Kirjoittaja Aihe: Tarinoita muualta netistä  (Luettu 8486 kertaa)

Wexxxu

  • Vieras
Tarinoita muualta netistä
« : 17.06.2012, 01:52 »
Vaikka tuolla kirjasto -foorumilla on oma alueensa tarinoille, niin ajattelin tämän ikkunan ulkomaailmaan olevan sopivampi, koska on linkki BDSM tarinasivustolle. Jos kieli taipuu niin tässä muutamiksi hetkiksi sulateltavaa.

http://www.bdsmlibrary.com/site/library/

Ja yksi esimerkki sivustolta löytyvästä ja mieleen jääneestä stoorista:
http://www.bdsmlibrary.com/stories/story.php?storyid=918

IndigoZone

  • Vieras
Vs: Tarinoita muualta netistä
« Vastaus #1 : 17.06.2012, 19:45 »
Alt.Sex.Stories Text Repository on sivusto, joka taltioi ja indeksoi hakutietokantaansa erilaisia eroottisia tarinoita. Tällä hetkellä indeksissä mainitaan olevan 478774 tarinaa.

Tarinoita ammennetaan erityisesti Usenetin "alt.sex.stories.*"-keskusteluryhmistä. Hakukone indeksoi kuitenkin myös useita muita tarina-arkistoja.

Osa tarinoista on vapaan sanahakuindeksoinnin lisäksi myös erikseen luokiteltu sisältämiensä teemojen mukaan. Haun voi tästä osajoukosta tehdä luettelosta valittavilla teemanimikkeillä, kuten "bondage and discipline", "dominance and submission", "female domination", "male domination", "humiliation", "sadomasochism" ja lukuisa määrä muitakin, jotka eivät liity BDSM;ään. Teemoja voi valita hakua rajaamaan useita kerrallaan. Tarjolla on kaksi identtistä teemaluetteloa, joista toinen rajaa haun haluttuihin teemoihin ja toinen rajaa ei-haluttuja teemoja hakutuloksista pois. Teemoihin perustuvan haun voi tehdä hakulomakkeen "Keyword / Story Code" -kohdasta.

Suora linkki tarinahakuun:
 
http://www.asstr.org/search.php

Riia

Vs: Tarinoita muualta netistä
« Vastaus #2 : 17.06.2012, 23:16 »
Tänä vuonna 15 vuotta täyttävä Gromet's Plaza sisältää yli 6000 fetissiaiheista tarinaa (sekä kuvagallerioita) luokiteltuina eri aihealueisiin, mm.:

- Bondage
- Buried & Sinking
- Devoured Stories
- Doll Stories
- Erotic
- Giantess & Shrinking
- Latex
- Machine
- Mummification
- Packaged/Encasement
- Pony & Pet Girl
- Selfbondage
- Spandex
- TG/CD Stories
- Transformation
- Trashcan Stories

http://www.grometsplaza.net/main.html

Unensieppaaja

Vs: Tarinoita muualta netistä
« Vastaus #3 : 10.07.2012, 18:08 »
Täältä löytyy ihan kivoja tarinoita suomeksi: http://www.sunlimited.tk/home/board/index.php?PHPSESSID=03f910dcd4a446d4b2aaea47ad6b0e1b&board=20.0    ;)

Täällä olis englannin kielisiä tarinoita: http://www.sunlimited.tk/home/board/index.php?board=2.0