Kirjoittaja Aihe: Kuvaus sunnuntait Wildclubilla 2023  (Luettu 980 kertaa)

Villi-Ira

  • Baarikärpänen
  • ****
  • Viestejä: 626
  • Sessiot, kinky-ja erotic illat,gb,miitit, vuokraa
  • Galleria
Kuvaus sunnuntait Wildclubilla 2023
« : 23.01.2023, 16:01 »
Järjestämme Wildclubin aikuisviihdekartanolla kuvauspäiviä, joihin olet tervetullut yhdessä kuvaajasi kanssa.  Jos sinulla ei vielä ole kuvaajaa, malli tai -maskeeraajakontakteja, kerro siitä.

Milloin?
Joka sunnuntai. Päiväryhmä klo 12-16  ja iltaryhmä klo 17-21.  Ensimmäinen sunnuntai 29.1. Katso kalenterista ajat tarkemmin. https://www.wildclub.fi/fi/kalenteri/tapahtumat
Saapuessasi soita ovelta Iralle. Halutessasi voit varata käyttöösi myös koko kartanon. Kysy lisää.

Millaiset tilat?
Wildclub on 600 neliön aikuisviihdekartano, jossa on eroottinen ja halutessasi myös kinkyinen ilmapiiri. Paljon erilaisia tunnelmallisia teemahuoneita. Löydät täältä panoraamakuvat www.wildclub.fi/fi/paikka/virtuaaliesittely

Mitä tarvitset kuvaajana?
Ota mukaan oma kamerasi, muistikortti, salamavalot, heijastimet, jalustat, tietokone  jne… Kykyä keskustella, olla tilanteen tasalla ja taitoa luoda mallille mukava kuvaustilanne. 

Mitä huomioida mallina?
Valmistautumisen asuin ja rekvisiitalla, huolitellut ulkonäön ja ennalta mietityt vaatteet ja kengät. Jos olet aloitteleva, voit harjoitella kotona ilmeitä ja poseeraamista peilin edessä ja ottaa selfiekuvia. Reipas ja utelias asenne on paikallaan. Voit lähettää kuvaajalle ennakkoon kuviasi tai esimerkkikuvia mitä on suunnitelmissasi.

Mitä on syytä muistaa?
Sekä malli ja kuvaaja tekevät varmasti yhdessä parhaansa. Tämä laji on myös sitä kuuluisaa kemiaa, joten kuvaus sessiot sujuvat jokaisella kerralla eri tavalla.

Huoneiden käyttö?
Huoneet vartataan saapumisjärjestyksessä. Samaan aikaan tiloissa toimii useampia. Voit sopia myös muiden kanssa paikan päällä, mikäli on halukkuutta vaihtaa tiloja välillänne kuvauksen aikana.

Mitä kuvauksen jälkeen?
Kartanon kalusteet yhteispelillä kuvaajan ja mallin toimesta paikoilleen. Näin olet jatkossakin tervetullut 😉 Malli ja kuvaaja sopivat keskinäisellä sopimuksella kuvien lähettämisen ja kuvien käytön. Suositan aina kirjallista sopimusta, jolloin tilanne on osapuolille selvä.

Miten hoidan tilavuokran?
Tämä on kukkarolle edullinen kuvaustapahtuma eli 100 euroa 4 tuntia eli tuntihinnaksi jää vain 25 euroa. Malli ja kuvaaja sopivat ennakkoon maksaako jompikumpi vai hoidatteko vuokran yhdessä? Maksu tapahtuu kortilla tai käteisellä paikan päällä.

Miten löydän perille?
Kartano sijaitsee Espoo-Kirkkonummi rajamailla. Osoitteen saat mailitse, kun ilmoittaudut mukaan. Pääset autolla perille ja täällä on tilava parkkipaikka. Voit sopia myös kimppakyydeistä.

Miten varaan ajan?
Mikäli jokin asia askarruttaa ja sinulla on kysyttävää mailaa tai soita Iralle 0440 555602 valtiatar@villi-ira.net

Mitä muuta tarjolla ?
**Kartanon vuokrausta vain kahden kesken tai yksin, jolloin koko kartano käytössänne  50 eur/hlö /tunti. Sovitusti ma-su klo 10-23.
*** Pervpark perjantait eroottiseen /kinkyiseen yhdessäoloon päivä -ja iltaryhmät. 35 euroa/ 4 tuntia/henkilö. Katso tarkemmin kalenterista.   
** Suosittuja Wildclubin erilaisia suuria bileitä: Järjestämme kinkyisiä, eroottisia ja gb bileitä. Katso tarkemmat tiedot täältä 
**Intiimisessiota kartanon valtiattarien kanssa.
**Varaa oma paikkasi täältä www.wildclub.fi
** Muita vaihtoehtoja löydät www.wildclub.fi ja www.villi-ira.net
** Onko sinulla jotain muuta mielessä. Mitä?

Tervetuloa mukaan!
« Viimeksi muokattu: 23.01.2023, 17:25 kirjoittanut Villi-Ira »