Kirjoittaja Aihe: Tre, Rsykkeen Lauantaitanssit, Studio I Dare La 04.05 Klo 16.00  (Luettu 973 kertaa)

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Asiakas
 • *
 • Viestejä: 203
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Tre, Rsykkeen Lauantaitanssit, Studio I Dare, 4.5 Klo 16.00

Huom! Huom! Huom!
Huomaa muuttunut alkamisaika, klo 16:00, ja nyt aloitellaan alkukantaisella kohtaamisella ja shibariin syvennytään vasta sitten myöhemmin.

Yleisesti
Tampereen keskustassa sijaitsee turvallinen ja rauhallinen tanssistudio, jonne voit tulla harrastamaan kanssamme, yksin tai yhdessä. Tapahtuma on kaksiosainen: ensimmäiset kaksi tuntia pyhitetään alkukantaiseen kohtaamiseen, toiset kaksi tuntia syvennytään shibariin. Voit osallistua molempiin tapahtumiin tai pelkästään toiseen, ihan mielesi mukaan.

Rsyke järjestää kuluvan kevään aikana joitakin tällaisia lauantai-iloitteluja.
Seuraavat tapahtumat:
30.3
6.4
13.4 ei tansseja koska tila varattu muuhun toimintaan
20.4
27.4
4.5
11.5
18.5

Ohjeet perille pääsemiseksi:
Tanssistudio I Dare
Hatanpään valtatie 34 D, 2. krs.
33100 Tampere

D-rappu löytyy lastauslaiturin takaa, kun lähestyt rakennusta parkkipaikalta. Ovesta sisään, portaat vasemmalla ylös ja niiden päästä heti uudestaan vasen. Tämän oven takaa löytyy tila, johon jätetään kengät ja jossa ainakin viime lauantaina oli meneillään jonkinlaiset kamppailulajitreenit. I Dare on seuraava tila samaan suuntaan, oven vieressä on pienehkö lappu asiaa valaisemaan.

Pari sanaa pysäköinnistä, Teollisuustalon pihamaa on täynnä varattuja pysäköintiruutuja, mutta ruudut ovat käytössä lähinnä arkisin toimistoaikaan.
Lisäksi liikennemerkki sanoo että pysäköinti olisi maksullista jokapäivä 8-16, mutta kuulemma viikonloppuisin ei ole ollut pysäköinninvalvontaa.
Eli ilmaispysäköinti saattaa sisältää seitinohuen riskin pysäköintierhemaksun saamiseen, mutta viime viikolla ei ollut ainakaan mitään havaittavia ongelmia asian suhteen. Sinne vaan pirssit riviin.

Tilavuokran kattamiseksi perimme 5e suuruisen osallistumismaksun, varaa mukaan tasaraha.
Ota mukaan oma juomapullo ja tarvitsemasi eväät.

Ovet aukeavat painiin klo 15.45 ja sulkeutuvat klo 16.15. Tämän jälkeen tilaan ei enää pääse sisälle.
Köysittelijät saapuvat 17:45-18:15 välisenä aikana.
Tapahtuma loppuu 20:30, pidetään paikka siistinä ja jätetään tila siihen kuntoon missä se oli kun saavuimme paikalle

Alkukantainen kohtaaminen
Tule vapauttamaan sisäinen petosi turvallisessa ympäristössä. Alkukantaisessa kohtaamisessa pääset ottamaan mittaa itsestäsi ja muista painimatolla, sovittujen sääntöjen puitteissa ja henkilökohtaisia rajoja kunnioittaen.

Omatoimista lämmittelyä suositellaan vahvasti, jos sellaista kokee tarvitsevansa. Ennen aloittamista käydään läpi yhteiset säännöt. Paria et mukaasi tarvitse, vaan voit osallistua myös yksin.

Varaudu liikuntaan sopivalla vaatetuksella. Huomioi, että toiminta tapahtuu lattiantasossa, eli polvisuojista voi olla hyötyä.

Alkukantaista kohtaamista koskevissa kysymyksissä voi kääntyä Kesyeläimen puoleen.

Shibari
Tapahtuma ei ole kurssi, joten sinulla on hyvä olla riittävät pohjatiedot sitomisesta ja turvallisuudesta. Sitoja tuo mukanaan omat köydet. Neuvoja ja vinkkejä saat muilta osallistujilta ja haluamme rohkaista kaikkia jakamaan tietämystään muille. Jaettu ilo on öö..., ilo.

Toiminta on omaehtoista, eli ennalta suunniteltua ohjelmaa ei ole tiedossa. Laitamme rentouttavaa taustamusiikkia soimaan ja sen jälkeen voit aloittaa harrastamisen omien toiveidesi mukaan. Tämä tapahtuma keskittyy nimenomaan sitomiseen ja sidottavana olemiseen, joten jätetään muut aktiviteetit toisiin tilaisuuksiin. Annetaan muille osallistujille rauha sitomiseen, vältetään kovaäänistä keskustelua. Tilat soveltuvat sekä riiputukseen että lattialla tapahtuvaan sidontaan.

Sidontaa koskevat tiedustelut sähköpostitse osoitteesta rsyke.ry (at) gmail.com, tai yksityisviestillä nimimerkiltä dice.

MURU

 :love: muru niin mukana mahtaako olla joku jokusia jotka tykkää paketoida olen hyvä olemaan paikoillani.

Greta

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 599
 • persekeiju
 • Galleria
Oliko joku vielä (huonoa) sitojaa vailla? Pist viestiä!
Mää voisin pitkästä aikaa harjoitella solmuja.

MURU

 :)) olisiko tämä ylihuomenna.