Kirjoittaja Aihe: Tervetuloa !  (Luettu 16919 kertaa)

Konehuone

Tervetuloa !
« : 01.09.2018, 11:00 »
Tervetuloa BDSM-Baarin Newbie Nurkkaukseen !

Tämä myös kirjautumattomille näkyvä alue on tarkoitettu kinkytaipaleensa alussa oleville helppoon tiedonhakuun ja neuvojen kysymiseen.

Palstan ideana on saattaa yhteen tulokkaat ja ne wanhemmat konkarit jotka mielellään auttavat ja neuvovat ihan niissä perusasioissakin.

Mitä sinä voit tehdä ?

Aloitteleva kinky

- Kysy. Täällä voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista kokeneemmilta kinkyiltä. Tällä palstalla ei ole tyhmiä kysymyksiä. Ylläpito moderoi tällä palstalla epäasiallisia ja töykeitä vastauksia erityisen hienolla kammalla.

Kysy ja vastaa- alue löytyy täältä https://www.bdsmbaari.net/index.php?board=173.0

Kokenut konkari

- Neuvo. Sinun kokemuksesi ja tietosi voi olla jollekin kullanarvoista. Monet meille kokeemmille itsestään selvät asiat voivat olla hyvinkin uutta ja ihmeellistä untuvikolle.

Jätäthän parhaat läppäsi ja oman agendasi tuputtamiset muille palstan osioille, pidetään tämä puoli siistinä helpottamaan tiedonhakua. Kuten ylhäällä jo sanotaankin, epäasialliset tai alentuvat vastaukset moderoidaan armottomasti pois, ja saatetaanpa päälle lätkäistä vielä vähän prosentteja viestiä tehostamaan. Tämä on väärä palsta moiselle.

- Kirjoita. Kirjoittaisitko tänne artikkelin ? Kaipaamme artikkeleja joissa kerrotaan aloittelijoille erityisesti eri kinky-aktiviteettien turvallisuusnäkökulmista, ja miten toteuttaa turvallisesti eri kinky-aktiviteetteja. Ylläpito pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä artikkeleja.
Jos haluat kirjoittaa artikkelin, ota yhteys johonkin ylläpidon jäseneen.

- Linkkaa. Löysitkö Baarista hyvän kirjoituksen turvallisuudesta bileissä, sessioissa tai seuranhaussa ? Linkkaa se tänne.
Linkit- alue löytyy täältä https://www.bdsmbaari.net/index.php?board=179.0

Voit linkata myös muualta löytämääsi hyödyllistä tietoa aloittelijoille.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2018, 12:58 kirjoittanut Paistettu Mörkö »