Kirjoittaja Aihe: Kosketus  (Luettu 725 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus
« : 31.05.2022, 17:39 »
Kesäkelit saavat haaveilemaan vaatteiden vähentämisestä. Haluatko riisutua kanssamme ja heittäytyä nautintojen vietäväksi?  Ihanaa, sillä tiistaina 21.6. Kosketus tarjoaa jälleen mahdollisuuden tutustua muihin seksipositiivisiin ihmisiin intiimissä ja turvallisessa ilmapiirissä. Olet tervetullut tutkimaan halujasi ja antautumaan yhteiseen suostumukselliseen nautintoon.


Tapahtuma järjestetään Vallilassa osoitteessa Nilsiänkatu 10 A. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Tapahtumaan mahtuu mukaan rajattu määrä henkilöitä, ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 14.6.


Jos halukkaita osallistujia on enemmän kuin tilaan mahtuu, arvomme osallistujat. Jos et pääsekään, peruthan tulosi, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Tahdomme tapahtumasta mahdollisimman monimuotoisen, ja tästä syystä otamme arvonnassa huomioon osallistujien sukupuolen. Lomakkeeseen saa kirjata myös muita toiveita ja mieltymyksiä, jotka otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon. Tässä linkki ilmoittautumiseen: https://bit.ly/3x2By7W


Tapahtuma alkaa klo 18. Haluamme, että saavut paikalle klo 17:45–18:00, jotta voimme luoda tilasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuman aluksi tutustumme vähän toisiimme ja herättelemme halujamme, mutta pääpaino on vapaalla leikillä. Tapahtuma päättyy klo 23:00.


Tässä tapahtuman tarkempi aikataulu:

17.45–18.00 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.00–18:20 Alkupiiri. Käymme läpi tapahtuman säännöt ja kerromme omista toiveistamme ja rajoistamme.

18:20–20:00 Eroottiset harjoitukset, jotka johdattavat suostumuksellisen leikin iloihin.

20:00-23:00 Vapaata leikkiä. Se voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä.


Turvaseksivälineitä on saatavilla (kondomi, liukuvoide, kumihanskoja). Tarjoamme myös kosteuspyyhkeitä, sillä tilassa ei ole suihkua. Otathan oman pyyhkeen. Omia seksivälineitä saa mieluusti ottaa mukaan. Koska tila on suhteellisen pieni, jätäthän pidemmät piiskat kotiin turvallisuuden takia.

Tilassa on patjoja yhteistä leikkiä varten. Lisäksi on patja rauhoittumiseen. Sille voi mennä istumaan itsekseen, jos ei toivo kontaktia muiden kanssa.

Tapahtuma on suomenkielinen. Tapahtumassa alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta. Tapahtuma on maksuton.

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee kaikkia. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan tapahtumasta. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tapahtumaetikettiin tästä linkistä: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat viettää iltansa kiihkeässä ja vapaamielisessä seurassa.

Mitä?

Seksipositiiviset orgiat!

Missä?

Nilsiänkatu 10 A

Miten mukaan?

Ilmoittaudu linkistä viimeistään tiistaina 14.6. https://bit.ly/3x2By7W


Tapahtuman järjestäjät:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi ja pilkunnussija, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän on usean vuoden ajan saanut ahaa-elämyksiä ja euforisia kokemuksia erilaisissa seksipositiivisissa bileissä, ja nyt hänen tavoitteenaan on laittaa hyvä kiertämään. Hän luovii niin swingereiden kuin kinkyjen parissa ja haluaa tuoda kaikki yhteen tutkimaan seksuaalisuuttaan ja oppimaan uutta.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.


Kosketusofficial

Vs: Kosketus
« Vastaus #1 : 14.06.2022, 20:27 »
He! Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua tapahtumaan. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://bit.ly/3x2By7W

Tule kokemaan kanssamme lämpöä ja ihania, suostumuksellisia kosketuksia! Aiempaa kokemusta vastaavista tapahtumista ei tarvitse olla, ja yhteisissä harjoituksissa ujompikin pääsee mukaan. Kuunnellaan rajojamme ja tutustutaan toisiimme ❤️

Kosketusofficial

Vs: Kosketus
« Vastaus #2 : 15.06.2022, 18:40 »
Hei kaikki ihanat ja kiitos ilmoittautuneille! Olemme ottaneet huomioon tapahtuman monimuotoisuuden ja arponeet osallistujat sen mukaan.

Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia ilmoittautumislomakkeeseen kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkastathan sähköpostisi ja perut osallistumisen, jos et pääsekään.

Jos et tällä kertaa päässyt mukaan, ei hätää! Aiomme järjestää uuden tapahtuman noin kuukauden kuluttua❣️