Kirjoittaja Aihe: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023  (Luettu 23518 kertaa)

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« : 11.01.2023, 17:41 »
Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja nyt starttaamme pian uuden kauden. Tervetuloa kartanolle uudet ja tutut. Tarjontamme on monipuolinen, toivottavasti tulet viihtymään.

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #1 : 22.01.2023, 16:34 »
Löydät perjain Pervparkit kohdasta miitit.

brahma

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 857
 • The evil saint - Ilkeä pyhimys
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #2 : 22.01.2023, 18:18 »
Hyvä että Pervpark tulee takasin!

Erikas

Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #3 : 23.01.2023, 16:53 »
Hienoa pääsee Tyttöileen  :)!

Itse en vie rohkene muuten liikkumaan

Stylos

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 781
 • Ainoan oikean kinky-totuuden Suur-Mufti
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #4 : 23.01.2023, 21:15 »
Näyttää, että nämä PervPark perjantait ja sunnuntai kuvaukset ovat ihan mielenkiintoisia uusia konsepteja.

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #5 : 24.01.2023, 15:30 »
Wildclub vuosikalenteri 2023:

vk 4, 27.1 Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Avaamme vuoden bilekauden pupubileillä. Onko pupukorvasi jo valmiina?  Pukeutuminen piristää ja näin helpossa teemassa miehetkin sen osaa😉  LOPPUUNMYYTY

vk 7, 18.2   Helmikuuta on hyvä piristää Pervparkin kinky/fetish bileillä. Meille ovat tervetulleita aina myös ekakertalaiset.  Täältä löytyvät Suomen parhaimmat kinkypuitteet, joten on hyvä syy saapua kauempaakin. Näissä bileissä on kiva, jos panostat pukeutumiseen ja mietit mikä olisi sinun fetissiasu. Samaan aikaan Helsingissä on myös venemessut, joten jos veneetkin kiinnostavat. 

vk  8,  25.2 Tässä illassa yhdistyy erotiikka ja burleskipukeutuminen. Varma yhdistelmä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Jos innostut,  esiintymis estradi on myös halutessasi sinun. Ilmoitathan siitä meille ennakkoon. Nähdään lauantaina.

vk 10, 11.3    Wildclubin Eyes wide shut on meillä jo perinteeksi muodostunut ilta. Jos päätät tarkkailla illan, voit olla illassa anonyymisti salaperäisen naamarin alla. Jos hurjistut, kenties haluat harrastaa seksiä jonkun täysin tuntemattoman kanssa?

vk 13, 1.4    Eroottinen ilta ilman teemaa. Tästäkään illasta ei menoa puutu. Meillä on mukavia vieraita, uusia ja aiemmin illoissamme vierailleita. Helsingin messukeskuksessa on saman viikonloppuna useampaa erilaista messutoimintaa, joten monta syytä tulla tänne suunnalle

vk 16, 22.4   Tervetuloa jälleen Wildclubille! Leikkimieltä mukaan  Kis, kisss… Liikkeellä misuja, kolleja. Millainen on sinun kissalook?  Vieraat valitsevat ihannekissansa;)  Oletko se sinä?

vk 20, 20.5  Tässä illassa kinkysti. Kartanolla on paljon kinkykalusteita joiden parissa ilta vierähtää mukavasti.  Voit ottaa  omat pienet lelut mukaan vauhdittamaan iltaasi. Tähän iltaan voit panostaa rohkeasti pukeutumiseen.

vk 21,  27.5  Huomio kaikki ! Gang bangin aika  ja nyt odotus palkitaan. Tästä keväisestä illasta ei vauhtia eikä seksiä puutu. Iltaan ovat tervetulleita kaikki, niin parit kuin myös yksin saapuvat miehet ja naiset.

vk 32, 12.8  Kesätauko on ohi ja nyt vietämme  Wildclubin 16 v synttäreitä. Tule juhlimaan eroottisessa tunnelmassa, tapaaman tuttuja vuosein takaa ja tutustuen uusiin vieraisiin.

 vk 34, 26.8   Mietitkö mitä kivaa tehdä lauantaina? Miten olisi eroottinen ilta? Wildclubilla vierailee aina uusia kasvoja sekä aiemmin mukana olleita. Sovit hyvin joukkoon, joten rohkeasti mukaan vaan. Nähdään pian !

vk 35, 2.9  Syksyn gb jota  on odotettu jälleen innolla. Moni illan kokenut kävijä tietää mitä ilta tuo tullessaan. Haluatko vauhdikasta seksiä ja paljon uusia kokemuksia?  Iltaan parien lisäksi myös yksin saapuvat naiset ja miehet.

vk 38, 23.9    ”Yläasteelaiset”  liikkeelle. Kouluasua, polvisukilla, rusetit…  Vai oletko rehtori, opettaja? Haluatko olla illan kouluteemassa? Toki katsomistakin illassa riittää.

vk 41, 14.10   Viime kinkyillasta on jo aikaa, siispä lelut esille ja tervetuloa mukaan Pervparkkiin. Mikäli kertasi on tällaisessa illassa ensimmäinen,  älä mieti. On aikasi tulla rohkeasti mukaan.  Puitteet ovat kohdallaan, myös vaativankin harrastajan makuun. Muista, että tähän iltaan et voi pukeutua liian kinkysti.

vk 43  28.10    Onko suunta Helsingin Seksimessuille? Meillä on täällä Wildclubilla lauantain jatkobileet. 

vk 44, 4.11 Tällä illalla piristät alkavaa marraskuutasi. Halloweenissa voit leikitellä asulla ja eroottinen mieli tietenkin mukaan. Jos ekakertalaisena jännittää voit naamioitua vaikka naamarin taakse. Halloween pohjautuu vanhaan kelttiläisten juhlaan. Wildclubilla uskomukset ovat, että maailma paranee rietastelulla ja parisuhde kukoistaa! ;) Tiedossa upea ilta, tulkaa mukaan ilottelemaan;)

vk 47, 25.11  Nämä ovat perinteiset Wildclubin pikkujoulut joita ei kannata jättää väliin. Tähän on mukavaa päättää clubin eroottinen ja kinkyinen vuosi. Kiitämme kaikkia ihania vieraitamme kuluneesta vuodesta ja valmistaudumme ensi vuoteen.

Tervetuloa! 
Terveisin Ira ja Jukkis

  Nyt liput sivujen kautta www.wildclub.fi ja sieltä tikettiin.

« Viimeksi muokattu: 26.01.2023, 16:39 kirjoittanut Villi-Ira »

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #6 : 26.01.2023, 11:39 »
Sunnuntaikuvaukset Wildclubilla:

Haluatko itsestäsi eroottisia kauniita kuvia tunnelmallisessa ympäristössä, ihan muuten vaan vaikka omaksi iloksesi?

Onko mielessäsi käynyt ikuistaa itsestäsi taulu, tehdä vuosikalenteri tai jotain muuta kivaa materiaalia omilla kuvillasi?

Oletteko suunnitelleet poseerata kuvissa yhdessä kumppanisi tai kaverisi kanssa?

Tahdotko pistää kaikki peliin ja löytää laadukkaiden kuvien avulla parempaa treffiseuraa?

Ehkä haluat panostaa kunnolla ja esiintyä kuvissasi viimeisen päälle meikattuna ja laitettuna ammattimaskeeraajan/ kampaajan toimesta?

Vai tahdotko kokea millaista on olla mallina, olisiko se sinun uusi juttusi, vaikka harrastusmielessä? 

Tarvitsetko lisäansioita kuviesi myynnillä?

Ehkä sinulla on ollut salaisissa haaveissa alkaa tehdä onlyfanssia tai jotain muuta aikuisviihdesisältöä?

Oletko burleskitaiteilija, strippari tai pornostara ja hyvillä kuvilla myisit keikkojasi paremmin? 

Kerro mikä onkaan sinun tarpeesi?

Kuvaus sunnuntait Wildclubilla:

Järjestämme Wildclubin aikuisviihdekartanolla kuvauspäiviä, joihin olet tervetullut yhdessä kuvaajasi kanssa.  Jos sinulla ei vielä ole kuvaajaa, malli tai -maskeeraajakontakteja, kerro siitä.

Milloin?
Päiväryhmä klo 12-16  ja iltaryhmä klo 17-21.  Ensimmäinen sunnuntai 29.1. Katso kalenterista ajat tarkemmin. https://www.wildclub.fi/fi/kalenteri/tapahtumat
Saapuessasi soita ovelta Iralle. Halutessasi voit varata käyttöösi myös koko kartanon. Kysy lisää.

Millaiset tilat?
Wildclub on 600 neliön aikuisviihdekartano, jossa on eroottinen ja halutessasi myös kinkyinen ilmapiiri. Paljon erilaisia tunnelmallisia teemahuoneita. Löydät täältä panoraamakuvat www.wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Mitä tarvitset kuvaajana?
Ota mukaan oma kamerasi, muistikortti, salamavalot, heijastimet, jalustat, tietokone  jne… Kykyä keskustella, olla tilanteen tasalla ja taitoa luoda mallille mukava kuvaustilanne. 

Mitä huomioida mallina?
Valmistautumisen asuin ja rekvisiitalla, huolitellut ulkonäön ja ennalta mietityt vaatteet ja kengät. Jos olet aloitteleva, voit harjoitella kotona ilmeitä ja poseeraamista peilin edessä ja ottaa selfiekuvia. Reipas ja utelias asenne on paikallaan. Voit lähettää kuvaajalle ennakkoon kuviasi tai esimerkkikuvia mitä on suunnitelmissasi.

Mitä on syytä muistaa ?
Sekä malli ja kuvaaja tekevät varmasti yhdessä parhaansa. Tämä laji on myös sitä kuuluisaa kemiaa, joten kuvaus sessiot sujuvat jokaisella kerralla eri tavalla.

Huoneiden käyttö?
Huoneet vartaana saapumisjärjestyksessä. Samaan aikaan tiloissa toimii useampia. Voit sopia myös muiden kanssa paikan päällä, mikäli on halukkuutta vaihtaa tiloja välillänne kuvauksen aikana.

Mitä kuvauksen jälkeen?
Kartanon kalusteet yhteispelillä kuvaajan ja mallin toimesta paikoilleen. Näin olet jatkossakin tervetullut 😉 Malli ja kuvaaja sopivat keskinäisellä sopimuksella kuvien lähettämisen ja kuvien käytön. Suositan aina kirjallista sopimusta, jolloin tilanne on osapuolille selvä.

Miten hoidan tilavuokran?
Tämä on kukkarolle edullinen kuvaustapahtuma eli 100 euroa 4 tuntia eli tuntihinnaksi jää vain 25 euroa. Malli ja kuvaaja sopivat ennakkoon maksaako jompikumpi vai hoidatteko vuokran yhdessä? Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä paikan päällä.

Miten löydän perille?
Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Pääset autolla perille ja täällä on tilava parkkipaikka. Voit sopia myös kimppakyydeistä.

Miten varaan ajan?
Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 valtiatar@villi-ira.net

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #7 : 28.01.2023, 11:18 »
Kiitos eilisille Pervpark päivässä ja illassa mukana olleille.  Naiset pääsevät helmi -ja maaliskuun ajan mukaan ilmaisin. Kannattaa seurata kohdasta miitit Pervparkkia. Viikon päästä uudelleen :)

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #8 : 30.01.2023, 14:19 »
Kiitos lauantain pupuillassa mukana olleille.  Oli ihanaa silmänruokaa:)

Seuraava ilta onkin sitten vuorostaan kinkeilyä.

Muistattehan, että jatkossa lippujen hankinta tapahtuu Tiketistä jonne pääset sivujemme kautta wildclub.fi
Miss-Lumi

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 5
 • 30v, poly, pan ja switch :)
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #9 : 01.02.2023, 12:48 »
Upea vuosi tulossa! Nähdään bileissä 🥰

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #10 : 03.02.2023, 07:59 »
Tänään on jälleen pervo perjantai. Aamuryhmässä klo 12-16 on vielä tilaa. Naiset pääsevät helmi -ja maaliskuussa mukaan ilmaisin ja heitä on tänäänkin tulossa mukaan. Heidän suuntautumisesta ja toiveista en osaa sanoa, mutta se selviää paikanpäällä.  Pääset ilmoittautumaan mukaan näppärästi sivujen kautta wildclub.fi kohdasta tapahtumat.


Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #11 : 15.02.2023, 16:05 »
Lauantaina on jälleen Wildclubin kinkybileet. Nykyään liput ovat siis myynnissä Tiketin kautta, jonne pääset www.wildclub.fi sivuilta. Mikäli sinulla on Helsingistä taksikyydin tarvetta voit hankkia ryhmätaksista paikan myös sieltä Tiketistä.

DomiNina

Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #12 : 16.02.2023, 19:02 »

Tänne tulossa piiskoineni :-*
Kysele bileissä perään jos haluat maistaa niitä!

Villi-Ira

 • Baarikärpänen
 • ****
 • Viestejä: 650
 • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #13 : 18.02.2023, 08:56 »
Täällä on herätty mopin varteen ja illan valmistelut ovat alkaneet. Kinkyilta alkaa klo 19.

Miss-Lumi

 • Uusi asiakas
 • *
 • Viestejä: 5
 • 30v, poly, pan ja switch :)
 • Galleria
Vs: Mitä kaikkea kivaa Wildclubilla 2023
« Vastaus #14 : 18.02.2023, 09:14 »
Nähdään illan bileissä! Nykäiskää hihasta/hiuksista jos tulee kyssäreitä tai kaipaatte juttu seuraa illalla. Sitä ennen otetaan uusia kuvia ja testataan uusi latex catsuit 😈👌