Kirjoittaja Aihe: Wildclubin loppuvuoden 2011 kinkybileet  (Luettu 7075 kertaa)

Kelpie

  • Vieras
Wildclubin loppuvuoden 2011 kinkybileet
« : 21.06.2011, 16:40 »
Olemme rakentaneet Wildclubin kalenterimme nyt pikkujouluun asti. Merkitkää heti nämä tärkeät päivämäärät kalenteriinne, niin olette oikeassa paikassa Wildclubin bileiden aikaan. Meitä on uusia ja kokeneempia kinkyjä ja jotta uudetkin tuntisivat olonsa mukavaksi toivomme, että otatte rohkeasti kontaktia uusiin ihmisiin. Näin ilta sujuu kaikilla mukavammin.

Piiskausta se on tämäkin. Yksinäisiltä miehiltä olen saanut palautetta, että miksi heitä syrjitään. Tässä on pointtina se että sinkkumiesten täytyy nyt aktivoitua itse ja hakea aktiivistesti sitä seuraa mukaan bileisiin. Ilta on varmasti mukavampi kuin seuralainen on metsästetty tai sinut on metsästetty ja illassa oma Valtiatar, orja, orjatar tai Master mukana. Tarvitsemme usein iltaamme henkilökuntaa joten illan palvelustehtäviin löytyy paikkoja. Näitä voit tiedustella hyvin käyttäytyvänä yksinäisenä miehenä.

kesäkinkybileet...
Mikäli haluatte kesäkinkeilyä kesäloman oheen kertokaa siitä jo syyskuun bileissä. Mahdollisuus järjestää vaikka nokkoskemut. Kirkkonummella tämä kasvi viihtyy hyvin.

pe 9.9 Webkamerassa
Yhdessä huoneessamme on mahdollisuus tehdä livekinkyä webkameran kautta. Huone on merkitty niin, ettet päädy sinne vahingossa. Muissa huoneissa kinkyilemme salaisesti kameralta piilossa.
Voit osallistua kinkyvideopätkien tekemiseen jotka menevät livenä webkameran kautta muidenkin katsottavaksi. Voit halutessasi olla huputettuna tai omilla kasvoilla. Mikäli haluat vain katsella kotona illan kulkua, varaudu netin ääreen klo 21-02 välisenä aikana. 

pe 4.11 PIKKUJOULU Kynttiläleikit
Mitä näillä ihanilla leluiksi sopivilla tunnelman luojilla voikaan tehdä? Sopii reikään ja toiseenkin ja tippa sinne ja tänne. Tontuille lakit mukaan!

Valtiatar Ira on päättänyt että naiset saavat käyttää korkokenkiä, kun ne ovat sisäkäyttöön tarkoitetut, puhtaat ja korot ovat ehyet eikä niissä ei ole metallikorkoja.
Illan ideoita, ajatuksia otetaan vastaan. 

Lisätiedot ja kutsut: 0440-555602 tai bileet(at)wildclub.fi

Edit: otsikko
« Viimeksi muokattu: 03.08.2011, 17:25 kirjoittanut submit »

JetErus

  • Vieras
Vs: Wildclubin kinkybileet 2011 loppu
« Vastaus #1 : 03.08.2011, 14:23 »
Ihan hiukkasen hämäävä tuo otsikko :)

"Wildclubin kinkybileet 2011 loppu"

..Ekana tuli mieleen, että bileet on vuodelta 2011 loppu..

submit

  • Vieras
Vs: Wildclubin loppuvuoden 2011 kinkybileet
« Vastaus #2 : 03.08.2011, 17:26 »
Otsikko muokattu vähemmän harhaanjohtavaksi ;)