Kirjoittaja Aihe: vaniljaisen turmeleminen.  (Luettu 7291 kertaa)

Vanilja

Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #15 : 29.10.2014, 19:47 »
Turmeleminen? Herättäminen!
Ainakin minun kohdallani, just noin  ::)

Naya

 • Turun Baletti
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 86
 • puren
 • Galleria
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #16 : 30.10.2014, 01:39 »
Minä kerroin heti nykyisen parisuhteen alussa suoraan ja kiertelemättä, että "olen sitten masokisti ja ekshibitionisti, ettäs tiedät", että miesparka osaisi edes hieman aavistaa mihin oli ryhtymässä. Ryhtyi silti, mutta vasta tässä puolen vuoden paikkeilla alkaa vaikuttaa että "koulutuksestani" on ollut oikeasti hyötyä.
Enpä olisi uskonut kouluttavani itselleni joskus masteria.  O:-)

En kyllä sitten toisaalta tiedä, mahtaako miesten houkuttelu kinkyilyyn olla helpompaa kuin toisin päin. Tämä minun miekkoseni tosin oli aivan umpivanilja, ja kesti monta kuukautta ennen kuin uskoi etten minä mene rikki jos vähän puraisee.  ::)

Shamee

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #17 : 03.11.2014, 13:44 »

Painotin hänelle sitä, että lukasee täältä bdsmbaarin ihmeellisestä maailmasta pari artikkelia, esim. "bondage ja turvallisuus" artikkeli on sellainen mitä suosittelisin kaikille uusille tuttavuuksille, vaikka ei köysiin koskisi ollenkaan, on siinä muuten hyviä pointteja.

Minua ei ehkä enää tarvitse herätellä, turmella ainoastaan. ;) Mutta siis, kiinnostaisi lukea tuo mainitsemasi artikkeli. Mistä löydän sen? Hakua kun käytin, ei tullut kuin linkkiä tähän keskusteluun.. :(


Shamee

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #18 : 03.11.2014, 13:46 »
Ja pahoittelut, kun lainaus meni päin helvettiä. Siinäkin saa opastaa... :-[

submit

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #19 : 03.11.2014, 14:00 »
Tuolta etusivun artikkeleista löytyy edellä kaivattu artikkeli:

http://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=311.0

Retsam

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #20 : 07.12.2014, 14:36 »
Pelkkää vaniljaa vai aloittelijako?

Jokainen nainen joka on kumppaninsa kanssa katsellut hydraulileffoja on varmasti saanut joskus läppäisyn tai pari perseelle.
Ikuisesti kiistelty aiho en että ollaanko tämän panon jälkeen vaniljainen vai aloittelija?


Erehdyin pikkukailjoissani kantabaarissa mainitsemaan viemärivesivahingon mukanaan tuomasta tyhjennystarpeesta-ts.kaikki roskiin.
Sen seurauksena sain alkuvikolla kutsun ko.baariin ja eräs pitkäaikinen mutta varatuksi tietämäni naistuttava näytti minulle kaunin Amaryllis alastonkuvansa.

Itsenäisyyspsiävn aattona hän otti uudelleen yhteyttä ja halusi auttaa vahingon jälkien korjaamisessa.

Päästyämme leikkipaikalle hän yllättäen halusikin ihan täyden käsittelyn ja jokaisella vielä käytettävissä olevalla välineellä.

parhaat pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitetut ja vettä imevästä materiaalista valmistetut nahka,tarranauha,nailoni,kangas,luonnonkuituyms.levytys kiinnitys supistus ja piiskaus sekä hallinavälineet oli bakteerihyökkäyksen saatuaan heitettävä roskiin,mutta teippi improvisaatio ajoi aloittelijalle saman asian.

Onnekseni jäi vielä toimivat alipainepumput ja kaupungissa oli muutostöitä odottamassa riittävä määrä eripaksuisia rst-ketjuja lyyrine palohakoine ja lukkoineen.Toki piina ja piiskauspenkki kuin myös pyörätkin vielä toimi joten...

Puolenyön maissa alkusession jälkeen siirisin hyvin huolella sinipunaiseksi piiskatun,tiukasti tapitetun kahlehditun sekä vielä ylimääräisin teipeinvarmistein nokkakärryyn paketoidun (kuljetuspussi ja laatikko kastuivat piloille) leikkikaverini pakuun ja ajoin hänet kaupungin halki kotiinsa.
Lattialämmitteisessä asuintalossaan ei ole pattereita joten kiinnityspiste kuin kaikissa matkaleikeissäni tuli kahden ovikamanan väliin kiertämistäni rekkitangoista ja tästä jatkoin sessiota.

Nukuttuani hänen parivuoteessaan hyvin ja molemmille tarpeellisen nestetankkauksen aamutoimien sekä pienen parvekkeella suoritetun supparille erittäin terveellisen happihyppelyn jälkeen jatkoin sessiota. Sessioinnin aikana pumppaus ja venytystuloksia odottaessani yritin korjata tätä konetta kuvaamisen toivossa-turhaan. Sessiointi päättyi illan saunavuorolla,jossa kaiken lopuksi pesin hänet hellästi ja huolellisesti tarkastaen vielä kertaalleen joka paikan ja rasvasin koko kehon.

Autoin hänet hissillä omaan sänkyynsä ja omien sanojensa mukaan kerrankin paikat hieman kivistäen mutta todella tyydyttyneenä hän jäi nukkumaan...

Onko hän siis aloittelija,vanilja vai kenties vain kokeilunhaluinen luettuaan 50 harmaata sävyä-oli yöpöydällä..
turvasana ja turvamerkki oli sovittu ja ymmärretty mutta hän ei halunnut käyttää.
Arkea me elämme ihan toisissa maailmoissa ja vaikka me molemma t olisimmekin halukkaita en usko tämän johtavan kuin korkeintaan hyvin satunnaiseen sessiointiin .
Hänen työnsä on valitettavasti nollatoleranssia myös kaikkien päihteiden suhteen ja muutoinkin niin tarkasti seurattua ja näkyvää ettei sessiointi onnistune kuin pitkillä lomilla,siis kerran pari vuodessa.-R-

lambda0

Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #21 : 22.12.2014, 19:57 »
Omat yritykseni saada perinteisestä seksistä kiinnostuneita henkilöitä itseni alistajaksi eivät ole olleet hedelmällisiä, joten olen melko pessimistinen sen suhteen, onko mahdollista saada toinen aidosti kiinnostumaan ja ottamaan selvää, voisiko omia rajojaan laajentaa. Tosin eräs yksilö lähtikin minun jälkeeni sitten kokeilemaan asioita seksin saralla ja välillä olen harmitellut, miksi hän ei tehnyt sitä minun kanssani ollessaan. No, en kuitenkaan usko, että se olisi tapahtunut kanssani, vaikka olisin kuinka odottanut ja antanut aikaa, joten se siitä.

Katafrakt

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 66
 • Nemo me impune definit.
 • Galleria
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #22 : 23.12.2014, 09:37 »
No, en kuitenkaan usko, että se olisi tapahtunut kanssani, vaikka olisin kuinka odottanut ja antanut aikaa, joten se siitä.

Tuo on muuten asia, joten olen usein miettinyt: missä määrin onnistunut alistussuhde on karusti osapuolten persoonista kiinni? Toisinaan mikään ei ota sujuakseen, vaikka taipumukset ja mieltymykset ovat molemmin puolin koko lailla hyvin tiedossa. Jostakin syystä kaikki pelehtiminen on kuin tunturissa kusisi. Joskus sitten taas asetelma alkaa orastaa melkein itsestään, minkä jälkeen rajojen hakeminen ja ennen pitkää venyttäminen on vain yhtä suurta YYA-hanketta. Ei siihen tahdo keksiä juuri muuta selitystä kuin sen, että jotkut ihmiset eivät vain sopeudu toisiinsa. Aloittelijoita taikka ei.


Enkä kyllä usko, että miehiä on sen helpompi houkutella vaniljasta pois kuin naisiakaan. Aika monilla molemmista on taipumus takertua tukkimiehentäinä siihen ajatusmalliin omalle sukupuolelle oikeanlaisesta seksuaalikäyttäytymisestä, jonka ympäristö sattumanvaraisesti kalloon takoo. Eiköhän siinä turmelemisen helppoudessa ole kyse lähinnä siitä, saako ihmisen ylipäätään lämpeämään ajatukselle, että soveliasta onkin se, mikä tuntuu hyvältä, eikä se, mitä kylillä hihkutaan.

lambda0

Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #23 : 23.12.2014, 11:08 »
Ei siihen tahdo keksiä juuri muuta selitystä kuin sen, että jotkut ihmiset eivät vain sopeudu toisiinsa. Aloittelijoita taikka ei.

Ihan totta.
Toisaalta joskus mielestäni on kyse puhtaasti ajoituksesta. Tämä aikaisemmin mainitsemani henkilö ei ollut ollut kenenkään muun kanssa parisuhteessa ennen minua ja meidän eromme oli ymmärtääkseni aika kova pala. Jos olisin ollut hänelle toinen seurustelukumppani, tilanne olisi voinut olla ihan erilainen.

En minäkään usko, että miehiä olisi yhtään helpompi houkutella pois vaniljasta kuin naisia. Jo se, että pitäisi houkutella mies kokeilemaan peppuseksiä, tuntuu olevan haasteellinen tehtävä (vaikka kuinka kertoisi, että tykkää ja haluaa), ja siinä nyt ei kuitenkaan ole kyse mistään ihmeellisemmästä.

Katafrakt

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 66
 • Nemo me impune definit.
 • Galleria
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #24 : 23.12.2014, 13:17 »
Ainahan aiemmat kokemukset ja elämän vaihe jollakin tavalla vaikuttavat. Kaikki se, mihin on ehtinyt tottua tai peräti leipääntyä, ja tietty sekin, mikä tulee tyystin uutena. Itsellänihän BDSM-elämä (jollaiseksi sitä tosin ei tuolloin hahmotettu) käynnistyi ensimmäisessä seurustelusuhteessa vuorovaikutuksen pohjalta. Ei ollut aiempaa vertailupohjaa eikä suuria paineita sopeutua yleiseen mielipiteeseen, joten se kävi hyvin helposti. Lähtökohtaisvaniljain mutuaaliturmeltuma siis. Eri ihmisten kesken olisi voinut käydä hyvin pitkälti toisin.

Vanhoilliset piirit tosin riemuinnevat siitä, että ihmiset pitävät kiinni sosiaalisen pelkokoneiston luomista estoistaan. Muistan lämmöllä sitä väärään kurkkuun vedetyn kahvin tulvaa, joka ryöppysi internetiin takavuosina jonkun terveystiedonopettajan tai vastaavan kerrottua oppilaan pyynnöstä faktaa anaaliyhdynnästä.En siis toki tarkoita, että kaikkien pitäisi kokeilla kaikenlaista - yhdenlaista päsmäröintiähän sekin olisi. Voisi silti ajatella, että jos ihmisillä valmiiksi on jonkinlaisia vinompia taipumuksia, mutta niitä ei juljeta tuoda esille, puheenaiheena oleva "turmeleminen" voi olla suorastaan hyväntekeväisyyttä. Kannustan siihen ilman muuta, kunhan se tehdään turmeltavan tahtoa kunnioittaen ja mielessä pysyy, että toisille vanilja on nappivalinta. Muutenhan se ei olisi kinkyksi houkuttelemista vaan sellaiseksi vääntämistä. Roolileikkinä valmiiksi kinkyjen välillä toki lystiä, mutta muuten aika rupinen pisnes.

lambda0

Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #25 : 23.12.2014, 22:42 »
Inhottavinta on se, että sitten jossain vaiheessa täytyy oikeasti harkita, onko toisesta osapuolesta sittenkään siihen "muutokseen". Loputtomastikaan ei jaksa vääntää samasta ja yrittää antaa toiselle aikaa. Jotkut tuntuvat haluavan pitää rakkaastaan niin kynsin ja hampain kiinni, että pahassa paikassa (=kun mietitään, kannattaako enää jatkaa yrittämistä) sitten todetaan, että halutaan samaa, mutta ei aina.
Kaikkien ei tietenkään pidä olla käännytettävissä.

nighthaze

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #26 : 27.12.2014, 03:34 »
No tälleen ensisijaisesti vaniljana sanoisin, että kaikenlainen hoopo hihittely ja pervoiluille tirskuminen antaa ainakin lähinnä kuvan 15-vuotiaasta. Muinaisessa elämäntilanteessani olisin toivonut älykästä keskustelua ja perusteluja jne., en sitä, että yritän sitten lueskella netistä niitä. Ylipäänsä pitäisi osata kertoa aiheesta mahd. paljon ja asiallisesti; ei siten, että ei se itsellekään mikään lifestyle ole, vaan pelkkää hihitystä aiheuttava juttu (ellei sitten näin ole). Vaikka olisi avarakatseinenkin, mutta jos toinen sattuu esittämään asiat daijusti, niin ainakin itseltä menee mielenkiinto (pakko myöntää, että myös tämän ketjun aloitusviesti yksisilmäisine pornokäsityksineen aiheutti tiettyä hohhoijaa-fiilistä). Jos toinen sattuu utelemaan aiheesta analysoivasti tai järkipohjalta, niin mitään hyötyä ei ole "äh, et sä käsitä, oot tylsä" -meiningistä. Kärsivällisyyttä siis peräänkuuluttaisin, jos jotain haluaa saada. Aika moni vaniljainenkin nimittäin kuitenkin käsittää edes jotain, mutta ei nyt välttämättä vaan katso olennaiseksi pelata termeillä tai ylipäänsä määritellä tarkasti touhujensa sorttia.

Toisaalta en nyt itse osaa nähdä ihan ykkösasiana sitä, että pitäisi "turmella" suuntaan tai toiseen toinen. Harvemmin menee ihan kaikki mahdollinen ihmisten välillä match - match -tyyliin. Sitten pitää vaan miettiä, että mitä priorisoi, esim. luonnetta ja arvoja vai sitä, että toinen on BDSM:n arkkienkeli, mutta ei ihan niin nasta tyyppi muuten.

Edit: eikä siitäkään ole haittaa, jos olet kaikin puolin älykäs, fiksu, hyväitsetuntoinen ja tasapainoinen yli-ihminen. 8)
« Viimeksi muokattu: 27.12.2014, 16:43 kirjoittanut nighthaze »

TheMindMaster

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #27 : 29.12.2014, 12:50 »
Jokaisessa meissä asuu se tuhmempi puoli, eri asia on löytyykö yhteinen sävel, aina ei vaan voi onnistua ja itse olen noita vaniljakaunottaria pyöritellyt yllinkyllin, olen myös alistanut dominaksi itseään tituleeraavaa. Sanonkin kaikki on mahdollista parisuhteessakin, ei tavaksi asti mutta kokeilunhaluinen kerran ihminen on niin asia on vaan löydettävä millä saat toisen uteliaaksi samoista asioista ja ehkä jopa tykkäämään/kokeilemaan puuhasta mistä itse sytyt.

lambda0

Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #28 : 30.12.2014, 13:17 »
Jokaisessa meissä asuu se tuhmempi puoli

Varmasti näin. Mutta toiselle se tuhma puoli voi tarkoittaa suuseksiä, toiselle ihan jotain muuta. Silloin voi olla vaikeaa löytää sitä yhteistä säveltä.

TheMindMaster

 • Vieras
Vs: vaniljaisen turmeleminen.
« Vastaus #29 : 30.12.2014, 23:58 »
Kannustamalla saa ihmeitä aikaan, joskus jopa luottamuksen mennä mukavuusalueen ulkopuolelle...