Kirjoittaja Aihe: TB: Teematossu - Primal 10.6.  (Luettu 668 kertaa)

notpeikko

  • Turun Baletti
  • Asiakas
  • *
  • Viestejä: 233
  • Galleria
TB: Teematossu - Primal 10.6.
« : 09.05.2023, 14:41 »
TB: Teematossu - Primal
Aika: 10.6.2023 klo 16-18
Paikka: Vartiovuorenpuisto, sadekelillä Cup&Pint
K-18 / maksuton / kaikille avoin

Mitä on Primal play, mitä se tarkoittaa käytännössä? Ehkä tiedätkin jo tai ehkä vasta tutkit omaa villipuoltasi. Kesäkuun Teematossussa on mahdollista tutustua aiheeseen ja tavata toisia primaleja. Käymme keskusteluissa läpi yleisiä käsityksiä teemaan liittyen, pohdimme Primal playn suhdetta BDSM-kulttuuriin ja tutkimme sitä, mitä primal merkitsee jokaiselle yksilöllisellä tasolla. Olet erittäin tervetullut, vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta aihealueesta. Pelkkä kiinnostus riittää. Keskustelutilaisuus on suomenkielinen.

Tapaamispaikkana (säävarauksella) toimii kesäinen Vartiovuorenpuisto, Kaskenkadun puoli. Löydät oikean porukan Heikki Nurmion patsaan läheisyydestä, vapaista ja hyvistä filttipaikoista riippuen, akselilla patsas-tähtitorni. Tunnistamista helpottaa hopeinen P-foliopallo. Ota oma alusta ja halutessasi pientä evästä mukaan. Sadekelillä tapaamme bistro Cup&Pintin alakerrassa (Humalistonkatu 17b). 

-

Teematossu on Turun Baletin tapahtumakonsepti, jossa yhdistyksen jäsenet järjestävät teemoitettuja tapaamisia omien mielenkiinnonkohteidensa mukaisesti, yhdistyksen tarjotessa taustalle järjestelyihin apua sekä kokemusta, tavoitteena saattaa laajasta aihealueestamme kiinnostuneita ihmisiä yhteen ja kasvattaa kaikkien tietotaitoa monipuolisin keinoin. 

Turun Baletin kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita sekä yhdistyksen yleistä etikettiä. Mikäli havaitset sääntöjä rikottavan, ole yhteydessä tapahtuman vetäjään, jonka tunnistat oranssista Turun Baletti-kaulanauhasta. Tässä tapahtumassa ei ole tarjolla jäsenpalveluita.