Kirjoittaja Aihe: Wildclubilla tapahtuu 2022  (Luettu 1514 kertaa)

Villi-Ira

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 246
  • Sessiot, kinky-ja swingerillat,gb, tilavuokraukset
  • Galleria
Wildclubilla tapahtuu 2022
« : 14.01.2022, 18:25 »
Nyt on aika raottaa Wildclubin tätä vuotta.  Meillä on tasokkaat ja siistit tilat vieraillemme ja tunnetusti täällä viihdytään jo 14 vuoden kokemuksella.

Vuokraamme tiloja myös pareille ja ryhmille. Rakennamme parhaillaan lisätiloja mikä mahdollistaa eroottisten iltojen yhteydessä myös kinkyilyn.

Seuraa meitä instassa nimellä wildclubi.
Ja liity maililistalle niin pysyt parhaiten tilanteiden tasalla tulevasta.   wildclub.fi


29.1  Suomi on koronan vuoksi kiinni, mutta kartanoa voi vuokrata kahdenkeskiseen ja ryhmäkäyttöön. Ota yhteyttä.

18.2 Jo on aikakin….Moni on odottanut tätä iltaa eikä syyttä. Viime kerrasta on jo aikaa. Saavu oman leikkikaverisi kanssa viettämään mukavaa kinkyiltaa. Puitteet ovat kohdillaan ja seura mukavaa. Omat pienet leikkivälineet mukaan.  Nähdään pian.

19.2 Eroottiset puput päässevät nyt irti ja villeiksi. Mitä sillä pupulla onkaan? Ainakin korvat, tupsu pyllyssä … Yleisö valitsee pupuimman ja hänet palkitaan. Myös urospuput kehiin😉 Tällainen pukeutuminen ei tietenkään ole pakollista.

2.4 Kevättä kohti ollaan menossa ja mitäs hormoneille tapahtuukaan? On aika kaivautua koloista ja tulla mukaan yhteiseen iltaan ja eroottiseen kivaan. Tunnetusti meillä viihdytään.

23.4 Tätä eroottista naamioiltaa Eyes Wide shut on toivottu ja nyt on sen aika. On muuten oiva ilta ihan ujoimmillekin. Naamarin takaa on hyvä tarkastella anonyymisti tilanteita 😉

7.5 Kinkysti ja menokkaasti. Tämä ilta on myös mahdollisuus aivan uusille kinkyilyyn kurkistaville. Illassa voit vain ekakertalaisena seurailla illan kulkua. Ylle kumia, nahkaa, glamouria, pvc:tä, fantasiaa …  Paljon kinkykalusteita käytössänne. Meillä on varmasti Suomen parhaat kinkyilypuitteet.  Illassa voitte tutustua myös kartanon viehättäviin Dominoihin.

21.5 Meillä ei meno ole pönöttämistä eikä tunnetusti kuppikuntaista. Kaikki ovat suvassa sovussa niin aloittelijat kuin jo pidempään harrastelleet. Nähdään eroottisessa illassa.

28.5 Tällä kerralla on vauhdikasta. Tässä illassa pannaan ja paljon. Miehiä on koolla pienen armeijan verran. Kun olet halukas nainen ja päätät kerrankin saada tarpeeksi, niin tämä ilta on sinun valinta. Innosta huolimatta miehet, muistakaa odotella rauhassa 😉Näkymät tässä illassa ovat kuin suoraan pornotuotannosta.

12.8 Tässä illassa ovat kinkyt ja fetisistit koolla. Jotta ilta menee mukavasti on hyvä leikkiä vain oman ja tutun kumppanin kanssa.  Iltaan siis oman ennalta tutun seuran kanssa. Lelukassi mukaan. Seksiin meillä on tässä illassa ihan oma tila. Tämä siksi, että osa haluaa puhtaasti keskittyä kinkyisiin leikkeihin.

13.8 Olemme saaneet 15 vuoden ajan järjestää eroottiselle Suomelle näitä bileitä.  Kiitos teille. Tulkaa mukaan perinteisille Wildclubin synttäreille.

3.9 Kesätauko on takana ja vauhti se tosiaan kiihtyy tässä gb illassa.  Kokeneet kävijät menon tietävätkin. Kylmäksi ei jää kukaan.  Gb miehissä on intoa joten naiset, joudutte välillä vähän jarruttelemaankin näitä uroita. 😉Tervetuloa mukaan!

29.10 Tuhmat oppilaat pukeutuvat miten lystää.  Napapaitaa, vesirajahametta, polvisukkaa, saparoita. Silmänruokaa toinen toistaan eroottisemmista oppilaista. Ja kait se rehtori ja opettajatkin saapuvat paikalle? Yleisö päättää kuka on illan eroottisin oppilas. Siis hurmaa yleisösi😉Roolipukeutuminen on tietysti ihan vapaaehtoista.

19.11 Wildclubin eroottinen vuoden kohokohta… pikkujoulut. Kaikki tietävät mitä clubilla tapahtuu jos soihdut sammuu… bileväki ei täällä  silloin nuku😉  On selvää, että tontut saapuvat iltaan, mutta saapuuko myös pukkeja?

26.11 Kinkyjen oma pikkujoulu. Jossa tuhmat saavat tietysti ansionsa mukaan …piiskaa ja piiskaa 😉.  Oppaina toimivat kartanon dommet.  Nähdään ja otetaan rennosti😉

Olette meille lämpimästi tervetulleita!

Villi-Ira

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 246
  • Sessiot, kinky-ja swingerillat,gb, tilavuokraukset
  • Galleria
Vs: Wildclubilla tapahtuu 2022
« Vastaus #1 : 25.01.2022, 12:19 »
Jospa päästäis vihdoin bilettää.