Kirjoittaja Aihe: Tampereen apinaa koijjataan -torstaimiitti 23.3. klo 18 alkaen 2h+k:n baarissa  (Luettu 1095 kertaa)

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2233
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Tänäkin torstaina tykitellään! Tule toteamaan tasokkaat turinat!

Koska tälläkin viikolla kalenterista löytyy keskiviikon jälkeen torstai, Kaksiossa pidetään miitti erinomaisten burgereiden ja miittikirjojen kansoittaessa pöytiä. Viime viikolla mm. mainittiin tissit, kehitettiin uusi laajennus SI-järjestelmään ja kerrottiin legendaarisia tarinoita sinisestä vittulapiosta. Tällä viikolla jännätään, tuoko joku miittiin mukanaan Yatzyn, koska ko. pelille on luvattu erityisasema ihmisten sydämissä. Jos siis tuot omasi, kannattaa varautua siihen, ettet saa sitä enää takaisin.

Kaikki tämä ihmeellisyys valtaa tälläkin viikolla ravintola 2h+k:n baarin, joka löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 33. Baari on vihreän oven takana, ja miitti pidetään baarin taaemmassa huoneessa, nurkkapöydässä vaaleiden ruoka-aiheisten taulujen alla. Tervetulleita ovat kaikki täysi-ikäiset, joita kiinnostaa tavata ihmisiä vapaamuotoisessa ilmapiirissä, eikä osallistuminen maksa mitään. Ei myöskään tarvitse olla minkään yhdistyksen jäsen tai pukeutua mitenkään erityisesti, ja jos et halua sukeltaa täysin tuntemattomien sekaan isossa joukkiossa, laita minulle viestiä ja nähdään ennen miittiä. Tiedät sitten ainakin yhden apinan jo valmiiksi.

Nähdään torstaina!

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2233
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Miittietiketti:

1. Älä koske kehenkään ilman lupaa.

Kuten bileissäkin, miitissä ei saa koskea kehenkään ilman lupaa. Älä oleta, että saat koskea johonkuhun, vaikka näkisitkin muiden koskevan. Kysy ensin.

2. Ole sellainen kuin olet ja anna muiden olla sellaisia kuin ovat. Kohtele kaikkia ihmisinä.

Vaikka et pitäisikään jostakusta tai hänen mieltymyksistään, se ei oikeuta haukkumaan tai tuomitsemaan ketään. Jos et voi sietää jotakuta, siirry toiseen pöytään.

3. Älä heitä kaveria kaapista.

Vaikka tietäisitkin jonkun oikean nimen, käytä hänestä sitä nimeä, jolla hän esittäytyy. Älä huuda kenenkään nimimerkkiä kovaan ääneen pöydästä toiseen, jos et ole varma, että se on kaikille ok. Älä kerro kenenkään mieltymyksistä, sairauksista, työasioista tai muista henkilökohtaisista tiedoista, jos et ole varma, että sinulla on siihen lupa.

4. Kaikki miitissä puhuttu ja tapahtunut on luottamuksellista, älä puhu niitä asioita ulkopuolisille.

Moni kertoo itsestään asioita, joiden ei halua leviävän miitin ulkopuolelle. Kunnioita jokaisen yksityisyyttä äläkä kerro muille, mitä miitissä on puhuttu tai tehty.

5. Älä ole kaatokännissä.

Monet miitit tapahtuvat anniskeluravintolassa, mutta niissä ei ole tarkoitus olla humalassa. Jos toiveissasi on juoda itsesi tuntuvaan humalaan, löydät siihen varmasti jonkin toisen tilaisuuden.

6. Muista, että tarkoituksena on viihtyä ja tutustua ihmisiin.

Miitti ei ole esiintymislava, lihatiski tai sessiotila. Toki joskus käy niin, että joku löytää miitistä kumppanin tai sessioseuraa, mutta niiden tarkoitus ei ole olla seuranhakutilaisuuksia.

7. Valokuvaaminen ja muu tallentaminen on kielletty.

Se, mikä tapahtuu miitissä, jää miittiin. Jos haluat ottaa kuvan itsestäsi ja kaveristasi miitin aikana, sen voi tehdä miittipaikan ulkopuolella.

Oldschoolgirl

 • Vieras
Voi olla että saavun paikalle.

hihaton

 • V.I.P.
 • *****
 • Viestejä: 2233
 • Come to the dark side. We have needles.
 • Galleria
Täähän on tänään! Miittikirjat on jo pakattu ja vitsi ladattu piippuun, eli tälläkin kertaa kannattaa ilmestyä paikalle. Paitsi jos odottaa vitsin olevan hyvä, silloin on parempi mennä vaaliteltoille kyselemään lupauksien perään.

Kaksiossa nähdään!

Penelop3

Saatan piipahtaa taas 🤠

Floora

« Viimeksi muokattu: 25.03.2023, 01:52 kirjoittanut Floora »

Lepakki

Kiitos, teki todella hyvää nauraa vatsa kippurassa ja vedet silmissä.

Penelop3

Kiitti seurasta ja tornipeleistä uwu