Kirjoittaja Aihe: Pelimiehista, seksismistä....  (Luettu 13725 kertaa)

Dante79

 • Turun Baletti
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 378
 • Don't give up on your dreams. Keep sleeping.
 • Galleria
Vs: Pelimiehista, seksismistä....
« Vastaus #30 : 11.09.2011, 16:06 »
Mie oon tän "pelimies"-käsitteen ymmärtänyt näin että se on "mies, joka osaa pelata naisen tunteilla" (varsinkin daddy issues-naisten) Eli se vaatii mieheltä käytöstä joka on normi-miehelle hyvinkin järjenvastaista, mutta narsisti-miehiltä tulee melkeen luonnostaan.

Ensinnäkin vältellään kaikkea tappelemista ja riitelemistä naisen kanssa, livahdetaan pois ja väistellään jos sellainen tilanne tulee vastaan. Pidetään hauskaa ja ollaan aina seksuaalisia muttei törkeitä, ei olla pahoillaan mistään, ollaan itsevarmoja ja aloitteellisia, sanotaan suoraan mitä halutaan. ei anneta mitään pois itsestään, omasta ajastaan tai harrastuksistaan, pidetään omia juttujaan niin tärkeinä ettei ole valmis tekemään kompromisseja, annetaan ymmärtää että siitä liikenee vain silloin tällöin aikaa, joka luo vaikutelman että se vähäinenkin aika on jotenkin hirveän tavoiteltavan arvoista naiselle, ja ennen kaikkea lähdetään pois aina siinnä vaiheessa kun päästään jonkinlaiseen hyvään positiiviseen huippuhetkeen kun tietää että nainen ajattelee että "toivon että tämä jatkuisi ikuisuuksia" lähdetään pois ja ollaan sen jälkeen soittelematta naiselle pitkiä aikoja.  ;D

periaatteessa pelataan naista kaikin mahdollisin tavoin niin että naisella olisi aina halu saada lisää sinua, ei yhtään negatiivista muistikuvaa riitelyistä ja kun olet poissa olet kokoajan naisen ajatuksissa ahdistuksena siitä että mitä sinä teet ja missä olet ja kenen kanssa, mitä ajattelet jne. ja tosiaan tälleen sitten koitetaan saada nainen siihen tilaan että kun sitä sitten joskus tapaa niin aina saa sitä pillua, ja on hauskaa ja koska nainen yrittää kaikkensa pitää sinusta kiinni, niin ei siinnä tarvitse miehen kuin sanoa suoraan mitä haluaa, niin nainen yrittää antaa.

jotenkin näinpäinpois pelataan naisten tunteilla.. tuommoisen miehen mie miellän pelimieheksi, varsinkin jos noita naisia on yhtäaikaa monta projektia päällekkäin, mutta niin tietysti tuo käsite pelimiehestä on myös kai jotenkin mennyt epämääräiseksikin kun sitä käytetään vähän missä sattuu yhteyksissä...

Raippa

 • OuSM
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1515
 • En ole sellainen kuin uskot minun olevan. ;)
 • Galleria
Vs: Pelimiehista, seksismistä....
« Vastaus #31 : 25.09.2011, 00:09 »
Elämä on outo peli.
Pitää vain oppia leikkimään ja pelaamaan sitä pelkäämättä haavoittumista.

Voi kun kaikilla oliskin niin hyvä itsetunto. Ja kyky vielä tunnistaa se toisesta ihmisestä.

Hmmm... oliskohan tää elämä silloin jo liiankin helppoa. Tää maailma on kuin valtava päiväkodin hiekkalaatikko.

Veikko Lavi runoili aikoinaan erittäin osuvasti: "Ihmisiä on kuin muurahaisia. Ne loputonta polkuansa taivaltaa. On kaukaa katsottuna kaikki samanlaisia. Niin ettei heitä toisistaan voi eroittaa. Kurkistaa jos voisit sielun syvyyteen. Niin kahta samanlaista eipä ois. Jos katsoo kauneuteen eikä hyvyyteen, häneltä monta ystävyytä jääkin pois."

Eli pelataan, mutta reilusti ja toista kunnioittaen.