Kirjoittaja Aihe: TB: ArkiTossu 13.3.  (Luettu 633 kertaa)

notpeikko

  • Turun Baletti
  • Asiakas
  • *
  • Viestejä: 233
  • Galleria
TB: ArkiTossu 13.3.
« : 07.03.2023, 20:16 »
Turun Baletti: ArkiTossu
Aika: ma 13.3.2023 klo 19-21
Paikka: Panimoravintola Koulu, Historia-luokka
K-18 / maksuton / kaikille avoin

Turun Baletin kaikille avoin kuukausittainen tapahtuma Tossumiitti on paisunut niin suureksi tapahtumaksi (esimerkiksi perjantaina 3.3. meitä oli paikalla n. 95hlö!) että se ei enää palvele kaikkien toiveita rauhallisemmasta miitistä.

Vastaamme tähän tarpeeseen järjestämällä uuden miitin arkipäivänä, ensimmäistä kertaa maanantaina 13.3. klo 19-21 meille tutussa Hissanluokassa. Mikäli tämä kerää ensimmäisten kertojen aikana sopivasti suosiota, ArkiTossu lisätään kalenteriimme pysyväksi tapahtumaksi.

Kuten esikuvansa Tossumiitti, ArkiTossu on Turun Baletin järjestämä matalan kynnyksen tapahtuma jossa voit tutustua toisiin kanssakinkyihin. Olet tervetullut keskustelemaan aiheesta tai aiheen vierestä sekä viettämään iltaa hyvässä seurassa. Seurustelun oheen voit halutessasi ostaa ravintolasta virvokkeita ja naposteltavaa. Leikkimiset jätämme toisiin tilaisuuksiin.

Yhdistyksen järjestämät Tossu- ja ArkiTossumiitit eivät sisällä alkuinfon ja sääntöjen kertomisen lisäksi muuta ohjelmaa vaan miitin tarkoitus on tarjota mahdollisuus vapaaseen seurusteluun/minglailuun uusien tuttujen ja vanhojen kavereiden kanssa.

Tämän kyseisen miitin aikana voit myös ostaa Turun Baletin kannatustuotteita tai hoitaa jäsenyysasioita. Minkäänlaista jäsenyys- tai ostopakkoa ei kuitenkaan ole. Mikäli jäsenpalveluita ei ole tarjolla jollain kerralla, siitä kerrotaan erikseen tapahtumailmoituksessa.

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita sekä yhdistyksen yleistä etikettiä. Mikäli havaitset sääntöjä rikottavan, ole yhteydessä illan vetäjään jonka tunnistat oranssista TB-kaulanauhasta.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat kasvot tervetulleiksi!

(PS. Miksi Tossu? Miiteissämme oli vuosia pöydällä balettitossu ohjaamassa ihmiset oikean seurueen luo!)