Kirjoittaja Aihe: Kansallisteatterin klubi  (Luettu 12115 kertaa)

submit

  • Vieras
Kansallisteatterin klubi
« : 11.03.2011, 15:18 »
Osoite: Suomen Kansallisteatteri, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki

Kuvaus   
Lavaklubi on Kansallisteatterin baari ja klubi, jossa viihtyy musiikki- ja teatteriyleisön lisäksi myös teatterin oma väki. Keskiviikon ja lauantain ohjelmailloissa on luvassa muiden muassa indie-bändejä, demoja, monologi-iltoja, lauluesityksiä, keskustelua taiteesta & yhteiskunnasta sekä tietenkin Kansallisteatterin disco!

Shaman Shibari Experience aloittaa Ylioppilasteatteri & Underground Associates - klubi-iltojen huikean sarjan:

Shaman Shibari Experience on yhteistyössä Todellisuuden Tutkimuskeskuksen kanssa koostettu kokemuksellinen klubi-ilta, jossa yhdistyvät japanilainen bondage-taidemuoto shibari sekä Kolmas Silmä Orkestran freejazzia ja Spoken Wordia yhdistelevä musiikkillinen anti.

Vierailevina Spoken Word -taiteilijoina bändissä vaikuttavat legendaariset beat-runoilijat Dxxxa D ja J.K.Ihalainen sekä kansanparantaja Susanna Aarnio. Kaikesta tästä kerrostuu puhdistava, polyrytminen taiteen ja elämän rajoja rakkaudellisesti ravisteleva sessio.

Myös yleisöllä on mahdollisuus tulla illan aikana sidotuksi. Sidonta on erittäin meditatiivista ja herkkää toimintaa eikä vaadi entistä kokemusta aiheesta.

Liput 8 / 5 euroa (opiskelijat ja saman illan teatterilipulla)
Lavaklubin ovelta ja ennakkoon Kansallisteatterin lippumyymälästä, puh. 010 733 1331.

Lavaklubi avoinna klo 17-02.


PS: Facebookista löytyy ryhmä: Shaman Shibari Experience ja yhteisö Lavaklubi.
« Viimeksi muokattu: 12.03.2011, 19:58 kirjoittanut submit »