Kirjoittaja Aihe: Kosketus 20.4.  (Luettu 534 kertaa)

Kosketusofficial

Kosketus 20.4.
« : 20.03.2023, 15:44 »


Kaipaatko elämääsi lisää halua ja nautintoa? Ihanaa, sillä 20.4. Kosketus tarjoaa jälleen mahdollisuuden tutustua muihin seksipositiivisiin ihmisiin intiimissä ja turvallisessa ilmapiirissä. Olet tervetullut tutkimaan halujasi ja antautumaan yhteiseen suostumukselliseen nautintoon.


Tapahtuma järjestetään Vallilassa osoitteessa Nilsiänkatu 10 A. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Liput tapahtumaan ovat myynnissä osoitteessa https://kosketus.eventiolive.fi/


Lipun hinta on 25 euroa. Koska tilaa on rajallisesti ja tahdomme tapahtumasta mahdollisimman monimuotoisen, liput myydään kategorioittain: miehet, naiset, muut ja parit. Ostathan lipun, joka vastaa identiteettiäsi.


Tapahtuma alkaa klo 18. Haluamme, että saavut paikalle klo 17:45–18:00, jotta voimme luoda tilasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuman aluksi tutustumme vähän toisiimme ja herättelemme halujamme, mutta pääpaino on vapaalla leikillä. Tapahtuma päättyy klo 22:00.


Tässä tapahtuman tarkempi aikataulu:

17.45–18.00 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.00–18:20 Alkupiiri. Käymme läpi tapahtuman säännöt ja kerromme omista toiveistamme ja rajoistamme.

18:20–20:00 Eroottiset harjoitukset, jotka johdattavat suostumuksellisen leikin iloihin.

20:00-22:00 Vapaata leikkiä. Se voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä.

Turvaseksivälineitä on saatavilla (kondomi, liukuvoide, kumihanskoja). Tarjoamme myös kosteuspyyhkeitä, sillä tilassa ei ole suihkua. Otathan oman pyyhkeen. Omia seksivälineitä saa mieluusti ottaa mukaan. Koska tila on suhteellisen pieni, jätäthän pidemmät piiskat kotiin turvallisuuden takia.

Tilassa on patjoja yhteistä leikkiä varten. Lisäksi on patja rauhoittumiseen. Sille voi mennä istumaan itsekseen, jos ei toivo kontaktia muiden kanssa.

Tapahtuma on suomenkielinen. Tapahtumassa alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Noudatamme bileissä turvallisemman tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, ja tämä koskee kaikkia. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan tapahtumasta. Toivomme, että tutustuisitte etukäteen tapahtumaetikettiin tästä linkistä: https://bit.ly/2RSeZwE

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat viettää iltansa kiihkeässä ja vapaamielisessä seurassa.

Mitä?

Seksipositiiviset orgiat!

Missä?

Nilsiänkatu 10 A

Miten mukaan?

Osta lippu täältä: https://kosketus.eventiolive.fi/events/

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumastamme, olethan yhteydessä sähköpostilla kosketustapahtumat@gmail.com.

Tapahtuman järjestäjät:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hänen tavoitteenaan on kehittää moniin erilaisiin suihin sopivaa seksisanastoa. Päivisin hän nussii pilkkua, öisin ihania tyyppejä orgioissa.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.