Kirjoittaja Aihe: Huumori sessiossa  (Luettu 82019 kertaa)

Mr.Inathu

Huumori sessiossa
« : 18.04.2011, 14:42 »
En tiedä onko tahditonta aloittaa Baarissa vanhalla Kehän artikkelilla, mutta nostalgiahuumassa laitetaan menemään, kun aihe on mielestäni tärkeä ja artikkeli Kehässä sai kohtalaisen rakentavaakin palautetta :D
--------
Huumori osana kinky-leikkejä on asia, joka ei ainakaan aloittelijoilla ensimmäiseksi tule mieleen sessioita mietittäessä. Kokeneempienkin kinkyttelijöiden esiintymisessä se usein piilottelee sivulauseissa ja rivien väleissä elellen hiljaisena ja onnellisena ja noista paikoista sen usein löytävät vain ne, jotka sen olemassa olosta jo muutenkin tietävät. Erityisesti siis uusille kinkyilijöille huumori on mielestäni hyvä tuoda esille ihan kädestä kiinni pitäen :D

Kinkyily ja erityisesti BDSM mielletään helposti sterotyyppiseksi "sidon/piiskaan/alistan/yrmyilen ja muutenkin olen niin kovin kova" touhuksi, että siinä rytäkässä huumorin olemassa olo ja sen merkitys helposti unohtuvat.

Ja ihan vaan tarkennuksena, huumorilla en tässä yhteydessä tarkoita mitään pissa-kakkavitsien kertomista :)

Miksi huumoria sessioihin?
No kun...

Olen itse leikkinyt useampaan otteeseen psyykkisesti enemmän tai vähemmän epätasapainoisten ihmisten kanssa ja lisäksi monella myös tuntuu olevan erilaisia menneisyyden luurankoja kaapeissaan (laatikoissa, lokeroissa, parvekkeella ja sängyn allakin). Erilaisia jännitteitä, jotka sessiointi saattaa tahallisesti tai tahattomasti laukaista. Näiden asioiden lähestyminen huumorin keinoin, on usein se helpoin ja "vaarattomin" tapa edetä asioissa ja lähestyä rajoja.

Lisäksi ensimmäinen sessio uuden henkilön kanssa on aina vaativa paikka. Vaikka toisen ajatuksiin olisi tutustunut kuinka hyvin, on aina epävarmaa, miten asiat alkavat edetä, kun tunteet pääsevät myllertämään. Tällöin on mielestäni ollut erittäin tärkeää luoda tilanteeseen toisaalta luonteva ja leikkikaveria ohjaava, mutta myös "leppoisa" ilmapiiri.

Leppoisa saattaa olla termi, jota moni meistä täällä ei ehkä ihan ensimmäiseksi yhdistäisi BDSM-sessioon uuden kaverin kanssa. Vai? :)

Leppoisalla tarkoitan tunnetta, jossa osapuolet voivat irroittaa stereotyyppisistä rooleistaan ja unohtaa toistensa itseen kohdistuvat odotukset. Osapuolet voivat rauhassa "rentoutua" ja heittäytyä leikkiin. Toki tuohon tarvitaan sitä luottamusta, toisen tuntemista ja niitä kemioita, mutta jos kyseessä on se ensimmäinen sessio tai tarkoituksena on päästä lähelle/yli jonkin tietyn rajan, tarvitsee tilannetta usein himppusen "avittaa" ja tähän huumori on aivan loistava työväline...

Huumoria on tietysti monenlaista ja aivan yhtä tietysti on täysin henkilökohtaista mikä toimii yhdelle ja mikä taas toiselle. Yritän seuraavassa siis purkaa kokemuksiani muutamaan raa'asti ja karkealla otteella yleistettyyn stereotypiaan.

Ja näin siis "pidemmittä alkupuheitta" asiaan.

KIUSOITTELU (Hitto näiden "kuvaavien" termien keksiminen on vaikeaa :))
Kiusoittelu elää lähellä yleisesti käytettyä termiä "ironia", mutta on ainakin omasta mielestäni sitä laajempi ja kuvaavampi käsite, siksi käytin sitä...

Kiusoittelulla tarkoitan "pilke silmäkulmassa" tapahtuvaa toisen kiusoittelua. Tyyliin:

"Kappas vain, kylläpäs se punoittaakin kovasti!"
*Iloinen virnistys*
"Pitäisiköhän asialle tehdä jotain?"
*Viaton ja kysyvä ilme*
"Vaikka viilentää?"
*Ystävällinen ja välittävä, lempeä katse*
"Josko minä sitten pyyhkisin sitä hieman tällä jääpalalla..."
*Ilkikurisen viaton muka mukava virnistys*

Kiusoittelu sopii erinomaisesti niihin hetkiin, joissa kerrotaan mitä jonkin ajan päästä tulee tapahtumaan ja vielä paremmin niihin hetkiin, joissa alistettavan persoonan tietoisuus syttyy.

Oleellista kiusoittelussa on kuitenkin se, että osapuolet ovat jatkuvassa verbaalisessa vuorovaikutuksessa keskenään. Irrallinen kiusoitteluksi tarkoitettu lause saattaa helposti olla juuri se tilanteen magian rikkova tekijä, joka latistaa tunnelman. Kiusoittelua ei voi rakentaa valmiiksi, kiusoittelu on aina osa hetkeä ja sen suhteen tulee osata toimia "Ad-hoc".

Kiusoittelu on erinomainen huumorin muoto käytettäväksi ensimmäisessä sessioissa, koska kiusoittelun muotoon voi pukea uhkauksia, lupauksia, kysymyksiä ja tarkennuksia, ilman että session ilmapiiri kärsii tiedonvaihdosta. Ja samalla kiusoittelu antaa hallitsevalle osapuolelle keinon luoda epävarmuutta ja ennalta arvaamattomuutta sessioon.

ITSEIRONIA
En kuvaa ironiaa omana lajinaan, koska kiusoittelu perustuu hyvin pitkälle ironiaan. Mutta irroitan siitä omaksi lajikseen itseironian. Itseironia on erittäin käyttökelpoinen huumorinmuoto myös sessioissa(uskokaa pois vain:)), jossa hallitseva osapuoli voi helposti keventää tilannetta ja provosoida toista osapuolta sitä hyödyntämällä. Tyyliin:
 
"Enpä taidakaan olla järinkään hyvä piiskaaja, kun en saa sinua vieläkään taipumaan..."
*Teennäisen alakuloinen ilme ja samalla pilkettä silmäkulmissa*
"Täytynee varmaankin harjoitella lisää... Niin, että eiköhän aloiteta tämä iskujen laskenta ihan alusta uudelleen..."

Myös itseironia toimii erinomaisena huumorin muotona jo ensimmäisessä sessiossa. Itseironian avulla alistavan henkilön on mahdollista rikkoa jäätä ja purkaa toisen osapuolen luomaan "sädekehää" itseltään. Itseironia avulla on myös kohtalaisen vaikeaa mokata. Oikeastaan se taitaa onnistua vain siirtymällä tahattomasti itseironiasta itsesäälin puolelle... :)

Vaikka äkkiseltään voisi tulla mieleen, että itseironia vie Domin uskottavuuden, ovat omat kokemukseni todistaneet aivan toista... Todellinen Dom nauraa aina makeimmin itselleen :P

SARKASMI
Sarkastisella huumorilla tarkoitan toiseen osapuolelle kohdistetun kommentin sisältämää tavallisesti lyhyttä, mutta monimerkityksellistä vastausta tai kommenttia.
Sarkastinen huumori on helposti osa henkilön roolin kokonaissuhtautumista toiseen osapuoleen. Sarkasmi on helppoa liittää yhteen kiusoittelun kanssa.

"Olisikohan se sitten taas aika ottaa se piiska esiin?"
Kiusoitteleva kysymys, johon ollaan päädytty alistuvan osapuolen tekojen seurauksena ja johon ei alistuvalla osapuolella ole olemassa lainkaan "hyvää" vastausta. Alistuvan osapuolen vastattua mitä hyvänsä, seuraa automaattisesti sarkastinen kommentti tyyliin:

"Ei!"
->
*Alta kulmain katsova, hieman alakuloinen mulkaisu*
"Huoh... Niin ennalta arvattava..."
*Pilkahdus silmäkulmassa ja pieni virnistys*
"Ei sitten, toivomuksestasi tyydyn tällä kertaa sitten tuohon rottinkiin..."

Tai
"Kyllä, kyllä se varmaan olisi aika..."
->
*Alta kulmain katsova, hieman alakuloinen mulkaisu*
"Huoh... Niin ennalta arvattava..."
*Pilkahdus silmäkulmassa ja pieni virnistys*
"Vaan kyllä minä kuitenkin luulen, että tällä kertaa taidankin käyttää tuota rottinkia..."

Sarkasmin avulla voi myös lisätä epävarmuuden tunnetta, mikä on aina tehokasta ja mukavaa tyyliin:

"Nyt minä aion olla ihan kiltti. Ethän tee sitä enää uudelleen...?"
->
*Pieni virnistys*
"Niin varmasti... Eeeeeeenhän toki..."

Sarkastinen huumori sopii hyvin käytettäväksi ensimmäiseen sessioon, koska se ei suoraan halvenna kohdettaan vaikkakin aina kohdistuu toiseen osapuoleen. Sarkastisen huumorin käytön yhteydessä tulee kuitenkin olla sinut oman roolinsa kanssa, koska sarkastiset kommentit maalavat aina ääneen sanomattomia mielikuvia sanojansa aikomuksista ja ajatuksista.

SATIIRI
Satiirisella huumorilla tarkoitan tilanteita, joissa nauretaan toisen tekemisille, asennolle, ulkomuodolle jne. Satiirinen huumori jää helposti vain ulkoisiin ominaisuuksiin, vaikka sitä voi helposti käyttää myös toisen henkisiin ominaisuuksiin viitaten esim. vaikka toisen herkälle taipumiselle kivun uhan edessä tai vaikka vain toisen ennalta-arvattavuudelle.

Satiirista huumoria on myös erittäin helppoa viljellä toisen fetisheistä.
Lähtökohtaisesti saatiirista huumoria on erittäin helppoa keksiä ja juuri sen avulla on kaikkein helpointa mennä metsään...
 
Satiirista huumoria kannattaisikin viljellä pääsääntöisesti vain henkilön kanssa, jolla ei ole pahoja itsetunto-ongelmia tai jonka kanssa suhde on jo sillä tasolla, missä "vajaisuuksille" osataan nauraa ja asioista kyetään muutenkin avoimesti puhumaan. Ei siis kannata ottaa satiirista huumoria ihan vähällä mukaan ensisessioon ;)

MUSTA HUUMORI
Musta huumori ei mielestäni oikeastaan ole oma huumorinlajinsa, mutta se on asia joka tulee huomioida kaikkien edellä mainittujen yhteydessä. Mustalla huumorilla tarkoitan asioita, joita on vaikeaa käsitellä. Asioita, jotka erittäin todennäköisesti nousevat ylös alitajunnasta siinä vaiheessa, kun niitä ei kaivattaisi.

Näiden vaikeiden asioiden lähestyminen huumorinäkökulmasta riittävän ajoissa sessiota, auttaa välttämään niiden hallitsematonta esille tuloa myöhemmin. Mustalla huumorilla siis yritän tarkoittaa vaikeiden asioiden käsittelemistä hupaisissa yhteyksissä tyyliin:

"Jos nyt ajattelit vaipua siihen psykoosiin tänään, niin nyt voisi olla hyvä hetki sillä onnistuit juuri hankkimaan 30 piiskaniskua ja tulen vakuuttamaan, ettet halua muistaa niitä kaikkia..."

Musta huumori on kuitenkin hyvin vaikea laji, varsinkin jos leikitellään asioilla, jotka liittyvät toisen osapuolen henkisiin traumoihin tai lähestyttäviin, ehkä hieman pelottaviikin, rajohin. Käytettäessä mustaa huumoria, tulee toisen mieli tuntea jo vähintäänkin jollain tasolla, muuten tulee helposti vain sohaisseeksi kipeää asiaa tavalla, josta toinen osapuoli ainoastaan loukkaantuu ja tunnelma voi olla lopullisesti pilalla. Samoin suhde.

ENNALTA-ARVAAMATON HUUMORI
Minun oma suosikkini :D
Ennalta-arvaamattomalla huumorilla tarkoitan täysin toisiinsa sopimattomien asioiden yhdistämistä ja siirtymistä asiasta hyvin erikoisten aasinsiltojen avulla toiseen näennäisesti lainkaan siihen kuulumattomaan asiaan.

Ennalta-arvaamaton huumori tulee aina sitoa totaaliseen vakavuuteen ja se vaatii Domilta välillä yli-inhimillistä kykyä pitää pokerinsa. Ennalta-arvaamattoman huumorin avulla toinen osapuoli voidaan helposti saattaa pois tolaltaan ja viedä henkisesti "uudelle alueelle".

Ennalta-arvaamattoman huumorin keinot voivat olla välillä hyvinkin absurdeja ja usein juuri näille asioille nauretaan parhaiten sekä jälkikäteen että sessiossa. Hyvän itsetunnon omaavan leikkikaverin kanssa voidaan yhdistää ennalta-arvaamaton huumori satiiriin ja mustaan huumoriin, saaden aikaan tilanteita, jotka jäävän mieleen "ikuisiksi ajoiksi". Ja bonuksena saattavat auttaa katselemaan joitain arkisia asioita aivan uudesta näkökulmasta aina siitä hetkestä eteenpäin.

Ennalta-arvaamatonta huumoria on vaikeaa esimerkillä kuvata, mutta yritetään:

"Jep, kuulit aivan oikein. Sanoin, että "tiputettuasi" sen taas kerran, haluan nyt että ripustat sen kulkusen kiinni siihen nenänpäähäsi ja alat tanssia tiputanssia... Ja koska mitä ilmeisimmin olet järisyttävän hassun näköinen siinä tipuillessasi, minä menen sillä välin käymään vessassa, etten ihan tikahdu nauruun."
*Leveä hymy*
"JA, pidäkin huoli että kuulen sekä kulkusen, laulusi, että jatkuvan siipien läiskeen koko poissaoloni ajan..."
*Merkitsevä ja hieman uhkaava katse*
"Niin ja ennen kuin alat tanssia, ojentaisitko vielä sen Suomen kuvalehden sieltä hyllystä..."
*Vieläkin leveämpi hymy*

TAHATON KOMIIKKA

Tahattomalla komiikalla tarkoitan session yhtä tai useampia osapuolia huvittavaa asiaa, lausetta, toimenpidettä, tms, joka saa huvittumaan naurunpyrskähdyksiin tai jopa kontrolloimattomaan kikattamiseen saakka.

Huumoria, joka ei ole huumoria...
Tahatonta komiikka en oikeastaan haluaisi laskea huumorin lajiksi, vaikka se toisinaan naurattaakin paremmin kuin muut lajit yhteensä. Lisäsin tahattoman komiikan kuitenkin listän päätteeksi sen tähden, ettei sitä unohdettaisi.

Tahaton komiikka voi helposti johtaa session ilmapiirin särkymiseen tai ainakin tilanteen lässähtämiseen. Erityisesti, jos siihen suhtaudutaan liian vakavasti. Tahaton komiikka pitäisi aina käsitellä iso kasa pilkettä silmäkulmissa.

Omasta mielestäni tahatonta komiikkaa on helpointa hallita vastaamalla siihen edellä kuvatuin huumorin lajein. Tahattomasti koomisen asian voi kuitata helposti joko satiirilla tai erityisesti itseironialla, erityisesti jos kysymyksessä on alistuvaa osapuolta huvittava Domin toiminta. Itseironiasta onkin sitten jo helppoa siirtyä kiusoittelun ja/tai sarkasmin kautta siihen naureskelijan "rankaisemiseen", ilman että alistuja kokisi tulleensa "väärin" kohdelluksi ;)

Tässä siis joitain ensimmäisenä mieleen putkahtaneita ajatuksiani huumorista osana sessioita. Nyt kuulisin mielelläni muiden kokemuksi huumorista sessioissa sekä tietysti omaa näkemystäni täydentäviä näkemyksiä :)

Ja käsi ylös kuka oikeasti jaksoi lukea tuon kaiken, eikä vai hypännyt katsomaan loppukommenttia... :D
« Viimeksi muokattu: 19.04.2011, 08:44 kirjoittanut Mr.Inathu »

submit

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #1 : 18.04.2011, 15:51 »
En tiedä onko tahditonta aloittaa Baarissa vanhalla Kehän artikkelilla, mutta nostalgiahuumassa laitetaan menemään, kun aihe on mielestäni tärkeä ja artikkeli Kehässä sai kohtalaisen rakentavaakin palautetta :D

Ihan sovelias aloitus MrInathulta :)
 - Huumoria ja sen pohtimista ei kai koskaan ole liikaa.

Kuume

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #2 : 18.04.2011, 16:45 »
Hyvä artikkeli jota en kerennyt kehässä lukeakkaan :D. Omasta mielestäni sessiossa pitää olla edes jonkin verran pilkettä silmäkulmassa. varsinkin kiusoittelu on ah niin ihana laji jolla voi saada toisen kiemurtelemaan. Dom joka osaa käyttää myös huumoria välineenä olisikin itselleni passeli :D. Paljon helpompi myös toipua sessiossa tapahtuneista kömmähdyksistä kun ei ota asioita liian vakavasti.

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3433
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #3 : 18.04.2011, 20:09 »
Kyllä luin ja oli ensimmäinen kerta kun tämän artikkelin näin.

Nyt seuraavassa sessiossa alankin viljelemään eri huumorin lajeja.
Pitää löytää kiusoittelu, itseironia, sarkasmi, satiiri, musta huumori sekä ennalta arvaamaton huumori.
Ja sellainen huumori jota ei ole tarkoitettu ollenkaan huumoriksi vaan on Dommen moka. Se tietää heti viisikymmentä rottingilla jos alistuva nauraa juuri tässä kohtaa.  >:(

PeterFlo

Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #4 : 18.04.2011, 20:48 »
Kyllä ehdottomasti huumori kuuluu sessioon. Oikeastaan pidän sitä välttämättömyytenä! Hyvä heitto subilta ei tarkoita automaattisesti piiskaa, vaikka heitto halventaisikin minua - osaan toki nauraa itselleni! Tietysti minä päätän rangaistuksista!

Totinen yrmyily masterismi ei sovi minulle, vaikka subin totella pitääkin. Huumori vapauttaa tunnelmaa. Ihan riittävän monta kertaa olen sessioinit "kyllä Herra"- subin kanssa ja tylsäksi on käynyt. Jopa tappavan tylsäksi.

Hienointa on, kun subin kanssa voi session päätteeksi nauraa vielä koko jutun päälle - ei sen vuoksi, että homma oli vitsi, vaan että molemmat nauttivat kunnolla hymyssä suin ja punainen subin pyllykin hymyilee :)

telle

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1896
 • Ehkä jonkunlainen switch. Näillä kilsoilla asiat..
 • Galleria
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #5 : 18.04.2011, 20:52 »
Huumori on ehdottoman tärkeää. Tosikon "herran" arvovalta murenee hyvin nopeasti, ainakin hankalan pohjalaissubin seurassa 8)

Kattie

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #6 : 18.04.2011, 21:02 »
Ainakin meillä saa nauraa ja nauretaankin paljon, myös sessioissa  ::)

peace

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 239
 • En ole vakava, vaikka näytän siltä
 • Galleria
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #7 : 18.04.2011, 23:45 »
Tilannehuumori sopii sessioon, melkeinpä kuuluu sessioon. Ei saa olla liian vakavaa. Aito, luonnollinen huumori, hauskanpito. Ei välttämättä aina, vaan tilanteen ja toiminnan mukaan.

Smooth

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #8 : 19.04.2011, 04:33 »

Ja käsi ylös kuka oikeasti jaksoi lukea tuon kaiken, eikä vai hypännyt katsomaan loppukommenttia... :D

Totuuden nimissä, ekaksi hyppäsin katsomaan loppukommentteja mutta palasin myöhemmin kyllä lukemaan aiheenkin.
Hyvä kontrollikysymys :).

Huumori on loistava lisäys sessioon. Tosin, aina sitä ei pysty viljelemään mutta parhaat sessiot ovat rentoja. Itse D:nä arvostan kun subikin pysyy samalla aaltopituudella. Paha se on viljellä huumoria kun vastapuoli menee siitä lukkoon. Tietoisesti en "käytä huumoria", vaan se joko on mukana tai ei eikä päivät ole suinkaan veljeksiä. Eli huumori ei tule tilauksesta vaan liittyy kyllä kemiohin ihmisten välissä.

S:nä kun minä olen rento, saatan kikattaa kun koulutyttö. Jopa nolouteen saakka.  Siis koomisia tilanteita tulee eteen sieltä sun täältä. Eräänkin kerran en voinut lopettaa nauramista kun lojun kylpyhuoneen lattialla, silloinen sessioD joutu vaan tovin odottelemaan kun sain kasatuksi itseni taas ja hikkakin meni ohi.

D:ssä arvostankin pilkettä silmäkulmassa.
Ei se uskottavuutta vie mihinkään!

isabella

Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #9 : 19.04.2011, 06:38 »
Vaikka on muussa elämässä nauran helposti ja paljon niin en osaa omissa sessioissa nähdä kauheasti tilaa huumorille. Olen sitten D tai s niin aika vakavalla naamalla mennään. Ehkä jos D osapuoli nauraisi tai vitsailisi, se menisi yhtenä alistamisen muotona mutta itseä tuskin siinä vaiheessa kauheasti huvittaisi :-[  Ja joskus esim. jonkun köysinipun kanssa taistellessa voi itseäni vähän alkaa hymyilyttää mutta silloinkin varmistan että subi on selin ennenkuin annan suupielien kääntyä.

Mä taidan vaan olla totaalisen huumorintajuton ihminen  :o

Mr.Inathu

Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #10 : 19.04.2011, 08:42 »
Ja sellainen huumori jota ei ole tarkoitettu ollenkaan huumoriksi vaan on Dommen moka. Se tietää heti viisikymmentä rottingilla jos alistuva nauraa juuri tässä kohtaa.  >:(

Erinomainen huomio Ladyltä :)
Lisäsinkin tuohon artikkeliin yhden kohdan lisää. Kutsun sitä nimellä TAHATON KOMIIKKA. Se ei mielestäni ole varsinainen huumorin laji vaikka naurattaakin, mutta sitä on helppoa hallita ja vastaanottaa käyttämällä huumorin eri lajeja.

namuuN

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #11 : 19.04.2011, 18:54 »
Kyllä minunkin mielestäni huumori kuuluu sessioon. On ihanaa kun Master kiusoittelee ja "uhkailee" huumorin varjolla. Huumorin avulla saa hyvin luotua mielikuvia, hämmennystä sekä odotuksia subin päähän.

Itsekin käytän mielelläni huumoria jos siihen tulee tilaisuus. On kiva joskus kiusoitella ja katsoa millaisen reaktion se saa Masterissa aikaan ja mitä siitä mahdollisesti seuraa.  ;)

Simone

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #12 : 20.04.2011, 00:42 »
Ainakin - vähintään - se pilke silmäkulmassa voittaa tiukan tosikkomaisuuden.
Aina ei huumori ehkä sovi, tiukka käskytystilanne vaatii oman jämäkkyytensä, mutta on hyvä tietää, että se pilke on siellä taustalla ;)

edit, typoi

Ruusu

 • Smurffit
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 384
 • Annoying Attention-Whore?
 • Galleria
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #13 : 18.05.2011, 23:40 »
Hengästyin tämän artikkelin laadukkuudesta. Vau ja kiitos Mr.Inathu!

Asiaa oli paljon ja osuvien esimerkkien kera. Tällainen savolaissyntyinen vääräleuka on muutenkin niin herkkä huumorin monille kukille, että täysin vakavamieliseen sessioon tuskin pystyisin osallistumaan. Minusta huumori kuuluu ehdottomasti osaksi sessiota. Omaa ainakin.

Ja niille jotka sen (huumorin) kokevat häiritseväksi, voi tilannetta helpottaa se tieto, että harvemmin siinä nauretaan hen-ki-lö-koh-tai-ses-ti Masterille/Dommelle/subille. Paljon on kyse tilanteen älyttömyydestä olipa se tahallista tai tahatonta. Noin minä sen ajattelin. Kun MINÄ nauran tai viljelen huumoria, niin se ei ole yhtään pois Masterin arvovallasta, pikemminkin päinvastoin.

swan

 • Vieras
Vs: Huumori sessiossa
« Vastaus #14 : 19.05.2011, 01:06 »
Jumalat eivät ole suoneet kaikille huumorin armolahjaa?

Itse ainakin epäröin ja epäilen, jos huumoria aletaan alleviivata, oli kyse bdsm:stä tai ihan mistä vaan.
Tulee mieleen, että onko hjuumortajua ensinkään tai että se on vähintään pakotettua..  >:(