Kirjoittaja Aihe: Stealth-huonekalut  (Luettu 2081 kertaa)

subwoofer

Stealth-huonekalut
« : 06.10.2023, 16:31 »
Olisiko porukalla hyviä linkkejä huonekaluihin, joita voi hyödyntää muussakin kuin jalat ristissä istuskelussa ja teenjuonnissa? Ja siis sellaisia, jotka eivät näytä bdsm-luolan rekvisiitalta vaan tyylikkäiltä ja/Tai mukavilta tavallisilta huonekaluilta. Mä en lapseni takia voi enkä muutenkaan halua, että kotini näyttää dungeonilta (kaikki jotka haluavat, saavat luonnollisesti sisustaa niin).

Sängynpäädyt tein niin, että päädyissä on valkolakatut pyöreät tolpat ja päätytolppien välissä oleva bambuliimalevy on koristeltu yläreunastaan aukotuksin. Aukkoihin saa sitten kiinni mitä vain tarpeellisiksi katsottuja henkseleitä. Hardcore-kinky varmasti näkee heti, mihin sängynpäätyä voisi hyödyntää, mutta satunnainen matkailija ehkä ei. Jälkikasvu ei ainakaan. Pitää napata joku valokuva päädystä ja laittaa tuonne galleriaan.

Koska verstaalla on kiva puuhata ja haaveena on vaniljaa monimakuisempi tulevaisuus, jotain kivaa muutakin mielelläni askartelisin. Oma pää ei vain vielä pursua ideoita tälle alalle... Ulkonäöllisesti teen varmaan jotain omaa silmää miellyttävää, mutta toiminnallisuuteen olisi kiva varastaa ideoita.

PS. Makuuhuoneen kattoon peilin kanssa linjalle osuvia järeitä koukkuja ei lasketa huonekaluiksi. Ja ne ovat siellä jo.

Bricolage

  • Asiakas
  • **
  • Viestejä: 34
  • “We’ll cross that bridge when we burn it.”
  • Galleria
Vs: Stealth-huonekalut
« Vastaus #1 : 18.10.2023, 12:47 »
Jos haluat pitää piilossa mahdollisia kiinnikepisteitä, niin suosittelen googlettamaan "heavy duty push button base".
Noita kierteellisiä versioita voi piilotella vaikka mihin päin taloa ja ne kestävät oikein hyvin repimistä ja riuhtomista. Tietenkään ketään ei kannata noihin lähteä ripustamaan tai luottamaan turvallisuutta niiden kiinnitykseen, mutta maalaisjärjellä pääsee pitkälle.

Asennus onnistuu poraamalla sopivan kokoisen reiän materiaaliin (puulle normi reikä, metalliin kierteet kaveriksi), epoksia laitoihin ja kiertää kiinnikeholkin paikalleen. Sitten vaan QD hihnakiinnike paikalleen ja leikit alkakoon.
Hihnakiinnikkeen saa irroitettua todella nopeasti ja jos joku sattuu joskus katsomaan tarkemmin mitä ne mustat kolot pinnoissa on, niistä tulee mieleen vaan kuusiokulmapulttien päät.

Hinnat on sitten laidasta laitaan. Löytyy ebay tavaraa saippuan hinnalla tai asealan liikkeistä kalliimpia merkkikamppeita. Käytännössä noissa se materiaalin kestävyysongelma tulee vastaan itse hihnakiinnikkeen lenkissä, ei niinkään itse kiinnityspuolella.

Testattu on ja toimii!

subwoofer

Vs: Stealth-huonekalut
« Vastaus #2 : 18.10.2023, 20:30 »
Oujee, nämähän ovat ehdottoman hieno juttu. Kiitoksia! Ihan suoraan ei ole nyt kohtaa, jossa käyttää, mutta nämä täytyy ehdottomasti pitää mielessä. Tietty pohjaksi vanerilevy, nurkkiin ja pitkille sivuille noita ja tarvittaessa sitten vaneri lattialle, pari rahia päälle ja siinähän se :)