Kirjoittaja Aihe: Tampereen 2h+k-miitti torstaina 16.12. klo 18 alkaen  (Luettu 1268 kertaa)

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1964
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
  • Kiltin Sedän Paitakauppa
Nyt kuulkaas, se on Tykitys & Cannoning co. taas vauhdissa! Never stop the madness ja silleen, syteen ja saveen, ollako vai eikö olla ja juna meni justiinsa. Tätä ja kaikkea muuta on miitti!

Eli torstain on jälleen kerran miitti, missäpä muuallakaan kuin rakkaassa Kaksiossamme. Tarkka osoite on Aleksanterinkatu 33 ja baari löytyy vihreä joen rannaltaoven takaa. Ruokaa ja juomaa saa tiskiltä valuuttaa vastaan, mutta itse miittiin osallistuminen ei maksa mitään eikä velvoita mitään ostamaankaan. Koronapassia ja täysi-ikäisyyttä kysynevät tälläkin viikolla, muuten paikalle saapumiselle ei ole rajoitteita.

Miitissä tavataan ja tutustutaan ihmisiin, jutellaan kaikesta maan ja taivaan väliltä ja nautitaan seurasta kuten mikä tahansa ravintolaseurue. Ei sessiointia, ei panemista, arkivaatteet ja niin edelleen. Jos jänskättää saapua paikalle, laita minulle viestiä ja mennään yhdessä, niin ei tarvitse lähteä uuteen tilanteeseen täysin tyhjästä. Nähdään ennen miittiä ja pääset helposti mukaan.

Tervetuloa!

---

Miittietiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.

Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.

Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.

Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.

Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.

Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.

Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.

Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 1964
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
  • Kiltin Sedän Paitakauppa
Vs: Tampereen 2h+k-miitti torstaina 16.12. klo 18 alkaen
« Vastaus #1 : 16.12.2021, 15:14 »
Oho, tää on jo ihan kohta! Yritän keretä kuudeksi paikalle, mutta siviilielämän menojen vuoksi saattaa lipsua vähän sen ylikin. Nähdään Kaksiossa!

tumppi94

Vs: Tampereen 2h+k-miitti torstaina 16.12. klo 18 alkaen
« Vastaus #2 : 16.12.2021, 17:52 »
Meidän pöytä on viety

tumppi94

Vs: Tampereen 2h+k-miitti torstaina 16.12. klo 18 alkaen
« Vastaus #3 : 16.12.2021, 17:56 »
Meidän pöytä on viety

Tilanne ohi pöytä vapautui