Kirjoittaja Aihe: BDSM-Baarin säännöt  (Luettu 49197 kertaa)

Konehuone

BDSM-Baarin säännöt
« : 19.12.2017, 17:00 »
(Päivitetty 21.05.2024)

Tervetuloa BDSM-baariin, kinkyjen kantapaikkaan! Haluamme että käyttäjät viihtyvät sivustolla ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Toivomme sivuston käyttäjiltä asiallisuutta ja suvaitsevaisuutta, ja että käyttäjät kunnioittaisivat muita ja muiden esittämiä mielipiteitä, vaikka ne poikkeaisivatkin kirjoittajan omista mielipiteistä.

1.   Seuraavat säännöt koskevat BDSM-Baarin (myöh. sivusto) kaikkia osa-alueita, eli keskustelufoorumia, galleriaa, yksityisviestintää, chattiä, juttunurkkaa ja kaikkia muitakin osa-alueita ellei säännössä toisin erikseen mainita.

2.   Nämä säännöt on laadittu, jotta sivuston käyttäminen ja keskusteluun osallistuminen olisivat kaikkien osapuolten kannalta mielekästä. Ylläpito valvoo sääntöjen noudattamista, mutta myös käyttäjät voivat raportoida havaitsemansa sääntörikkeet ylläpidolle viestin yhteydessä olevan linkin kautta. Sääntöjen vastaisia kirjoituksia voidaan poistaa ja sääntörikkeiden seurauksena voidaan kirjoitusoikeuksia peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Porttikiellon kiertäminen johtaa uuden tunnuksen automaattiseen poistoon, jonka lisäksi alkuperäistä porttikieltoa voidaan pidentää tai jopa asettaa se pysyväksi.

3.   Ylläpito tekee päätöksensä kuitenkin aina harkintansa mukaan kaikkien asioiden sallimisesta tai kieltämisestä riippumatta siitä onko asia mainittu säännöissä vai ei.

Rekisteröityminen ja tunnusten poistaminen sivustolta

4.   KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. YHDISTYKSILLE JA KAUPALLISILLE TOIMIJOILLE VOIDAAN MYÖNTÄÄ OMAT TUNNUKSENSA ERILLISEN YLLÄPIDOLLE OSOITETUN PYYNNÖN MYÖTÄ. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.
Käyttäjät voivat halutessaan pyytää oman tunnuksensa poistoa käyttäjäprofiilin takaa löytyvän linkin kautta. Vuoden inaktiivisena olleet tunnukset poistetaan automaattisesti ilman erillistä varoitusta.

Käyttäytyminen sivustolla ja moderointi

5.   Sivustolla pätevät Suomen lait. Kaikki laissa kielletty toiminta ja siihen yllyttäminen on kiellettyä.

6.   Lapset, vainajat ja eläimet seksuaalisen teon osana tai kohteena ovat sivustolla kiellettyä sisältöä.

7.   Spämmääminen, eli saman viestin lähettäminen usealle henkilölle tai useaan ketjuun on kielletty.

8.   Sivustolle kirjoittavat henkilöt ovat itse juridisessa vastuussa viestiensä ja muiden julkaisujensa sisällöstä, ja tarvittaessa ylläpito luovuttaa viranomaisille kirjoittajan yksilöintiin tarvittavat tunnistetiedot (esim. rikostutkintaa varten).

9.   Kaikki sivuston käyttäjät ovat aidosti samanarvoisia ja kaikkia käyttäjiä kohdellaan yksilöinä. Tämä tarkoittaa myös, ettei kenenkään tule odottaa erityiskohtelua sukupuolensa, suuntautumisensa, fetissinsä, uskontonsa, jäsenyystyyppinsä tai minkään muunkaan syyn puolesta.

10.   Emme hyväksy henkilöihin kohdistuvaa epäasiallista kirjoittelua ja henkilöön tai nimimerkkiin kohdistuvat hyökkäykset ja niillä uhkailu ovat rangaistavia. Myös sukupuolen, suuntautumisen, tms. perusteella tapahtuva syrjintä ja vihakirjoittelu on kielletty. Vältä siis turhaa asioiden kärjistämistä ja suoranaista provosoimista eli trollaamista ja flametusta.

11.   Mikäli käyttäjän viesteistä ilmenee, että käyttäjällä ei ole mitään annettavaa keskustelupalstalle, hän provosoi jatkuvasti muita käyttäjiä, hän työllistää ylläpitoa jatkuvasti ja aiheettomasti, tai että hän rikkoo jatkuvasti sivuston sääntöjä, voidaan kirjoitusoikeudet poistaa pysyvästi ilman varoitusta.

12.   Mahdollinen moderoinnista, saaduista huomautuksista, varoituksista ja rangaistuksista käytävä keskustelu käydään ainoastaan sähköpostin kautta (bdsmbaari (at) gmail.com), ei sivustolla. Ylläpito ei pui julkisesti sivuston käyttäjien saamia varoituksia tai porttikieltoja. Toisten käyttäjien porttikieltoihin puuttuminen tuo aina rangaistuksen.

Yksityisyyden kunnioittaminen

13.   Käyttäjät voivat halutessaan julkaista profiilissaan tai ilmoituksissaan oman sähköpostiosoitteensa, linkin some-tiliin, tai muunkin vastaavanlaisen yhteystiedon. Nimien, puhelinnumeroiden ja osoitteiden julkaisu niin käyttäjäprofiilien yhteystiedoissa kuin muuallakin sivustolla on kuitenkin lähtökohtaisesti kokonaan kielletty, riippumatta siitä onko kyseessä käyttäjää itseään vai jotain toista koskeva tieto. Tämä tarkoittaa siis sitä, että  esim. etunimi.sukunimi@palvelu.com -muotoisten sähköpostiosoitteiden ja muiden vastaavan kaltaisten henkilöön viittaavien yhteystietojen julkaisu ei ole sallittua. Kaikkien toisia käyttäjiä koskevien tietojen julkaisu on kokonaisuudessaan kielletty.
Mikäli henkilö toimii sivuston ulkopuolella ammattinsa, järjestötoiminnan tai muun vastaavan toimijan taholla sellaisessa roolissa, että henkilöllisyyden paljastamiselle on perusteet, voidaan säännöstä joustaa henkilön omasta pyynnöstä. Esimerkkejä kyseisistä rooleista ovat vaikkapa kinkyjen asioita edistävän yhdistyksen toimihenkilö, seksuaaliterapeutti, tutkija, malleja etsivä taiteilija ja haastateltavia etsivä toimittaja.
Muilta osin emme halua rajoittaa mitä tietoja kukin käyttäjä voi itsestään julkaista, mutta kehotamme käyttämään tarkkaa harkintaa siitä, mitä tietoja kukin haluaa tuoda itsestään julki. Vaikka BDSM-baari onkin moderoitu sivusto, on hyvä muistaa, että kaikki sivustolla julkaistu tieto on näkyvissä kaikille sivuston käyttäjille, ei vain julkaisun oletetulle kohderyhmälle. Vastaavasti kertaalleen netissä julkaistua materiaalia ei saa sieltä takuuvarmasti pois.

14.   Sivuston toisen käyttäjän tai sen ylläpitoon kuuluvan henkilön henkilöllisyyden paljastaminen, sen arvuuttelu tai henkilöllisyyteen viittaava kirjoittelu sivustolla on ehdottomasti kielletty. Ylläpidon harkinnan mukaan tästä säännöstä voidaan poiketa, mikäli henkilö on todistetusti vaaraksi muille. Sääntöä ei sovelleta, mikäli käyttäjä on itse tietoisesti paljastanut henkilöllisyytensä tai se on muuten yleisesti tiedossa.

15.   Henkilökohtaisten kaunojen puinti sekä muu siihen rinnastettava toiminta on kielletty. Sivuston ulkopuoliset erimielisyydet ratkotaan sivuston ulkopuolella. Ylläpito ei ole skenepoliisi, eikä sen tehtävä ole toimia tuomarina käyttäjien välisissä riitatilanteissa.

16.   Myös muiden käyttäjien oikeus yksityisyyteen tulee muistaa. Ethän kerro muita kuin omia yksityisasioitasi viesteissä. Viittaukset perheeseen, työpaikkaan tai muihin henkilökohtaisiin asioihin ovat sopivia vain asianosaisen itsensä julkaisemina.

Tapahtumat ja menovinkit

17.   Tapahtumat ja menovinkit -alue on tarkoitettu vain yhdistysten ja muiden toimijoiden järjestämille tapahtumille, joihin kuka tahansa voi lähtökohtaisesti osallistua. Yksityisten tapahtumien mainostaminen sivustolla on sallittua vain Deittipalstan "muut tapahtumat" -alaryhmässä. Yksityisellä tapahtumalla tarkoitetaan esim. rajatun kaverijoukon tapahtumaa, tai tapahtumaa, johon järjestäjä valikoi osallistujat esim. pärstävärkin perusteella. Samassa ryhmässä voi hakea myös henkilökuntaa edellä mainitun kaltaisiin tapahtumiin. Kinky-yhdistysten henkilökuntahaku tapahtuu pääsääntöisesti yhdistysten omissa ryhmissä, mutta yhdistykset voivat hakea henkilökuntaa omiin avoimiin tapahtumiinsa myös osana alkuperäistä tapahtumailmoitusta.

Deittipalsta ja seuranhaku

18.   Maksullisen seuran tarjoaminen ja hakeminen on sivustolla kiellettyä. Tämä koskee myös kaunisteltuja ilmauksia, kuten sponsorointi ja rahaorjuus. Kaikki sisältö jonka voidaan tulkita mainostavan maksullisia palveluita, tai vihjaavan sellaisten saatavilla olosta, poistetaan. Maksullisen seuran tarjoaminen yksityisviestein johtaa aina rangaistuksiin. Raportoittehan siis saamanne mainosviestit ylläpidolle! Yhdellä käyttäjällä on sallittua olla deittipalstalla vain yksi ilmoitus kerrallaan.

Galleria

19.   Sivuston kuvagalleria on tarkoitettu vain käyttäjien omille (BDSM- ja fetish-aiheisille) kuville, joihin käyttäjä omistaa julkaisuoikeuden. Muistathan, että myös mallilta täytyy olla lupa kuvan lataamiseen galleriaan. Galleria ei ole tarkoitettu kaupallisten toimijoiden mainoksia varten (pl. yhdistysten tapahtumien flaikut tai niihin rinnastettavat julkaisut).

Markkinointi ja myynti sivustolla

20.   Narikka on tarkoitettu käyttäjien kirpputorihenkisille itsetehtyjen tai käytettyjen tavaroiden osto- ja myynti-ilmoituksille. Jokaisella käyttäjällä voi olla kerrallaan vain yksi myyntiketju ja yksi ostoketju. Osto- tai myynti-ilmoitusten julkaisu sivuston muissa osioissa on kielletty. Ostaminen ja myyminen Narikassa tapahtuu omalla vastuulla. Ilmoitukset ovat voimassa 3 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.

21.   Käytettyjen sukkien ja pikkareiden tms. osto- tai myynti-ilmoitusten julkaisu on kielletty.

22.   Yritys voi kertoa itsestään sivuston Shoppailua-osiossa omana ketjunaan, johon yritys saa laittaa linkin yrityksen kotisivulle sekä kuvailla lyhyesti palvelua tai yritystä. Samassa ketjussa yritys voi halutessaan kommunikoida sivuston käyttäjien kanssa. Myös omassa profiilissa voi olla linkki yrityksen sivulle. Muualla sivustolla tapahtuva yritysten tai foorumeiden markkinointi on kielletty.

23.   Seksi- ja alistuspalveluiden, sekä pornografisen materiaalin myynti ja markkinointi kaupallisessa tarkoituksessa on kielletty kaikkialla sivuston piirissä sekä siihen liittyvillä muilla alustoilla. Tämä kattaa mm. dominapalveluiden sekä OnlyFans-tilien mainostamisen riippumatta siitä tapahtuuko mainostaminen Baarin foorumilla, discordissa, tai yksityisviestitse.

24.   Seksipalveluja ja -kontakteja tarjoavat palstat ja foorumit eivät saa markkinoida itseään sivustolla lainkaan (esimerkkinä kontaktilehdet).

Sivustolla noudatettavista tekijänoikeuksista

25.   Noudatamme sivustolla tekijänoikeuslakia ja tekijänoikeusrikkomukset ovat kiellettyjä. Voit lainata osia kauno- ja tietokirjallisuudesta, sekä musiikkikappaleiden lyriikoista. Niiden kokonaan julkaiseminen sivustolla on kielletty. Lainauksen yhteydessä on mainittava teoksen/kappaleen ja tekijän/esittäjän nimi.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2024, 21:02 kirjoittanut Konehuone »

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #1 : 15.01.2018, 14:52 »
Päivitys kohtaan 2 koskien porttikieltojen kiertämistä:
Lainaus
2.   Nämä säännöt on laadittu, jotta sivuston käyttäminen ja keskusteluun osallistuminen olisivat kaikkien osapuolten kannalta mielekästä. Moderaattorit valvovat sääntöjen noudattamista, mutta myös käyttäjät voivat raportoida havaitsemansa sääntörikkeet ylläpidolle viestin yhteydessä olevan linkin kautta. Sääntöjen vastaisia kirjoituksia voidaan poistaa ja sääntörikkeiden seurauksena voidaan kirjoitusoikeuksia peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Porttikiellon kiertäminen johtaa uuden tunnuksen automaattiseen poistoon, jonka lisäksi alkuperäistä porttikieltoa voidaan pidentää tai jopa asettaa se pysyväksi.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #2 : 02.02.2018, 18:24 »
Päivityksiä kohtiin 9 ja 11 koskien käyttäjien yhdenvertaista kohtelua sekä kirjoitusoikeuksien poistoa:
9.   Kaikki sivuston käyttäjät ovat aidosti samanarvoisia ja kaikkia käyttäjiä kohdellaan yksilöinä. Tämä tarkoittaa myös, ettei kenenkään tule odottaa erityiskohtelua sukupuolensa, suuntautumisensa, fetissinsä, uskontonsa, jäsenyystyyppinsä tai minkään muunkaan syyn puolesta.

(...)

11.   Mikäli käyttäjän viesteistä ilmenee, että käyttäjällä ei ole mitään annettavaa keskustelupalstalle, hän provosoi jatkuvasti muita käyttäjiä, hän työllistää ylläpitoa jatkuvasti aiheettomilla raporteillaan, tai että hän rikkoo jatkuvasti sivuston sääntöjä, voidaan kirjoitusoikeudet poistaa pysyvästi ilman varoitusta.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #3 : 02.02.2018, 21:02 »
Päivitys kohtaan 3, jonka sanamuotoa päivitettiin:
3.   Ylläpito tekee päätöksensä kuitenkin aina harkintansa mukaan kaikkien asioiden sallimisesta tai kieltämisestä riippumatta siitä onko asia mainittu säännöissä vai ei.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #4 : 11.02.2018, 22:59 »
Tarkennus kohtaan 4 koskien samassa osoitteessa asuvien henkilökohtaisia tunnuksia.
4.   KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #5 : 07.03.2018, 13:23 »
Muutoksia yhteystietojen julkaisua koskevaan kohtaan 13:
13.   Käyttäjät voivat halutessaan julkaista profiilissaan tai ilmoituksissaan oman sähköpostiosoitteensa, linkin some-tiliin, tai muunkin vastaavanlaisen yhteystiedon. Nimien, puhelinnumeroiden ja osoitteiden julkaisu niin käyttäjäprofiilien yhteystiedoissa kuin muuallakin sivustolla on kuitenkin lähtökohtaisesti kokonaan kielletty, riippumatta siitä onko kyseessä käyttäjää itseään vai jotain toista koskeva tieto. Tämä tarkoittaa siis sitä, että  esim. etunimi.sukunimi@palvelu.com -muotoisten sähköpostiosoitteiden ja muiden vastaavan kaltaisten henkilöön viittaavien yhteystietojen julkaisu ei ole sallittua. Kaikkien toisia käyttäjiä koskevien tietojen julkaisu on kokonaisuudessaan kielletty.
Emme halua rajoittaa mitä tietoja kukin käyttäjä voi itsestään julkaista, mutta kehotamme käyttämään tarkkaa harkintaa siitä, mitä tietoja kukin haluaa tuoda itsestään julki. Vaikka BDSM-baari onkin moderoitu sivusto, on hyvä muistaa, että kaikki sivustolla julkaistu tieto on näkyvissä kaikille sivuston käyttäjille, ei vain julkaisun oletetulle kohderyhmälle. Vastaavasti kertaalleen netissä julkaistua materiaalia ei saa sieltä takuuvarmasti pois.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #6 : 09.03.2018, 11:08 »
Lisätty kohtaan 4 maininta tunnusten poistamisesta:
Rekisteröityminen ja tunnusten poistaminen sivustolta

4.   KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.
Käyttäjät voivat halutessaan pyytää oman tunnuksensa poistoa käyttäjäprofiilin takaa löytyvän linkin kautta. Vuoden inaktiivisena olleet tunnukset poistetaan automaattisesti ilman erillistä varoitusta.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #7 : 11.03.2018, 17:51 »
Tarkennettu kohtaa 10 sivustolla tapahtuvaan uhkailuun liittyen.
10.   Emme hyväksy henkilöihin kohdistuvaa epäasiallista kirjoittelua ja henkilöön tai nimimerkkiin kohdistuvat hyökkäykset ja niillä uhkailu ovat rangaistavia. Myös sukupuolen, suuntautumisen, tms. perusteella tapahtuva syrjintä ja vihakirjoittelu on kielletty. Vältä siis turhaa asioiden kärjistämistä ja suoranaista provosoimista eli trollaamista ja flametusta.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #8 : 12.03.2018, 12:10 »
Lisätty kohtaan 12 maininta toisten käyttäjien porttikieltoihin puuttumisesta:
12.   Mahdollinen moderoinnista, saaduista huomautuksista, varoituksista ja rangaistuksista käytävä keskustelu käydään ainoastaan sähköpostin kautta (bdsmbaari (at) gmail.com), ei sivustolla. Ylläpito ei pui julkisesti sivuston käyttäjien saamia varoituksia tai porttikieltoja. Toisten käyttäjien porttikieltoihin puuttuminen tuo aina rangaistuksen.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #9 : 13.03.2018, 23:58 »
Tarkennettu sääntöä 11. Porttikieltoa ei ole syytä pelätä, vaikka epäasiallisiksi koettuja viestejä tulisikin raportoitua tiuhaan tahtiin. Ylläpidon aiheettomalla työllistämisellä tarkoitetaan esim. jos käyttäjä raportoi inhokkinsa jokaisen viestin riippumatta niiden sisällöstä.
11.   Mikäli käyttäjän viesteistä ilmenee, että käyttäjällä ei ole mitään annettavaa keskustelupalstalle, hän provosoi jatkuvasti muita käyttäjiä, hän työllistää ylläpitoa jatkuvasti ja aiheettomasti, tai että hän rikkoo jatkuvasti sivuston sääntöjä, voidaan kirjoitusoikeudet poistaa pysyvästi ilman varoitusta.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #10 : 03.10.2018, 11:02 »
Päivityksiä Baarin sääntöihin!

Tarkennettu sääntöä 13 omalla nimellä esiintymiseen liittyen:
Lainaus
13.   Käyttäjät voivat halutessaan julkaista profiilissaan tai ilmoituksissaan oman sähköpostiosoitteensa, linkin some-tiliin, tai muunkin vastaavanlaisen yhteystiedon. Nimien, puhelinnumeroiden ja osoitteiden julkaisu niin käyttäjäprofiilien yhteystiedoissa kuin muuallakin sivustolla on kuitenkin lähtökohtaisesti kokonaan kielletty, riippumatta siitä onko kyseessä käyttäjää itseään vai jotain toista koskeva tieto. Tämä tarkoittaa siis sitä, että  esim. etunimi.sukunimi@palvelu.com -muotoisten sähköpostiosoitteiden ja muiden vastaavan kaltaisten henkilöön viittaavien yhteystietojen julkaisu ei ole sallittua. Kaikkien toisia käyttäjiä koskevien tietojen julkaisu on kokonaisuudessaan kielletty.
Mikäli henkilö toimii sivuston ulkopuolella ammattinsa, järjestötoiminnan tai muun vastaavan toimijan taholla sellaisessa roolissa, että henkilöllisyyden paljastamiselle on perusteet, voidaan säännöstä joustaa henkilön omasta pyynnöstä. Esimerkkejä kyseisistä rooleista ovat vaikkapa kinkyjen asioita edistävän yhdistyksen toimihenkilö, seksuaaliterapeutti, tutkija, malleja etsivä taiteilija ja haastateltavia etsivä toimittaja.
Muilta osin emme halua rajoittaa mitä tietoja kukin käyttäjä voi itsestään julkaista, mutta kehotamme käyttämään tarkkaa harkintaa siitä, mitä tietoja kukin haluaa tuoda itsestään julki. Vaikka BDSM-baari onkin moderoitu sivusto, on hyvä muistaa, että kaikki sivustolla julkaistu tieto on näkyvissä kaikille sivuston käyttäjille, ei vain julkaisun oletetulle kohderyhmälle. Vastaavasti kertaalleen netissä julkaistua materiaalia ei saa sieltä takuuvarmasti pois.

Toisten käyttäjien mustamaalaamista koskeva sääntökohta 15 muotoiltiin kokonaan uusiksi, jotta säännön varsinainen pointti tulisi paremmin ilmi:
Lainaus
15.   Henkilökohtaisten kaunojen puinti sekä muu siihen rinnastettava toiminta on sivustolla kielletty. Sivuston ulkopuoliset erimielisyydet ratkotaan sivuston ulkopuolella. Ylläpito ei ole skenepoliisi, eikä sen tehtävä ole toimia tuomarina käyttäjien välisissä riitatilanteissa.

Muotoiltu sääntö 17 uusiksi liittyen yksityisbileiksi luokiteltavien tapahtumien mainostukseen sekä henkilökuntahakuihin:
Lainaus
17.   Tapahtumat ja menovinkit -alue on tarkoitettu vain yhdistysten ja muiden toimijoiden järjestämille tapahtumille, joihin kuka tahansa voi lähtökohtaisesti osallistua. Yksityisten tapahtumien mainostaminen sivustolla on sallittua vain Deittipalstan "muut tapahtumat" -alaryhmässä. Yksityisellä tapahtumalla tarkoitetaan esim. rajatun kaverijoukon tapahtumaa, tai tapahtumaa, johon järjestäjä valikoi osallistujat esim. pärstävärkin perusteella. Samassa ryhmässä voi hakea myös henkilökuntaa edellä mainitun kaltaisiin tapahtumiin. Kinky-yhdistysten henkilökuntahaku tapahtuu pääsääntöisesti yhdistysten omissa ryhmissä, mutta yhdistykset voivat hakea henkilökuntaa omiin avoimiin tapahtumiinsa myös osana alkuperäistä tapahtumailmoitusta.

Lisätty sääntöön 19 maininta mainostuksesta galleriassa:
Lainaus
19.   Sivuston kuvagalleria on tarkoitettu vain käyttäjien omille (BDSM- ja fetish-aiheisille) kuville, joihin käyttäjä omistaa julkaisuoikeuden. Muistathan, että myös mallilta täytyy olla lupa kuvan lataamiseen galleriaan. Galleria ei ole tarkoitettu kaupallisten toimijoiden mainoksia varten (pl. yhdistysten tapahtumien flaikut tai niihin rinnastettavat julkaisut).
« Viimeksi muokattu: 03.10.2018, 18:55 kirjoittanut peltsi »

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #11 : 13.01.2019, 22:40 »
Lisätty sääntöön 4 maininta yhdistysten ja kaupallisten toimijoiden käyttöön luotavista (yhteiskäyttöisistä) tunnuksista:

4.   KÄYTTÄJÄLLE ON SALLITTUA VAIN YHDEN TUNNUKSEN JA NIMIMERKIN KÄYTTÄMINEN. JOS JOSTAKIN PERUSTELLUSTA SYYSTÄ HALUAT VAIHTAA NIMIMERKKIÄSI, SE ONNISTUU YLLÄPIDON KAUTTA. YHDISTYKSILLE JA KAUPALLISILLE TOIMIJOILLE VOIDAAN MYÖNTÄÄ OMAT TUNNUKSENSA ERILLISEN YLLÄPIDOLLE OSOITETUN PYYNNÖN MYÖTÄ. TUPLATUNNUKSET POISTETAAN YLLÄPIDON TOIMESTA. Mikäli olette kumppaninne kanssa rekisteröimässä pariskuntatunnusta tai haluatte luoda useammalle samassa osoitteessa asuvalle henkilölle omat tunnukset, ilmoitattehan asiasta ylläpidolle.
Käyttäjät voivat halutessaan pyytää oman tunnuksensa poistoa käyttäjäprofiilin takaa löytyvän linkin kautta. Vuoden inaktiivisena olleet tunnukset poistetaan automaattisesti ilman erillistä varoitusta.

Konehuone

Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #12 : 27.03.2019, 19:49 »
Lisätty pykälään 20 myynti- ja ostoketjujen suurin sallittu määrä käyttäjää kohden:

Lainaus
20.   Narikka on tarkoitettu käyttäjien osto- ja myynti-ilmoituksille. Jokaisella käyttäjällä voi olla kerrallaan vain yksi myyntiketju ja yksi ostoketju. Osto- tai myynti-ilmoitusten julkaisu sivuston muissa osioissa on kielletty. Ostaminen ja myyminen Narikassa tapahtuu omalla vastuulla. Ilmoitukset ovat voimassa 3 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #13 : 09.09.2019, 13:40 »
Tarkennuksia Narikkaa koskeviin sääntöihin:

20.   Narikka on tarkoitettu käyttäjien kirpputorihenkisille itsetehtyjen tai käytettyjen tavaroiden osto- ja myynti-ilmoituksille. Jokaisella käyttäjällä voi olla kerrallaan vain yksi myyntiketju ja yksi ostoketju. Osto- tai myynti-ilmoitusten julkaisu sivuston muissa osioissa on kielletty. Ostaminen ja myyminen Narikassa tapahtuu omalla vastuulla. Ilmoitukset ovat voimassa 3 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.

peltsi

 • Ribsimestari
 • Administrator
 • *
 • Viestejä: 1194
 • Galleria
Vs: BDSM-Baarin säännöt
« Vastaus #14 : 08.02.2021, 17:05 »
Tarkennettu, että kaikki maksullisen seuran tarjoamiseen viittaava sisältö tullaan poistamaan ja sen mainostaminen yksityisviestein johtaa rangaistuksiin.
18.   Maksullisen seuran tarjoaminen ja hakeminen on sivustolla kiellettyä. Tämä koskee myös kaunisteltuja ilmauksia, kuten sponsorointi ja rahaorjuus. Kaikki sisältö jonka voidaan tulkita mainostavan maksullisia palveluita, tai vihjaavan sellaisten saatavilla olosta, poistetaan. Maksullisen seuran tarjoaminen yksityisviestein johtaa aina rangaistuksiin. Raportoittehan siis saamanne mainosviestit ylläpidolle!

Päivitetty profiiliin linkattaviin kotisivuihin ja niiden mainostamiseen liittyvää sääntökohtaa:
23.   Ammattidomeina työskentelevät voivat linkata profiiliinsa halutessaan kotisivunsa. Maksullisten palveluntarjoajien kotisivujen ja tarjottujen palveluiden mainostaminen on kuitenkin kokonaan kielletty, myös profiilissa.