Kirjoittaja Aihe: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa  (Luettu 36472 kertaa)

slaveJL

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 376
 • -sleivi-
 • Galleria
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #30 : 08.07.2014, 01:04 »
Hra Klla on miesten ikiaikainen pelko:"Ne vie meidän naiset".

 ;D ;D >:D

Mihin ne meidät vie?  O:-)

stoge

 • PoVi
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 2560
 • Kaikki kuolee, harva elää.
 • Galleria
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #31 : 08.07.2014, 07:37 »
Hra Klla on miesten ikiaikainen pelko:"Ne vie meidän naiset".

 ;D ;D >:D

Mihin ne meidät vie?  O:-)

Mun kellariin.  >:D

Dominaattori

Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #32 : 09.07.2014, 01:32 »

Tiesitkö, että ilmavirran puhaltaessa pakaroiden välistä, sitä ei voikaan kutsua tuuleksi, koska tuulen energianlähde on aina aurinko?


Onko sulla muitakin energialähteitä tiedossa kuin aurinko? Kyllähän toi pakaroiden välistäkin tuleva energia on auringosta peräisin eikä ydinenergiaakaan olisi ilman auringon massaa.

Hra K

Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #33 : 10.07.2014, 13:19 »
"Yhdistyksen tarkoituksena on ymmärryksen lisääminen valtasuhteista (D/s-suhteet), sekä toimia D/s-suhteita arvostavien ihmisten yhteenliittymänä, sekä vaalia ja edistää hyviä käytöstapoja ihmissuhteissa. Yhdistys ei ole puoluepoliittinen"

Yhdistyksessä siis ymmärretään, arvostetaan ja harrastetaan käytöstapoja? Eihän PRH:lle lähetetty sääntölyhennelmä ole mikään hyvä tapa tiedottaa toiminnasta. Tuo ei selitä miksi suosittelijat esimerkiksi ovat tärkeitä.

Yhdistykset ovat monesti ihan hyviä, varsinkin jos ne todellakin yhdistävät ihmisiä mutta en ymmärrä tällaista tiedotusstrategiaa ollenkaan. Ilmeisesti ymmärtäjiä ja arvostajia on kommentaariosta päätellen liikkeellä.

 skeptinen
 K

Viridian

Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #34 : 10.07.2014, 14:04 »
Tämä ei ehkä liity asiaan mitenkään, mutta palautetaanpas mieliin tavanomaisten DC-keskustelujen kulku.

Ensin tulee joku, joka sanoo, että DC on ikävä asia, koskapa se estää bileissä käymistä henkilöiltä, joiden kinkyys, esimerkiksi vaikkapa D-s ei vaadi erityistä harrastusvaatetusta joka täyttäisi DC:n. Tottakai aina voi feikata fetissiä esimerkiksi nahkaan, mutta edelleen se on turha rasite.

Sitten tulee seuraava joka kertoo, että DC tarvitaan, jotta pidetään bileistä poissa satunnaiset ohikulkijat ynnä muut tuulipukurunkkarit.

Sitten tulee se, joka vannoo ja vakuuttaa, että asia voitaisiin hoitaa myös siten, että kinky-yhdistyksen jäsenyys kelpaa yksinäänkin, siinä missä hienot fetissikuteetkin.

Seuraavaksi joku muistaa, että niitä kinky-yhdistyksen jäsenkortteja saa ostettua ihan vaikka bileitten tiskiltä, yhdistysten hallitukset eivät erikseen hyväksy jäseniä, ja miten voisivatkaan, kun eivät tiedä, kuka ja millainen tyyppi se jäseneksi havitteleva on.

Ja lopputulemana päädytään siihen, että DC bileitä on edelleen, jotta olisi joku paikka, missä ihmiset ovat edes teoriassa sen verran samaa porukkaa, että sääntöjä noudatettaisiin ja yksityisyyden vaatimus ymmärrettäisiin.

--

Nyt jos hyppäämme nykyisyyteen, ja yhdistykseen, joka haluaa pitää tapahtumia, joissa DC on päänsisäinen eikä ulkoinen, niin pirustako ne voi kestään ovelle tulevasta hiipparista sitä tietää, ellei asiaa ole jotenkin edes alkeellisesti saatu tutkia.

Vaikkapa vaatimalla uudelta jäseneltä heti alkuun tutustumista johonkin jo olevaan jäseneen sen verran, että tämä kehtaa toista suositella joukkoon tummaan.

Tämmöisiä aatoksia tänään, liittyen siihen, että jotkut eivät ole itse keksineet mihin suosittelijoita saatettaisiin tarvita. Muitakin syitä saattaa olla vaikka kuinka, mistäs minä sen tietäisin, mutta tuo nyt tuli heti mieleen.

Vir

ps. Ilmeisesti yksikin lause voi olla liian pitkä asia ymmärrettäväksi. Herra K:lle tiedoksi: kun lauseen lukee, selviää, että kyse on D-s -suhteiden arvostamisesta, käytöstavat on mainittu vaalimisen arvoisena juttuna, eikä pelkästä käytöstapojen harrastelemisesta.

Pidempi tiedotus olisi luultavasti saanut vielä enemmän väärintulkintoja aikaiseksi, kun jo yksi PRH:n mielestä selkeä lause vääntyy poikittain heti? Samalla tavalla sitä omaa järkeä kai odotetaan muidenkin yhdistysten esittelyjä lukiessa, ja aina voi kysyä, tästäkin yhdistyksestä on se henkilö tiedossa, kenelle voi lähettää vaikka henkilökohtaista viestiä ja kysyä mieltään askarruttavista seikoista  :). Varsinkin jos siis on kiinnostunut mahdollisesti itsekin hakemaan jäsenyyttä, eikä vain siksi, että kiinnostaa niin kauheasti, vaikkei arvosta D-s suhteita saati harrasta niitä itse.

Muoks: Lisäys sättikeskustelun ansiosta: Ja tottakai voisin kuvitella, että koska D-s suhteet ovat yksi mahdollinen näyttämö henkisille (ja fyysisille) vammoille, yhdistys ei halua helmoihinsa ihmisiä, jotka harjoittavat taipumuksiaan rikollisin tavoin... suosittelijat ehkä osaltaan vähentävät tätä mahdollisuutta, toki mikään systeemi ei ole aukoton.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2014, 14:58 kirjoittanut Viridian »

Huge Bastard

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #35 : 11.07.2014, 16:11 »
Päätimme, ettei yhdistyksen sääntöjä julkaista kokonaisuudessaan tällä alustalla.

Säännöt tulevat yhdistyksen omille sivuille (kuten muillakin on), kunhan ne saadaan pystyyn.

Tietätkö Hra K jonkun joka "ei harrasta käytöstapoja"? Sanoisin sen olevan mahdotonta.

En tiedä ymmärrätkö tahallaan väärin vai etkö ymmärrä mitään yhdistystoiminnasta, mutta PRH:lle on lähetetty säännöt jotka ovat hyväksytty ja minä postasin niistä kaksi tärkeintä, jotta tajuaisitte mistä on kysymys. Voin kertoa, että niiden muiden kohtien lukeminen ei tee, vanhaa viisautta lainatakseni, hullua hurskaammaksi.

Suosittelijat ovat tärkeitä siksi, että valikoimmme porukan. Yhdistykseemme ei voi liittyä ns. lippuluukulla. Tutustumme hakijoihin ja jäseniimme ennen heidän hyväksymistään. Vir muotoili asian hyvin, sitä mitä on pään sisällä pitää löytää keskustelemalla ja viettämällä aikaa ko. henkilön kanssa.

Suosittelijat ovat tärkeitä yhdistyksen toiminnalle. Saa olla eri mieltä.

Viridian

Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #36 : 15.09.2014, 08:31 »
Kiitos kaikille osallisille Valtasuhteen ensimmäisistä "bileistä". Paikka oli hieno ja tunnelmallinen, kattaus ylellinen, ruoka maukasta, tarjoilijat suloisia ja taitavia, ja pöytäkeskustelut henkeviä. Illallisen jälkeen pehmeissä löylyissä pitkillä lauteilla keskustelun taso vielä syveni.

Vir

Vitsaus

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #37 : 15.09.2014, 12:36 »
Arvoisat jäsenet ja johtokunta!

Olen lukenut koko ketjun tähän asti ja kysyn nyt seuraavaa:

En käy bileissä enkä tunne jäsenistä ketään ( koska en tiedä keitä he ovat). Onko mahdollista muuttaa sääntöjä niin, että esim. palveluspoikien ja -tyttöjen on mahdollista osallistua tehtäväänsä ilman jäsenyyttä ja sitä kautta näyttää nöyryytensä? Tällöin varsinaiset jäsenet saavat nauttia illastaan rauhassa, kun palvelu pelaa ja nähdään millaisia on tarjolla.

Ja kyllä, tiedän mitä säännöt nyt sanovat, tämä on vain kysymys.

T: alistuva, mutta kiinnostunut....

Nuppuorja

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #38 : 15.09.2014, 18:46 »
Varmaan jossain vaiheessa tulee myös ulkopuolisille avoimia tapahtumia, mutta toistaiseksi on menty omalla porukalla. Jos kiinnostaa, niin yhteys pj Huge Bastardiin, sitä kautta etenee jäsenyysprosessi.

Querreiro

 • Porttikiellossa
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 54
 • Valta, Alistuminen ja Rakkaus ovat kokonaisuus!
 • Galleria
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #39 : 15.09.2014, 21:10 »
Toki vielä millään tavoin fyysisellä tai henkisellä tasolla tutustumatta Valtasuhde ry:n toimintaan, joudun monin kohdin pohjaamaan ajatukseni siitä forumilla kerrottuun, joten tästä seuraavassa.

Ensiksi mielestäni tuo edellytys että 3 varsinaista jäsentä suosittelee uuden jäsenen valintaa, on aivan loistava juttu, koska tätä kautta syntyy aktiivista panostusta tekojen tasolla molemmin puolin jo heti alussa molemminpuolisen kiinnostuksen ollessa edellytys uusien jäsenien yhdistykseen ottamiselle.
Aktiivinen tutustuminen / mielenkiinto Valtasuhde Ry:n jäsenten kesken syntyy näin hyvinkin luonnolliselta pohjalta, mikä valitettavasti on ollut erittäin sattumanvaraista, epämääräistä sekä jopa täydelliseen anonyymiuteen pohjautuvaa monin kohdin Suomen Kinky- / Fetish -yhdistysten osalta tähän asti pääpiirteittäin.

Kun esim. Valtasuhde Ry:n puitteissa mainittu ns. "koejäsenyys" edellyttää jo sitä, että "koejäsenen" toimintaa käytännön tekojen tasolla seurataan ennen vakituiseksi jäseneksi hyväksymistä, tuottaa se automaattisesti tilanteen, jossa sekä jäseneksi haluava että Valtasuhde Ry:n jäsenistö itse kohtaavat toisensa täysin vapaaehtoisin valinnoin, jolloin "tilannearviointia" toteutetaan molemmin puolin koko ajan... Ja tästä tuskin kovinkaan moni voi negatiivista löytää!
Näin kun ihminen omalla käytöksellään "ansaitsee" yhdistyksen jäsenyyden "koejäsenyyden" kautta, on esim. käytännössä mahdotonta syntyä tilanne, jossa henkilö täydellisesti anonyymina (kohtaamatta, tapaamatta, kenenkään henkilöstä mitään tietämättä, jne.) voitaisiin täydellisesti "tuomita", mitätöidä tuntevana henkilönä ja leikkiä tämän kustannuksella ”täysin kasvottomana” koska ihmiset tapaavat toisiaan kasvotusten. Erilaiset muutkin väärinkäytökset toista kohtaan tuntevana persoonana minimoituvat tällä tavoin myös sillä, miten Valtasuhde Ry kertoo jäsenvalintansa / toimintaperiaatteensa toteuttavan!

Toki Valtasuhde Ry:n tulee jäsenvalintoja suorittaessaan huomioida todellisella käytännön tasolla se, ettei synny yhdistystä jonka jäsenistö koostuu pääsääntöisesti Dommeista, Mastereista, Subeista, tai pariskunnista, jne.
Tarkoittaen edellisellä myös sitä, että jäsenistö itse sisäsyntyisesti, jopa tahtomattaan siis, loisi arjen todellisuudessa yhdistykseen sellaisen "sisäpiirin" / "jännitteen", että esim. sinkku Subi, Master tai Domme hakeutuessaan yhdistyksen jäseneksi kokisi itsensä "Rumaksi Ankanpoikaseksi". Ja tämä mm. siksi koska kukaan hänen jäsenyyttään lukuun ottamatta ei olisi hänestä tuntevana ihmisenä todellisuudessa / millään tavoin kiinnostunut sen jälkeen kun hänet "koejäseneksi" / jäseneksi olisi hyväksytty!
Ja ihan näin, koska erityisesti nyt perustetun Valtasuhde Ry:n kaltaiseen yhdistykseen liittyvä, valintaprosessin läpikäymään valmis oleva henkilö, odottaa varmasti myös sitä, että hänen itsensä panostettua omalta osaltaan yhdistyksen jäsenyyteen, kohdattaisiin hänet yhdistyksen muiden jäsenten taholta niin, ettei henkilö kokisi esim. bileisiin tultuaan seuraavaa; "Miksi ihmeessä minä näihin bileisiin oikein tulin, kun kukaan ei edes minulle mitään puhu.”

Edellinen pohjautuen mm. siihen perustaan, että henkilön liittyessä / halutessa liittyä Valtasuhde Ry:n kaltaiseen, valintaprosessia toteuttavaan yhdistykseen, on hänellä varmasti monipuolinen toive löytää uusia ystäviä / henkilö jonka kanssa jakaa Kinky -/ Fetish -maailman rikkauksia, toteuttaa itseään eri tavoin Fetish- / Kinky -persoonana luotettavien ihmisten kanssa sekä saada kenties mahdollisuus oppia uutta Fetish- / Kinky -maailmaan liittyen. Joten tähän kaikkeen myös Valtasuhde Ry:ltä yhdistyksenä pitäisi löytyä ainakin aktiivinen halu vastata.

Esim. Lontoon Fetish- / Kinky -Genreissä toteutetaan muuten hyvin samankaltaista "valintaprosessia" jäsenistön osalta, tosin "täydennettynä" sillä, että jos Genre Lontoossa saa tietoonsa esim. jäsenensä toteuttavan todellista väkivaltaa, yksityisissä bileissä jonkin jäsenensä sekoilevan vaikkapa huumeiden kanssa / myyvän huumeita, jne. ilmoitetaan siitä paikallisen yhdistyksen toimesta viranomaisille.

Kun edellä esittämäni asiat Valtasuhde Ry:n jäsenten valintaprosessissa jne. otetaan kaikkien hyvinvointia ajatellen mahdollisuuksien mukaan huomioon, en näkisi yhdistyksen tulevan toiminnan muuta kuin yksinomaan positiivisena.

ChickenRace

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #40 : 15.09.2014, 21:58 »
Kiitos kaikille osallisille Valtasuhteen ensimmäisistä "bileistä". Paikka oli hieno ja tunnelmallinen, kattaus ylellinen, ruoka maukasta, tarjoilijat suloisia ja taitavia, ja pöytäkeskustelut henkeviä. Illallisen jälkeen pehmeissä löylyissä pitkillä lauteilla keskustelun taso vielä syveni.

Vir

Hienoa että siellä päästy toiminnantasolle! Vilpittömät onnitteluni ainakin Vir in puolesta  <3

( Itse luultavasti käytän seuraavaksi kahta suosittelijaa yhteisössä jossa niinikään 3/4 enemmistön päätöksellä "2väristen pallojen" toimiessa kyllä/ei -ääninä, ansaitaan jäsennyys..;! homma kun ollut laiskuuttani naftaliinissa jo useamman vuoden)

Ei, etteikö D/s -suhteessa eläjää kiinnostaisi muunkinlaiset bakkanaalit... ehkä tulevaisuus näyttää  8)

-katy-

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #41 : 15.09.2014, 22:01 »
Toki vielä millään tavoin fyysisellä tai henkisellä tasolla tutustumatta Valtasuhde ry:n toimintaan, joudun monin kohdin pohjaamaan ajatukseni siitä forumilla kerrottuun, joten tästä seuraavassa.


Tarkoittaen edellisellä myös sitä, että jäsenistö itse sisäsyntyisesti, jopa tahtomattaan siis, loisi arjen todellisuudessa yhdistykseen sellaisen "sisäpiirin" / "jännitteen", että esim. sinkku Subi, Master tai Domme hakeutuessaan yhdistyksen jäseneksi kokisi itsensä "Rumaksi Ankanpoikaseksi".

Edellinen pohjautuen mm. siihen perustaan, että henkilön liittyessä / halutessa liittyä Valtasuhde Ry:n kaltaiseen, valintaprosessia toteuttavaan yhdistykseen, on hänellä varmasti monipuolinen toive löytää uusia ystäviä / henkilö jonka kanssa jakaa Kinky -/ Fetish -maailman rikkauksia, toteuttaa itseään eri tavoin Fetish- / Kinky -persoonana luotettavien ihmisten kanssa sekä saada kenties mahdollisuus oppia uutta Fetish- / Kinky -maailmaan liittyen. Joten tähän kaikkeen myös Valtasuhde Ry:ltä yhdistyksenä pitäisi löytyä ainakin aktiivinen halu vastata.
Itse nyt vasta huomasin, että uusi yhdistys on perustettu ja jos lauseen kaksi lainaamaani : arveluttaa tuo kelpoisuuden vahvistaminen, jos ja kun ei vaikka sinkkukinkkuna ole ketään tuttua jäsenistössä ja jos olisikin, eivät kemiat osuisi yksiin.
Millä tavalla sitten yksinäinen ihminen testataan vai tuleeko hänen olla kaikkien tai kolmen käytettävänä  jotenkin, huolimatta siitä ettei olisi kiinnostunut seksistä näiden kolmen kohdalla?

Anteeks maalaisuuteni ja tolkuton väsymys, joka ehkä aiheuttaa tahatonta Väärin ymmärrystä ja ties mitä kaikkea.
En ole pyrkimässä yksinäiseksi jäseneksi D/s-yhdistykseen, koska en ole niin maso  :)

Nuppuorja

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #42 : 15.09.2014, 22:52 »
Meillä ei tarvitse olla maso, mutta kiinnostunut valtasuhteista. Jäseneksi hakemisessa ihan vain keskustellaan, seksi ei ole tarpeen. Toki aikuiset saavat tehdä mitä haluavat, mutta jäsenyysprosessissa se ei ole oleellista. Eihän kaikissa vallanvaihtoon perustuvissa suhteissa ole seksiä lainkaan, eikä piiskausta tms. Sinkkuja löytyy, eikä sellaista tarvitse tehdä mitä ei halua. Jos ei ketään tunne, niin tutustuu. Ei kovin monimutkaista.

Master T

 • Kunniabaarikärpänen
 • Baarikärpänen
 • *****
 • Viestejä: 523
 • Teet kuten haluan
 • Galleria
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #43 : 15.09.2014, 23:07 »

Millä tavalla sitten yksinäinen ihminen testataan vai tuleeko hänen olla kaikkien tai kolmen käytettävänä  jotenkin, huolimatta siitä ettei olisi kiinnostunut seksistä näiden kolmen kohdalla?


Olit tosiaan varmasti väsynyt, koska keksit jonkun "testauksen" ja "käytettävänä olon". Ajatus on kieltämättä kivan koominen, mutta en minä huomannut mitään tuollaiseen viittaavaakaan tässä ketjussa. Voihan sellaisiakin yhdistyksiä olla, jossa tuollaista jännää tapahtuisi. Tässä kuitenkin taitaa olla hieman vähemmän mielikuvitusta kiihottavasti kyse vain siitä, mitä sen tarkoituksesta kerrottiin: "Yhdistyksen tarkoituksena on ymmärryksen lisääminen valtasuhteista (D/s-suhteet), sekä toimia D/s-suhteita arvostavien ihmisten yhteenliittymänä, sekä vaalia ja edistää hyviä käytöstapoja ihmissuhteissa." Mielikuvituksesi luomat hakijoiden "testaukset tai käytettävänä olemiset" eivät minusta oikein osu hyviin käytöstapoihin.

-katy-

 • Vieras
Vs: D-s yhdistys = perustettu ja toiminnassa
« Vastaus #44 : 15.09.2014, 23:52 »

Millä tavalla sitten yksinäinen ihminen testataan vai tuleeko hänen olla kaikkien tai kolmen käytettävänä  jotenkin, huolimatta siitä ettei olisi kiinnostunut seksistä näiden kolmen kohdalla?


Olit tosiaan varmasti väsynyt, koska keksit jonkun "testauksen" ja "käytettävänä olon". Ajatus on kieltämättä kivan koominen, mutta en minä huomannut mitään tuollaiseen viittaavaakaan tässä ketjussa. Voihan sellaisiakin yhdistyksiä olla, jossa tuollaista jännää tapahtuisi. Tässä kuitenkin taitaa olla hieman vähemmän mielikuvitusta kiihottavasti kyse vain siitä, mitä sen tarkoituksesta kerrottiin: "Yhdistyksen tarkoituksena on ymmärryksen lisääminen valtasuhteista (D/s-suhteet), sekä toimia D/s-suhteita arvostavien ihmisten yhteenliittymänä, sekä vaalia ja edistää hyviä käytöstapoja ihmissuhteissa." Mielikuvituksesi luomat hakijoiden "testaukset tai käytettävänä olemiset" eivät minusta oikein osu hyviin käytöstapoihin.

Okei-no juolahti vain mieleen. Ja kun nämä kinkypiirit ovat kuitenkin (tietääkseni) aika pienet Suomessa,niin ei ole tavatonta,että jollain D:llä on lukematon määrä testattavia,useat ovat  olleet monien kanssa "silleen" ja siten testailtu,että miten tullaan "juttuun". Jos sitten on joku ryökäle, jota ei ole vielä "kokeiltu kunnolla",niin se ehkä aiheuttaa joissain vähän "pahaa mieltä" .. (voi itkut näitä mun salaliittoteorioita  ;D )