Kirjoittaja Aihe: TRE ke 5.8. Mixei-illanvietto  (Luettu 597 kertaa)

Bluejoy

TRE ke 5.8. Mixei-illanvietto
« : 03.08.2020, 07:42 »
Hei taas kaikki köysirakastavaiset ja kinkyt. Mixei-illanvietot jatkuu normaaliin tapaan keskiviikkoisin klo 18 alkaen Mixein alakerrassa. Kaikki ovat tervetulleita tähän aloittelijaystävälliseen illanviettoon. Paikalla puhellaan ja köytetään väkeä. Rsyke on ystävällisesti antanut illanviettojen ajaksi lainaan kasan köysiä joita voi lainata illan aikana mikäli omia ei ole. Katsoa saa ja kysellä sidonnoista, mutta sidonnan häiritseminen ei ole sallittua. Paikalla ei myöskään saa ottaa kuvia ilman lupaa ja luvankin kanssa vain niin että sivullisia ei tule kuvaan mukaan.

Nyt vielä korona-aikana yritetään pitää hygieeniasta huolta joten peskää käsiänne ja älkää tulko paikalle kipeänä. Mixeissä on vielä osallistuja rajoitus päällä joten pidetään noin 15-20 hengen rajoitus alakerrassa. Baarin henkiökunta katselee ettei rikota lakia joten ollaan kiltisti.

Minä ja numerosarja ei päästä tällä viikolla paikalle, mutta pitäkää hauskaa ja leikkikää kiltisti. Jos joku haluaisi ilmoittaa minulle sitten miitin jälkeen miten paljon väkeä kävi ja miten meni niin olisin kiitollinen.  :love:

Bluejoy

MURU

Vs: TRE ke 5.8. Mixei-illanvietto
« Vastaus #1 : 04.08.2020, 19:46 »
 :love: onnistuu. Muru paikalla huomenna.

Ariana

Vs: TRE ke 5.8. Mixei-illanvietto
« Vastaus #2 : 05.08.2020, 17:08 »
Tämä jää tänään välistä, kun tulikin yllättävä Lahden reissu :))