvää, ettei tämä ole turvallista seksiä.
 
Nymfomaani: Sukupuolisesti tyydyttymätön nainen, jonka sukupuolivietti on sairaalloisen voimakas.
 
Ofidismi: Ankeriaiden tai käärmeiden työntäminen häntä edellä emättimeen ja itsetyydytys niiden kiemurrellessa ulos. (Turvaseksistä huolehtiva valitsee ehkä mieluiten myrkyttömän käärmelajin ja pitää kaikenvaralta käärmeen päästä kiinni)
 
Okulolinktus: Seksuaalinen mieltymys silmämunan nuolemiseen ja siihen liittyvä kiihottuminen.
 
Osmolagnia: Hajuista johtuva kiihottuminen
 
Pyrofilia: Seksuaalinen mieltymys palamiseen tai polttamiseen. Lievimmillään se tarkoittaa esimerkiksi kirvelevän chilijauheen tai linimentin hieromista nänneihin tai sukuelimiin. Pyrofiilien seksileikeissä voidaan käyttää kemiallisia aineita, kuumaa vahaa ja moksibustiota tai "paistaa" sukuelimiä kuumalla äljyllä. Muita menetelmiä ovat ihon liekittäminen, tulella tanssiminen, tulella kävely, savukkeella polttaminen, tulitikkujen heittäminen häpykarvoitukseen ja flagellaatio (piiskaaminen) soihdulla.
 
Queening: Nainen istuu miehen pään päällä ikään kuin valtaistuimella. Tavoitteena ei ole suuseksin helpottaminen vaan dominoiminen ja miehen hengityksen rajoittaminen. Taustalla on se ajatus, että naisen lisääntymiselimistö hallitsee miehen "elämän henkäystä" (elämää) -hallitseva nainen antaa miehelle elämän, suo miehelle mahdollisuuden jatkaa elämäänsä ja lisääntyä.
 
Renifleur: Henkilö, joka kiihottuu virtsan hajusta tai alusvaatteiden haistelusta: ( voidaan liittää myös Mysofiliaan)
 
Glory hole ( Runkkureikä): Seinässä oleva reikä, jonka kautta seksileikit tapahtuvat. Leikit ovat usein osa homoseksuaalien cottaging-käytäntöä: yleisen käymälän kopin seinässä olevasta reijästä voi työntää käden tai siittimen toiselle puolelle. Jotkut harrastavat tällaisia seksileikkejä pysyäkseen anonyymeinä, koska heillä on omaan seksuaaliseen suuntautumiseensa liittyviä pelkoja. Toiset pitävät seksikontaktia tuntemattoman kanssa kiihottavana.
 
Sakrofrikoosi: Reijän leikkaaminen housuntaskuun, niin että voi masturboida julkisella paikalla mutta kuitenkin salaa.
 
Sitofilia: Ruoan käyttö seksuaalisiin tarkoituksiin. Suosittuja masturbaatiovälineitä ovat kurkut, banaanit, lämpimät melonit, maksa ja hunaja. Jotkut pitävät viinirypäleiden, tomaattien tai keitettyjen kananmunien työntämisestä peräsuoleen, toiset nauttivat ruoan nuolemisesta vartaloltaan. Termi kattaa myös keskenkasvuisten leikit, kuten "kosteat keksit" -poikajoukko masturboi keksin päällä ja viimeiseksi laukeava syö keksin.
 
Tafefilia: Seksuaalinen mieltymys elävänä hautaamiseen -lienee tosin melko harvinaista.
(Tafolilia: Kiihottuminen hautajaisista)
 
Tsielofilia: Mustasukkaisuuteen liittyvä kiihottuminen. Tsielofiilit nauttivat adrenalinista, jota elimistö tuottaa suuttumuksen tai (kumppanin menettämisestä johtuvan) pelon seurauksena. He yrittävät tarkoituksellisesti järjestää kumppaninsa tilanteisiin, joissa ulkopuoliset kiinnostuvat hänestä seksuaalisesti.
 
Urtikaatio: Polttavien nokkosten käyttö sukuelinten stimulointiin -joskus nokkosilla läimitään hellästi ennen seksiä tai läpsytellään omaa siitintä ennen kondomin asettamista paikoilleen; tavoitteena on tavallaan korvata kondomin aiheuttama aistimusten heikkeneminen.
 
Vampirismi, myös verileikki: Veren juominen seksuaalisen kiihottumisen aikaansaamiseksi. Tremi sisältää myös cunnilinguksen naisen kuukautisten aikana, haavojen imemisen ja neulalla otetun veren juomisen.
 
Voyerismi, katselu ja tirkisteleminen: Sukupuolisen kiihotuksen kohdistuminen riisuvien, tai alastomien ihmisten, tai sukupuoliyhdynnän katselemiseen ja kiihottuminen siitä. Voyeristit ovat tavallaan "ulkopuolisia", sillä he käyvät ehkä seksikutsuilla katselemassa muiden seksiä tai tirkistelevät salaa asuntojen ikkunoista. Ilmeisesti salailu ja kiinni jäämisen riski lisäävät eroottista tyydytystä.
 
Yksisilmäinen, häräntappoase, kerranlaukeava, paljaspääkustaa: Siitintä tarkoittavia sanoja.
 
Ja näin lopuksi:
Yoni mudra: Tantratekniikka, jossa henkilö sulkee peräaukon vasemmlla kantapäällään, painaa kielensä kitalakea vasten ja tuijottaa nenänpäähän.
(Tuloksena on kuulemma selkärangan tyvestä alkava ja päätä kohti etenevä mielihyvän tunne)

Siloposki

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 725
 • Nauttii omistettuna olemisesta
 • Galleria
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #1 : 05.06.2017, 19:36 »
Kuka on eka joka heittää "been there done that" kaikkiin??

Radien

 • Vieras
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #2 : 06.06.2017, 14:54 »
Tässä oli sanoja, joita en tiennyt ja oli kiva saada tietää mitä ne tarkoittavat. Mutta sitten... alkuperäisestä blogipostauksesta tuli vähän sellainen seksuaalivähemmistöille naurustelu-fiba. Vähän sellaista "en sentään ole noin pervo"-matskua. Lady Whipin tarkoitus se ei tietenkään ole, mutta alkuperäisen kirjoittajan ehkä oli. Tosin 2009 oli kauan sitten.

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3435
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #3 : 06.06.2017, 15:14 »
Kun etsin tietoa aiheesta Roomalainen suihku, löysin tämän linkin.
Monia mielenkiintoisia joista ainakin osaa pitää päästä kokeilemaan.
Tiedon kannalta hyvä linkki.

Ai sä olet noin pervo- kommentit parempi ottaa kevyesti naurahtaen.
"Niinpä niin."

Mr Birch

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1344
 • Testi näyttää, että on aika häipyä (82 % vanilla)
 • Galleria
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #4 : 06.06.2017, 15:51 »
Kun katsoo Suomi24:n tai vastaavien foorumien fetissiosastoa, siellä näyttää kukkivan eräänlainen hei, mä keksin -alakulttuuri, jossa kilpaillaan lähinnä mielikuvituksella "fetissien" nimeämisessä. Lähtökohtaa voi osoittaa se, ettei keskustelu nimeämistä pitemmälle jatku eikä kehity vaan lopahtaa ja alkaa alusta uuden termin tultua keksityksi. En olisi ihan sataprosenttisen varma, etteikö edellä käsitellyssäkin listassa olisi tällaisesta lähtökohdasta syntyneitä jäsennyksiä jokunen. Toisaalta, jos käy tarpeeksi laajalti kirjallisuutta läpi, niin varmaan suurimmalle osalle löytyy ns. vakavat lähtökohdat. (Tiedän toki senkin, että jonkin asian arvottaminen vakavaksi tai ei-vakavaksi voi heittää kommentoijan truu-putkaan.)

Radien

 • Vieras
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #5 : 06.06.2017, 16:11 »
Fetissisanoille voi olla ehkä hyötyä fettareille, joilla on todella harvinainen fetissi. Tosin enpä sitten tiedä mitä hyötyä esim. zoofilille on siitä, että hän voi sen lisäksi eritellä olevansa formikofiili eikä avisodomisti.

(Tiedän toki senkin, että jonkin asian arvottaminen vakavaksi tai ei-vakavaksi voi heittää kommentoijan truu-putkaan.)

Nam. Truukinky-putka. Tyylikkäisiin univormuihin pukeutuneita sadistisia vartijoita <3


Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #6 : 11.07.2017, 21:21 »
Kun etsin tietoa aiheesta Roomalainen suihku, löysin tämän linkin.
Monia mielenkiintoisia joista ainakin osaa pitää päästä kokeilemaan.
Tiedon kannalta hyvä linkki.

Aika moni noista selityksistä oli hieman "sinne päin", eli aika kehnosti selitettyjä tai hieman väärin ymmärrettyjä. Esimerkiksi juuri tuo emetofilia - "roomalainen suiku" on kyseessä vain silloin jos oksennetaan toisen päälle, muuten sitä nimitystä ei käytetä oksennuksesta, tapahtuipa se sessiossa tai ei. Pakottaminen kuuluu enemmänkin BDSM-maailmaan, eikä fetissisessiointiin. Suihinottaminen harvemmin aiheuttaa oksennusrefleksiä, vaikka olisi syönyt tai juonut liikaa, joten sanavalinnaksi olisi pitänyt laittaa mielummin "syväkurkkuilu". Toisaalta saadakseen oksun lentämään syväkurkkuilussa ei välttämättä tarvitse syödä tai juoda liikaa. Virtsan juominen on täysin oma fetissinsä, vaikka toki joillakin emetofiileillä on myös urofilia. Monia eritefetisistejä potuttaa se virheellinen stereotypia, että jos tykkää yhdestä eritteestä niin sitten tykkää niistä kaikista, tai on kiinnostunut syömään tai juomaan eritteitä.

Mies maalta-69

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 361
 • Sub-mies, joka on vasta astumassa hämärään.
 • Galleria
Vs: Erilaista seksuaalisuutta
« Vastaus #7 : 19.08.2023, 23:47 »
0,4% kiihottuu oman nenänkaivuusta.