Kirjoittaja Aihe: Kuukausien kuukausi  (Luettu 3019 kertaa)

Kolumnisti

 • Moderator
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 372
 • Galleria
Kuukausien kuukausi
« : 08.05.2016, 09:01 »
Kuukausien kuukausi
 
Erään lähteen mukaan tässä kuussa vietetään seksin kuukautta, toisen masturbaation – vaikkakin tuolla ison rapakon takana, niin miksei meilläkin. Pistää vaan pikkuisen miettimään, onko seksi ja masturbaatio niin pyhiä asioita, että niille pitää erikseen nimetä kuukaudet? Pitäisikö olla syömisen kuukausi, ja sitten vain syödä kyseisen kuukauden aikana? Mietin vain, miksi tarvitsee nostaa luonnollinen ja tärkeä asia ihmisyydestä erikseen jakkaralle, ei sillä, etteikö seksi ja masturbointi olisi mukavaa ja kunniamaininnan arvoista, vaan siksi, että tämän kaltaiset teemakuukaudet voivat luoda valheellisen illuusion, että ne ovat jotain suurempaa kuin ihmiselo itse. No, ehkä ne toisille onkin.
 
Internet vilisee erilaisia artikkeleita aihepiirissä "näin masturboit oikein" "parempaan masturbaatiotulokseen", ja mikä parasta 99% näistä artikkeleista on suunnattu miehille. Eivätkö miehet oikein osaa? Parasta on se, että suuren osan näistä huimista artikkeleista on on kirjoittanut nainen. Silmään tietenkin pistää myös se, että kaikki masturbaatioon liittyvä tuntuu olevan miehille suunnattua, eikö nainen vielä 2000-luvullakaan voi olla runkkari? Minä ainakin olen, ja ylpeä siitä.
 
Tosin, ei se runkkaaminen aina ole herkkua. Tässä taannoin ensin tuli runkkukieltoa, siitä ei sen suuremmin ollut vaikutusta, mitä nyt uuden lelun korkkaaminen vain siirtyi eteenpäin, noin viikolla. Sen jälkeen tosin seurasi runkkukäsky, mikä olikin sitten omasta mielestäni epämiellyttävämpi juttu; kolme kunnollista ja isoa päivässä. Laukeaminen ei aina ole helppoa, varsinkaan tietyissä vaiheissa kiertoa tuntuu, että töitä täytyy tehdä sen eteen ihan uskomattomia määriä, toisinaan hipaisu riittää. Vapaa runkkaaminen, aina kun siltä tuntuu on parhautta, parhaimmillaan se toimii parhaana päivän piristäjänä, unilääkkeenä, herättäjänä.. You name it.. Addiktiot perustuvat asioihin, jotka tuottavat mielihyvää tavalla tai toisella, jopa niin paljon, ettei ilman voisi olla – niinkin pitkälle, että ilman ei voi olla. Ehkäpä olen addikti, ehkäpä en. Ehkäpä kaikki olemme addikteja jonkin asian suhteen.
 
Sitä sanotaan, että runkkaaminen pidentää ikää. Tätä mukaillen ja erästä ystäväänikin hieman osin lainaten, elän ikuisesti. Seksi tosin, siinä vasta liikuntamuoto, pitää paikat kunnossa ja mielen virkeänä - ainakin jos ei mennä siihen kaavaan, jota vaniljan puolella harrastetaan; lauantai-iltaisin, pimeässä huoneessa saunan jälkeen ja mielellään vielä sukat jalassa. Kuukauteen tai pariin en olekaan harrastanut ns normiseksiä, vaan aina, jos on seksiä, on myös mukavia virkisteitä matkassa. Seksi pitää parisuhteen elossa ja nautinnollisena - ainakin siis jos molemmat osapuolet pitävät seksistä.
 
Lehdet rakastavat tutkimuksia. Erään viimeaikaisen tutkimuksen mukaan seksi tuo eniten nautintoa, juhliminen, vaikkakin tuo hyvää oloa, jäi paljon jälkeen. Toisen tutkimuksen mukaan taasen noin puolet tutkimukseen osallistuneista oli kokenut tai halusi kokeilla jotain vähän kinkympää kuten sitomisleikkejä tai fetissijuttuja. Tästä voinemme päätellä, että seksi, masturbaatio, orgasmi.. eivät ole yksin terveyden kulmakiviä, vaan terveyden myötä mielikin lepää ja kun kroppa sekä pää voivat hyvin, kaikki on hyvin. Jos nautintoa tuo enemmän tukala olo sidottuna ja naituna kuin vaniljainen peiton alla piilottelu, so be it – harrastakaa sitä enemmän.
Kaiken kaikkiaan, ehkäpä seksi ja masturbaatio sittenkin ovat kuukautensa ansainneet. Niitä vain saisi olla sitten vähintään kerran kuussa - eihän sekään nyt sovi, että nautinto rajataan vain tiettyyn aikaan. Hyvää kuukausien kuukautta kaikille, runkatkaa ja naikaa niin paljon kun sielu sietää.
 


Jen, jolla onneksi on niin näppäräsorminen truu hampsteri, että teemakuukausi ei jäänytkään väliin lempilelun -jälleen- jäädyttyä kesken lemmenleikkien.

Kettu vinossa

 • Vieras
Vs: Kuukausien kuukausi
« Vastaus #1 : 08.05.2016, 10:06 »
Kummallisia juhlapäiviä tulee jatkuvasti lisää. Muistan, kun 20.4. juhlittiin 420-päivää, kannabiksen juhlapäivää. Joku oli Twitterissä kommentoinut asiaa (englanniksi) tyyliin: "He jotka käyttävät kannabista 420-päivänä, käyttävät sitä todennäköisesti muutenkin lähes joka päivä. Miksi sille pitää olla erikseen juhlapäivä? Miksei samalla logiikalla tehdä 'runkkaan suihkussa itkien' -päivä?". Kommentista tuli sangen suosittu. Samoin myös moni on ihmetellyt, miksi pitää olla naistenpäivä - tarkoittaako se, että loput 364 päivää vuodessa ovat miestenpäiviä?

Omasta näkökulmastani tuntuu, että suurin osa netissä vastaan tulleista masturbaatio- ja seksioppaista on nimen omaan kirjoitettun naisille, että miten klitorista kannattaa hyväillä ja miten nainen voi tuottaa miehelle eniten nautintoa.  Mutta toisaalta, luenkin paljon valtamedian juttuja. Ehkäpä miesten masturbaatio-oppaat taitavat olla enemmän seksipainotteisten sivustojen vakiotäytettä? Muutenkin valtamedia tuntuu kesittyvän enemmän opastukseen naisten pukeutumisesta, ulkonäöstä ja terveydestä. Milloin viimeksi näit valtamediassa juttua rintasyövästä? Entäpä kivessyövästä?

Ms. M

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2966
 • An' I don't give a damn 'bout my bad reputation.
 • Galleria
Vs: Kuukausien kuukausi
« Vastaus #2 : 08.05.2016, 10:45 »
Mulla jäänee runkkailuun, kun noi leikkikaverit on niin kaukana.  :-[ Onneksi Mr.Doxy ei hyydy.