Kirjoittaja Aihe: KAIKKI NAISET TAHTOO  (Luettu 15776 kertaa)

balthazar

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #30 : 07.04.2014, 10:17 »
Vonkaajille vittuilu on mielestäni vähän kuin buuaamista paralympialaisissa.

Muistan kyllä elävästi sen, kun itsekin foorumia ensimmäisen kerran selailin; hirvittävän herkästi nimittäin käy niin, että kuvittelee tämän olevan juuri sellainen maailma, jossa saat itse määritellä itsesi ja muut hyväksyvät sen itseisarvona. Heh, eipä voisi jälkeenpäin enää enempää hävettää, miten tyhmä sitä voi ihminen ollakaan, kun löytää jotain uutta ja kuvittelee sen olevan jotain, mitä se ei ole. Jos joku on joskus loukkaantunut jostain yhteydenotostani, pyydän anteeksi; jos taas jotakuta on naurattanut, ole hyvä; hyvät naurut eivät mene koskaan hukkaan, enkä nyt koe että olisin ketään kohtuuttomasti häirinnyt, vaikka olisin vähän pölvästi ollutkin :)

Toisin sanoen, uskoisin että massapostittajien ja pitkän linjan wongaajien määrä on todellisuudessa pienempi - korjatkaa toki, jos olen väärässä - kuin yleisesti ajatellaan. Näkisin että olisi sen arvoista kokeilla kirjoittaa muutama ystävällinen sananen siltä varalta, että siellä onkin jokin ihan mukava ihminen, joka on vain hurahtanut hetkellisesti kuvittelemaan, että täällä voi julistaa itsensä masteriksi ja sitten vain valita ne halutuimmat subit itselleen. Enkä nyt tälläkään tarkoita, että hurahtaminen sattuisi vain tiettyyn suuntaukseen; hetkellisesti kuka tahansa uusi jäsen voi kuvitella tämän olevan unelmiensa täyttymys, vaikka tämä on kutakuinkin samanlainen hiekkalaatikko kuin kaikki muutkin. Täällä täytyy pelata tiettyjen sääntöjen mukaan ja käyttää tervettä järkeä, tai kukaan ei halua leikkiä kanssasi.

Niitä varten, jotka määrätietoisesti toistavat samaa asiaa kerta toisensa jälkeen odottaen erilaista lopputulosta, on estolista. Tällaisella julkisella kivittämisellä saadaan aikaan vain se, että ne oikeasti kivat tyypit saattavat jättää kirjoittamatta, olipa kyse sitten yksityisviesteistä tai julkisemmasta avautumisesta.

Näin minun mielestäni :)

Glori

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #31 : 07.04.2014, 10:42 »
Ylläpitäjinä saamme todistaa kolumnin todellisuutta aika ajoin. Saamme säännöllisesti palautetta vonkaajista, jotka eivät millään usko että "en ole kiinnostunut" tarkoittaa "en ole kiinnostunut". Tai eivät vain välitä saamastaan palautteesta ja jatkavat viestien lähettelyä. Itse asiassa suurin osa foorumilla saaduista banneista on tullut näille massavonkaajille, jotka jatkavat viestispämmiään vastaanottajien kielloista huolimatta. Porttikiellon jälkeen viestispämmi jatkuu yleensä entiseen tapaan ja uusi porttikielto on pian edessä.

Usein porttarin saatuaan massavonkaaja ottaa myös tuplanikin tai useamman kiertääkseen bannin, ja jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Kunnes se/ne havaitaan ja asetetaan käyttökieltoon.

Kerran, yhden kerran, on käynyt niin, että varoituksen saatuaan henkilö otti yhteyttä ylläpitoon, pyysi anteeksi käytöstään ja kertoi että alkuinnostuksessa ei ollut ymmärtänyt toimintansa häiritsevän.

Aiheessa kun olemme, käytän tilaisuuden hyväkseni ja kehoitan raportoimaan ylläpidolle viestispämmin ja ei toivotut, tai uhkaavaksi koetut yhteydenotot. Varsinkin foorumille vasta liittyneet ovat usein spämmiromeon uhreja. Estolistan käyttäminen on myös hyvä ensiapu viestispämmääjältä rauhaan pääsemiseksi. Ohje alla.

Lainaus
Lisätäksesi käyttäjän estolistalle, mene profiiliisi. Vasemman sarakkeen Muokkaa Profiilia -osiossa on linkki "Kaverit / Estolista", klikkaa sitä. Oletuksena näytetään kaverilista. Klikkaa "Muokkaa estolistaa" -nappia. Listan alla on "Lisää estolistalle -osio. Kirjoita jäsenen nimimerkki, jonka haluat estettäväksi, tekstilaatikkoon, ja napauta "Lisää"-nappia.

Chatissa käyttäjän voi ignorata klikkaamalla käyttäjän nimimerkkiä, ja avautuvasta valikosta valitsemalla kohta "Ohita/Hyväksy".  Huomaa että chatin estolista on kone- ja selainkohtainen, eli tietoa estolistasta ei tallenneta palvelimelle.

mai

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #32 : 07.04.2014, 14:11 »
Spämmiromeo on muuten odottamattoman osuva ilmaisu, koska samaan tapaanhan alkuperäinen Romeo ahdisteli juhlissa kiinnostuksensa kohdetta... Estoitta ja hellittämättä.

tomi

Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #33 : 07.04.2014, 15:12 »

Jäin miettimään, oliko tämän kirjoituksen tarkoituksena mikään muu, kuin loukata seuraa etsiviä miehiä? Hauskaa tuntuu monella olevan, mutta niinhän sitä on koulukiusaamisessakin kaikilla muilla paitsi kiusattavilla.


Jäin miettimään aivan samaa? Tän varmaan oli tarkoitus olla hauska, mutta eipä  tosiaan naurattanut. Onhan se toki aina hauskaa pilkata niitä kenellä ei niin vahvasti mene. Itselleni vain kenenkään epätoivo ei ole naurun aihe ja on tosiaan lievästi sanottuna kulunut aihe, tosin oonkin vähän tosikko...  Tai ehkä aloittajan oli sitten tarkoitus sanoa että kaikki miehet on epätoivosia ja typeriä sikoja suuntautumiseen katsomatta, ainoa poikkeus ehkä se oma kulta sitten...

T. epätoivonentosikkosikasubi  >:D

stoge

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2954
 • Väkivalta kuuluu makuuhuoneeseen
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #34 : 07.04.2014, 15:14 »
"Kuinka monelle ämmälle tässä joutuu privaa ennenku heruu persettä. Saatana!"  :o

Nick

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #35 : 07.04.2014, 16:08 »
Joskus on saatu tappeluita aikaan, kun joku on suoraan sanonut etsivänsä nuorta ja hoikkaa jne. Luonnollisesti kommentti oli karikatyyrinen yleistys, kuten tuo pakina (toivottavasti oli). Kun skenessä on pyörinyt, niin kyllä moni vanhempikin subi-nainen näyttää lopulta itselleen mastereita löytäneen. Kun katsoo, nyt täällä deittipalstalla olevia mastereiden ilmoja, niin ei niissä ikä, koko jne. rajoituksia pahemmin ole eli ”tavallisella kinky-naisellakin” siis ilmeisesti olisi mahdollisuuksia.

Kyllä niitä on mutta jos asettaa naiselle kriteeriksi esimerkiksi vyötärön, saa melkoisen täyslaidallisen, edellisestä moisesta maininnastani kolmen vuoden takaa saan edelleen palautetta toisinaan ihan livenäkin. Osin tietysti kiusoittelumielessä.

Näin ollen on viisaampaa jättää tällaiset asiat mainitsematta kuin leimautua jonkin sortin pervoksi  :))

seppo.ilmarinen

Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #36 : 07.04.2014, 16:18 »
Minua vähän mietityttää aiheeseen pienesti liipaten se että, kuinka paljon ja hurjaa yksinäisyyttä maailmassa on. Ja se ei ole kiva asia, sille nauraminen on tosiaan paraolymppia nauramista.
So so!

Kun oikein kinkyyntyy tiettyyn lokeroon, niin voi hyvin helposti jäädä yksin. Tosin terän toinen reuna on se, että jos siellä kinkkyyntymisen erikoisnurkassa kyhöttääkin joku sopiva, niin sehän on täydellistä. Semmoiselle kohtaamiselle pitää pitää peukkuja KAIKKIEN.

Tuota sitten kun ajatteleen kolme pykälää vasemmalle, niin on surullista ajatella kuinka paljon tuolla on suhteita jossa toinen osapuoli suhteesta on erilälailla kinky tai jopa toinen on vaniljaa. Ihmisten kinkyityminen kehittyy eri tahtiin ja ongelmia kertyy... Avioero tulee... jne

Ite oon ristuksen monta vuotta ollut tuossa, "vanilija vs kinky" suhde suossa ja tiedän ettei sillekkään asialle saa nauraa... ja on surullista olettaa että tuota kärsimystä moni kituu parhaillaan...

- S -

Lady Whip

 • Turun Baletti
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 3432
 • Sadistinen Gfe-Domina
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #37 : 07.04.2014, 16:23 »
Jos Suomalaisista lähes 40%:lla on metabolinen oireyhtymä elikkä vartalo on omenan muotoinen, tulevaisuudessa taitaa olla kovin vaikea löytää sopivaa kinkykumppania jos vaatimuksena on kaunis/hyvän näköinen hoikka.

Sitä en kyllä ymmärrä, että jos Master itse on esim. painoluokkaa +100 kg, alkoholisoitunut hielle haiseva ja hän on etsimässä nuorta nättiä hoikkaa subia itselleen, siis miten pokkaa riittää laittaa tuolla habituksella deitti mainitsemillani laatusanoilla.
Tällaisia on. Täytyykö ihailla heidän itseluottamustaan. Se varmaan päihittää ulkonäölliset seikat täysin. Itsevarmuuttahan subnaiset etsivät miehistä, eikö?

Bossman

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 170
 • In Boss we trust
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #38 : 07.04.2014, 19:25 »
Olisiko spämmiromeon naispuolinen vastine tärvelövosu?
Jalon luvalla  (toivottavasti) lainaan hänen lanseeraamaansa termiä.

Wolven

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #39 : 07.04.2014, 20:20 »
Olisi ehkä tarpeellista muistuttaa, että tässä ei varmaankaan tähdätä niihin subi/masterimiehiin jotka ihan oikeasti katsovat kiinnostuksensa kohteen profiilin, lukevat sieltä onko ko. henkilö ylipäänsä kiinnostunut yhteydenotoista tai haluaako satunnaisia viestejä satunnaisilta ihmisiltä, ja ottaisivat selvää ihmisestä ennen kuin lähettävät viestinsä.

Tässä viitattaneen näihin viesteihin jotka kuulostavat kutakuinkin tältä:

"Hei beibi mä paan sut syömään kilon mun paskaa! Tuuks paneen?"

Tai (ja tämän linen on kanta-asukas heittänyt baarissa eräälle tuttavalleni ihan livenä, täysin yllättäen, luotettavien todistajien läsnäollessa):

"Hei beibi sä oot niin kaunis et mä söisin kilon sun paskaa!"

Jos tämä on ko. viestittelijöiden ihan oikeasti paras ulosanti, se sosiaalisen kyvykkyyden kaikkein terävin reuna ja ehdoton kirjallisen ilmaisun yläraja, ei sille varmaan mahda mitään.

Jos sen sijaan nämä viestit lähetetään ajatuksella 'hei tuol kinkysaitilla varmaan saa persettä ku vähän väittää olevasa kova jätkä ja alistavansa / väittää alistuvansa semmoselle joka ei oo liia läski, kai ne ny kans panee', kännissä perjantai-iltana ja ilman sen isompaa ajatustoimintaa, niille ilmiönä vähän pitääkin nauraa. Vaikka oliskin vanha juttu, mitä se ei ole, koska näitä viestejä todistettavasti ihmiset täälläkin yhäkin saavat jatkuvalla syötöllä.

hunninko

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #40 : 07.04.2014, 20:34 »
Olisi ehkä tarpeellista muistuttaa, että tässä ei varmaankaan tähdätä niihin subi/masterimiehiin jotka ihan oikeasti katsovat kiinnostuksensa kohteen profiilin, lukevat sieltä onko ko. henkilö ylipäänsä kiinnostunut yhteydenotoista tai haluaako satunnaisia viestejä satunnaisilta ihmisiltä, ja ottaisivat selvää ihmisestä ennen kuin lähettävät viestinsä.

...

Aloitus viittaa, että tähtäimessä ovat kaikki miehet...  "Hei mies! Kaipaatko vinkkejä naisten lähestymiseen? Olitpa sitten masteri tai alistuvainen, jatka toki lukemista!"

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #41 : 07.04.2014, 21:26 »
Tuli mieleen: Miten olisi samantyyppinen kirjoitus kinkypariskunnista? Minusta vain oikeudenmukaista, että jos lasketaan leikkiä sinkuista, niin pitäisi myös pariskuntien osata nauraa itselleen.

Nih.

MasterOpie

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #42 : 07.04.2014, 21:37 »
Tämähän on loisto kolumni koska aiheuttaa näin suuria tunteita. Onnittelut Ainolle siitä!

Minulle jäi ajatus että Ainon kolumnin henkilöt ovat niitä jotka katselevat tätä (kinky)maailmaa kovin pienen pillin läpi. Lähtökohtaisesti kuvittelevat että vaikka nyt se jäykän peniksen kuva sulattaa jokaisen Dominan sydämen. Ja jos näin ei käy, niin sitten koetetaan seuraavaa, kymmenettä jne...

Minusta on ihan piristävää että joku koettaa näitä pillejä ravistella ja vielä huumorin keinoin, mikä usein toimii.

Kyllä minä kehoittaisin usean pettymyksen jälkeen kurkkaamaan vaikka pikaisesti peiliin jo pohtia pientä couchaavaa kysymystä mitä voisin tehdä toisin?

- Karwis

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #43 : 07.04.2014, 21:42 »
Toki on hienoa, että kolumni herättää tunteita. Ja pidin kyllä tekstistä, paljon. Osaan ottaa sen huumorilla, kuten se kai pitääkin ottaa. Mutta minusta se, että sinkuista lasketaan leikkiä oikeuttaa myös laskemaan leikkiä pariskunnista. Vai onko se jotenkin tabu?! Ei kai sentään.

-katy-

 • Vieras
Vs: KAIKKI NAISET TAHTOO
« Vastaus #44 : 07.04.2014, 22:06 »
Tuli mieleen: Miten olisi samantyyppinen kirjoitus kinkypariskunnista? Minusta vain oikeudenmukaista, että jos lasketaan leikkiä sinkuista, niin pitäisi myös pariskuntien osata nauraa itselleen.
Toivottavasti joku keksii ko. leikkisän aiheen joku päivä. Joskus on tullut häivähdyksenomainen tunne, että pariutuessaan ihminen muuttuu vähän liiankin vakavaksi tai peräti nokkavaksi niitä kohtaan "joilla menee huonommin ja ovat epätoivoisia",vaikka voisi olettaa, että ovat onnellisia löydettyään kumppanin, pitkienkin kamppailujen jälkeen. Nopeasti se ihminen unohtaa entiset kärsimykset.