Kirjoittaja Aihe: Haluatko kertoa tarinasi????  (Luettu 11306 kertaa)

HeWhoCannotBeNamed

  • Vieras
Vs: Haluatko kertoa tarinasi????
« Vastaus #60 : 26.02.2016, 17:19 »
Hei Parapervo.
Lähestyn sinua sitten ihan näin yleisellä foorumilla.
Jostakin syystä olet kovin negatiivisen kuuloinen ihminen.
Ja siten tietenkin mielenkiintoinen.
Sellainen sopisi oikein hyvin projektiini. Haluatko osallistua?


Ja hei kaikki muut!

Ihan mielelläni kuulen lisää tarinoita projektini merkeissä.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä!
t.minna
Se o porilaine, nii tietenki se o vittumaine.  ;D
Käyt vuodesta toiseen kattoos lätkää, ja keväällä on sijoitus 12.

HeWhoCannotBeNamed

  • Vieras
Vs: Haluatko kertoa tarinasi????
« Vastaus #61 : 26.02.2016, 17:27 »
Ihan näin mutu-tuntumalta sanoisin, että tällaiseen kirjaprojektiin kun alkaa niin ensin pitäisi tehdä itsensä tunnetuksi skenessä. Ja mielellään luotettavana ja hyväntahtoisena tyyppinä. BDSM on kuitenkin kaikille, ketkä sitä harrastaa, tosi henkilökohtainen juttu. Kyse on yksilön seksuaalisuudesta, sen toteuttamisesta. Kun sitä aletaan käyttää kirjan materiaalina, ei ole ihme että jengi on epäluuloista ja ehkä negatiivista.

Yhätä lailla mut-tuntumalta veikkaan, että iso osa alan harrastajista ei skenessä pyöri. Eli onkohan tämäkään sitten kuitenkaan avaimet onneen?

Riverlady

  • Vieras
Vs: Haluatko kertoa tarinasi????
« Vastaus #62 : 03.03.2016, 20:37 »
Ottakaas myös sekin huomioon, että jos kirja julkaistaan, kirjoittaja voi saada haastattelupyyntöjä ja päästä siten edustamaan monia Suomen kinkyjä julkisuudessa omalla puhutulla ulosannillaan, jonka tasoa ei voi suoraan päätellä hänen tähänastisen tekstiensä tasosta. Ulosanti voi olla parempaa tai huonompaa, mutta sitä emme voi tietää, koska häntä ei tähän mennessä ole juuri (tai vielä ollenkaan) nähty kinkypiireissä livenä.

Hän ei myöskään ole julkaistu tietokirjailija tai ammatikseen kirjoittava, vaikka tiedossa on että baarissa pyörii myös itsensä kirjoittaen elättänyttä väkeä. Ei-ammattilaisilla julkaistavaksi pääsyn kynnys voi olla korkeampi.

Suomessa kirjailijat (sekä kauno- että tieto-) ansaitsevat kirjoillaan keskimäärin 2000€ vuodessa, joten tuskin hän pääsee pystymetsästä rikastumaan haastateltaviensa tarinoilla, jos joku sitä pohtii.