Kirjoittaja Aihe: NahkaNartut kokoontuu Tampereella perjantaina klo. 17 alkaen.  (Luettu 794 kertaa)

Dakini

NahkaNarttu-porukka on vapaamuotoinen, eikä tekemiseen osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä tahi edes Narttuilua. Mukaan saa tulla kaikki nahkakäsitöistä kiinnostuneet kinkyt. Materiaalia omiin projekteihin voi ostaa Rsykkeen nahkavarastosta, jota allekirjoittanut hallinnoi toistaiseksi.

 Nartuissa ei ole varsinaisesti vetäjää vaan ryhmä toimii itseohjautuvana, matalan kynnyksen paikkana. Kaikki ryhmän jäsenet voivat kutsua mukaan haluamiaan, luotettavia ihmisiä. Voit tulla mukaan vaikka vain jutustelemaan ja hörppäämään kupin kahvia jos nahkatyöt eivät juuri nyt kiinnosta.

Kokoonnumme Tammelan alueella sijaitsevissa työtiloissa (osoitteen saat ilmoittautuessasi) ja ilmoittautua voi ennen seuraavaa kertaa minulle. Voit liittyä seuraan myös myöhemmin mikäli et pääse viideksi paikalle.

Kokoonnumme noin kerran kuussa, yleensä kuun viimeisen perjantain huikkeilla klo.17 alkaen. Tarvittaessa voimme kokoontua myös useammin.

Alla alustavat varaukset NN-kokoontumisille syksyn ajaksi:
27.9, (19.-20.10 erillinen nahkatyökurssi), 25.10, 29.11 ja 20.12


Käytössämme on teollisuusompelukone sekä nahkaa yhdistyksen varastosta. Varaa pientä käteistä mukaan maksuihin. Olemme myös hankkineet erilaisia työvälineitä mitä voit lainata, aina kuitenkin parempi jos sinulla on omat tarvittavat välineet.

Tiloissa on kahvinkeitin ja evästelymahdollisuus tarvittaessa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yksärillä

Dakini