Kirjoittaja Aihe: Neulaa heinäsuovasta  (Luettu 6529 kertaa)

oranssi

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #15 : 29.08.2020, 13:29 »
Mutta heitetääs ajatusleikkiä: Millainen olisi HYVÄ deittisovellus.
Jospa heittäis rahastusmallin ympäri, kirjautuminen ilmaista ja käyttö myös. Sitten jos löydät
itselles seuraa niin maksa kk-maksu tai kertamaksu

Ajatuksena mielenkiintoinen, mutta kuvitteellisen sijoittajan näkökulmasta ihmisten velvollisuudentuntoon luottaminen taitaisi olla melkomoinen riski. En osaa sanoa montako prosenttia seuranlöytäjistä osallistuisi maksamiseen, mutta arvelen, että luku ei ole kovin suuri.

Oma Tinderin käyttö on hyvin kriittistä, en jaksa tykkäillä kaikenmaailman nollaprofiileista, kun ei törröhuulet ja tyrkkytissit ainakaan pelkästään kiinnosta. Eikä edes sinänsä asialliset profiilit pääse jatkoon, jos ei siellä ole jotain särmää. Eli harvoin tykkään kenestäkään. Paitsi sitten kun iskee turhauma, mistä on seurannut vaan matcheja joista irtaudutaan kohteliaasti, mutta nopeasti.  ;D

Algoritmien toiminta olis kyllä mielenkiintoista tietää, koska kaverin kanssa hyvin samoilla asetuksilla etsien tuntuu kuin olisi välillä ihan eri todellisuudessa tai ainakin sovelluksessa, niin erilaisia profiileja se ehdottaa.

Teukka Tähtönen

 • Asiakas
 • **
 • Viestejä: 69
 • Opettelemassa sidontaa ja piiskausta. Ja kaikkea.
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #16 : 29.08.2020, 13:43 »
Algoritmien toiminta olis kyllä mielenkiintoista tietää, koska kaverin kanssa hyvin samoilla asetuksilla etsien tuntuu kuin olisi välillä ihan eri todellisuudessa tai ainakin sovelluksessa, niin erilaisia profiileja se ehdottaa.

Muistaakseni vähän tasoteoriaan vivahtava se malli ainakin Tinderissä. Kaikki aloittaa ylhäältä ja uusi profiili saa puolisen tuntia nostetta ja näkyy lähes kaikille. Sitten alkaa rankkaus: mitä enemmän sinusta tykätään ja miltä ”tasolta”, niin sen mukaan muuttuu rankkauksesi. Viesteistä ja matcheista saa jotain pisteitä kanssa. Ja se miten käyttäydyt vaikuttaa myös profiiliin. Jos tykkäät kaikista, saat ison miinuksen. En tiedä miten käy jos toinen ei vastaa viestiisi. Mutta palatessasi sovellukseen tauon jälkeen, nostetaan virtaasi jokunen sinusta tykännyt.

Ja tuohon ”tasoon” perustuu sitten lisäpalvelut, esim. näkyvyyden nosto (nostaa hetkeksi rankingia).

IT-ihmisenä kiinnosti tuo toiminta, niin yritin vähän logiikkaan tutustua. Liikesalaisuuksiahan heidän algoritminsa ovat tietysti. Mutta jonkin verran niitä olivat joutuneet avaamaan.

Edit: Niin ja sitten rankkaus vaikuttaa siihen keitä näet. Ettei ”tasokkaat” joudu näkemään liian ”tasottomia” profiileja ja pahoita mieltään ja lähde... Muistaakseni tämä taisi olla pääsyy koko ominaisuuden toteuttamiseen.

Niin ja omat tiedot jo parisen vuotta vanhoja aiheesta.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2020, 13:58 kirjoittanut Teukka Tähtönen »

Jägermies

 • Kanta-asiakas
 • ***
 • Viestejä: 379
 • Noviisi
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #17 : 29.08.2020, 20:41 »

Tää on niin kiinnostava aihe ja hyviä kommentteja jo ketjussa, että pakko vähän jatkaa.
Itellä tinder kokemus 0, juttuja oon kuullu  ;D
Ihan testimielessä tein hiljattain yhteen deitti sovellukseen hyvin niukan profiilin, muutama hassu vastaus.
Toosi yllättävästi lähinnä ammattilaisen oloisilta naisoletetuilta. Tuotesuunnittelusta senverran
taustaa että tiiän miten raakaa peli on kun painotuksia haetaan asiakkaan toiveiden ja rahan tekemisen
välillä.

Mutta heitetääs ajatusleikkiä: Millainen olisi HYVÄ deittisovellus.
Jospa heittäis rahastusmallin ympäri, kirjautuminen ilmaista ja käyttö myös. Sitten jos löydät
itselles seuraa niin maksa kk-maksu tai kertamaksu ( tämähän olisi luultavasti vapaaehtoista, koska
et periaatteessa enää tarvi palvelua tuossa vaiheessa )  Mutta onko niin hullua kuin ehkä
aluksi kuulostaa, paljonko itse voisit aatella maksavasi jos todella löytäisit hyvin osuvaa seuraa
tai elämänkumppanin. Naimisiin mennessä 1000e ?, ekan muksun syntyessä saman verran ?

Perustuu oletukseen että maksuvalmiutta löytyisi mutta vasta sitten kun tulokset on varmistettu.
Ehkä valtion voittoa tavoittelematon deittisovellus joka sisältäisi mahdollisimman paljon tietoja hakijoista peniksen koosta ja perinnöllisistä sairauksista lähtien aina verotietoihin ja fetisseihin.
Jos haulla löytyy 0 tulosta niin voi joko laajentaa hakuehtoja tai jättää hakuvahdin eikä tarvitsisi etsiä heinäsuovasta neulaa joka ainakaan sillä hetkellä ei ole siellä.

Kinkykundi

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #18 : 30.08.2020, 00:34 »
Jotain ohjeita lueskelin asian tullessa aikanaan ajankohtaiseksi nettitreffailuun ja ilmoituksiin liittyen. Miehille silloin tosiaan suositeltiin laittamaan vaan like kaikille sen verran mitä päivässä pystyy. Mutta kenelle tuosta olisi hyötyä? Toiset saa hirveän kasan tykkäyksiä ilman että toista kiinnostaa välttämättä oikeasti yhtään parisuhdemielessä ja toinen hukkuu massaan. Tuohon kait puututtiin jo aikoja sitten ja jos kaikista tykkää, niin oma profiili sukeltaa ja lujaa.

Mutta en kyllä näkisi pariutumisongelmaa tuossa sovelluksessa algoritmien vikana, jos kiinnittää huomiota teksteihin ja kuviin. Kun kyllä Tinder-häät ja nopeasti löytyneet parit ovat parasta mainosta sovellukselle. Eli syyttäisin ensimmäisenä peiliä ja ehkä sosiaalista mediaa ja millaiseksi se on muuttanut ihmisten odotukset ja näkemykset toimivasta parisuhteesta. Jos tuosta on joku paljastus ollut uutisessa, niin korjaan kyllä näkemystäni.

Siitä on sitä hyötyä, että saa hyvän mielen ja itseluottamusta. Noita "kaikki oikealle" -ohjeita löytyy netistä vaikka millä mitalla, ja sitten jälkeenpäin poistaa osumista kaikki ne keitä ei panisi.

Toki pariutumisongelmaan vaikuttaa muutkin asiat kuin käytetty alusta, mutta sovellukset ohjaavat, tai oikeastaan pakottavat, tiettyyn käytökseen mikä sitten vaikuttaa seuran löytymiseen. Asia on helppo huomata miten erilaista seuranhaku on Tinderissä, Bumblessa, Badoossa ja Happy pancakessa, mitkä kaikki toimivat erilailla, vaikka se perusidea on pitkälti sama.

nayara

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #19 : 30.08.2020, 10:34 »
Aikamoinen bisnes nämä sovellukset. Niin paljon ihmisiä jotka ilman rakkautta ja himoa elämäänsä elävät.
Algoritmit taustalla kiinnostavat, kiitos Teukka kun vähän avasit.

Ratkaisin itse Tinderin aikasyöppöyden siten että maksoin 25€/kk ja kävin palvelussa kerran tai kaksi päivässä katsomassa ketkä ovat profiilistani tykänneet, luin heidän profiilinsa ja painoin matchin jos joku oikeasti kiinnosti. Kuukaudessa tykkäyksiä keskimäärin 1500.
Keskustelin matchien kanssa ja jos molempia kiinnosti, melko nopea tapaaminen jotta näkee millainen toinen oikeasti on. Tinderin turhauttavuus mun kohdalla oli oharit. Toki monilla treffeillä kävin ja tapasin mukavia ja fiksuja ihmisiä. Tinderin käyttö loppui mulla melko lailla siihen kun viikon sisällä tuli toiset oharit putkeen ja seisoin itse tapaamispaikalla katsoen puhelintani että toinen on oikeasti kadonnut matcheistä ja blokannut, sanomatta sanaakaan tai vaivautumatta selittämään miksi ei tule paikan päälle. Pari viikkoa tiivistä kirjoittelua molempien kanssa. Mysteeriksi jäivät molemmat Herrahenkilöt. Liian helppoa nykyaikana poistaa match ja siirtyä seuraavaan. Jonkunlaisen aitoustodennuksen tai luotettavuusluvun haluaisin Tinderiin.

Dante79

 • Turun Baletti
 • Kanta-asiakas
 • *
 • Viestejä: 378
 • Don't give up on your dreams. Keep sleeping.
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #20 : 30.08.2020, 14:30 »
Tuntuu että kenties monien "ikisinkkujen" kohdalla taustalla voi olla myös sellainen fobian mittasuhteisiin kasvanut pelko torjutuksi ja hylätyksi tulemisesta. Ja vaikka sen neulansa löytää heinäsuovasta niin rakastuminen pelottaisi liikaa, seurustelukin olisi vähän liikaa oman mukavuusalueen ulkopuolella, vaikka sitä haluaa. Aina keksii jonkun syyn mielummin palata tuttuun ja turvalliseen sinkkuuteensa. En tiedä. Onhan sitä tietty paljon muitakin syitä pitkittyneisiin sinkkuuksiin, onhan ihmisillä kaikenlaisia piirteitä jotka marginalisoi ihmisiä vähemmän toivotuksi tapaukseksi. Mitä ei ihan vaan terveemmillä elämäntavoilla ja itsetutkiskelulla voi parantaa, mutta onneeksi pelkoja ja fobiota sentään voi käsitellä itsestään pois.

D79Mies

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 720
 • Haista vittu ei ole turvasana.
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #21 : 30.08.2020, 23:33 »
Mysteeriksi jäivät molemmat Herrahenkilöt. Liian helppoa nykyaikana poistaa match ja siirtyä seuraavaan. Jonkunlaisen aitoustodennuksen tai luotettavuusluvun haluaisin Tinderiin.
Entinen naistyökaverini kertoi minulle muinoin, että hänen mielestään Tinder ylläpitää tiettyä, jatkuvaa kuvitelmaa nurkan takana seisovasta, entistä paremmasta deitistä. Tämä estää pysähtymästä tämänhetkiseen matchiin. Sitä sitten vaan jatkaa loputtomasti kohti sitä mysteeristä parempaa.

Minusta saman omistajan OkCupid on tässä asiassa armollisempi. Toki, ihmisethän näitä sovelluksia käyttävät. Se entinen työkaverini löysi lopulta lapselleensa isän juuri... Tinderista.

Kinkykundi

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #22 : 31.08.2020, 14:01 »
Tinderin turhauttavuus mun kohdalla oli oharit. Toki monilla treffeillä kävin ja tapasin mukavia ja fiksuja ihmisiä. Tinderin käyttö loppui mulla melko lailla siihen kun viikon sisällä tuli toiset oharit putkeen ja seisoin itse tapaamispaikalla katsoen puhelintani että toinen on oikeasti kadonnut matcheistä ja blokannut, sanomatta sanaakaan tai vaivautumatta selittämään miksi ei tule paikan päälle. Pari viikkoa tiivistä kirjoittelua molempien kanssa. Mysteeriksi jäivät molemmat Herrahenkilöt. Liian helppoa nykyaikana poistaa match ja siirtyä seuraavaan.

Ne löysivät jonkun muun, tai sitten niillä oli jo sellaiset.

Kun niitä ihmisiä käy tapaamassa, niin kyllä se oma taso selviää sieltä lopulta. Yleensä jos sinä et kelpaa niille ketkä sinulle kelpaisivat ja toisinpäin, tarkoittaa sitä, että itse hakee yli oman tasonsa. Toki tähän voidaan joku aikaväli ajatella, koska tilastollisesti 25-vuotias hyvännäköinen miljonääri löytyy kuka on kiinnostunut mature-osaston naisista, kunhan vain riittävästi aikaa antaa kulua. Eri asia riittääkö siihen loppuelämä.


Entinen naistyökaverini kertoi minulle muinoin, että hänen mielestään Tinder ylläpitää tiettyä, jatkuvaa kuvitelmaa nurkan takana seisovasta, entistä paremmasta deitistä. Tämä estää pysähtymästä tämänhetkiseen matchiin. Sitä sitten vaan jatkaa loputtomasti kohti sitä mysteeristä parempaa.

Senhän se tekee. Eikä asiaa auta sekään, että kilpailussa pärjätäkseen pitää yrittää vielä esittää jotain mitä ei ole, jolloin se paremmalta vaikuttava ei olekaan yhtään parempi.

nayara

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #23 : 31.08.2020, 16:17 »
En osaa nyt lainata Kinkykundia tähän oikein mutta tähän kommenttiin liittyen:
"Ne löysivät jonkun muun, tai sitten niillä oli jo sellaiset."
Tapaamispäivän aamuna molemmat olivat innoissaan minua tapaamassa että aika nopiaan löysivät jotain muuta     ;D

Oli niin tai näin niin kohteliasta olisi se yksi viesti, vaikka sitten ilman selityksiä "Valitettavasti en tule paikan päälle ja ei tavata myöhemminkään." Tai ihan mitä vaan! On vaan huonoa ja munatonta käytöstä tuollainen. Että terveisiä vaan jos jompikumpi heistä tunnistaa itsensä tästä... ihan varmasti täälläkin nurkissa lymyilevät  :)

Kinkykundi

Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #24 : 31.08.2020, 21:43 »
En osaa nyt lainata Kinkykundia tähän oikein mutta tähän kommenttiin liittyen:
"Ne löysivät jonkun muun, tai sitten niillä oli jo sellaiset."
Tapaamispäivän aamuna molemmat olivat innoissaan minua tapaamassa että aika nopiaan löysivät jotain muuta     ;D

No, voivathan ne olleet tulleet viime hetkillä toisiin aatoksiin. Toki sekin on hyvin mahdollista, että herrat ovat esittäneet jotain muuta kuin ovat, ja jänistäneet ennen kuin jääneet kiinni.

orjamies

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1978
 • Etsin itseäni parenpaa seuraa
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #25 : 31.08.2020, 22:21 »
En osaa nyt lainata Kinkykundia tähän oikein mutta tähän kommenttiin liittyen:
"Ne löysivät jonkun muun, tai sitten niillä oli jo sellaiset."
Tapaamispäivän aamuna molemmat olivat innoissaan minua tapaamassa että aika nopiaan löysivät jotain muuta     ;D

No, voivathan ne olleet tulleet viime hetkillä toisiin aatoksiin. Toki sekin on hyvin mahdollista, että herrat ovat esittäneet jotain muuta kuin ovat, ja jänistäneet ennen kuin jääneet kiinni.

Tämä on myös 1 toden näköinen skenaario olivat varattuja/ 20v ja 30kg sitten kuvalla tai siitten esittivät jotain mihin ei pystyisi livessä

Snadistisadisti

 • Porttikiellossa
 • V.I.P.
 • *
 • Viestejä: 1506
 • TrueMaster and proud of it!
 • Galleria
Vs: Neulaa heinäsuovasta
« Vastaus #26 : 16.10.2020, 10:49 »
Vanhan liiton Truemaster ei mitään kikkelikuvia lähettele, eikä edes suostu mihinkään D/s leikkeihin minkään random-hempukoiden kanssa. Amatöörien touhuja semmoiset.