Kirjoittaja Aihe: Hki kinkyjen höntsälentis su 11.6. klo 18  (Luettu 513 kertaa)

Janetar

Jokasunnuntainen lentopallotapahtuma!

Mitä: Lentopalloa (taso: erittäin höntsy)
Missä: Vantaan Vetokankaan uimarannan beach volley -kenttä
Milloin: Su 11.6. klo 18
Kenelle: Kaikille! Lähtötaso saa olla ihan mitä vaan. Saa tulla myös hengailemaan jos ei halua pelata. Itse peli pidetään kaikille lähtötasoille ystävällisenä. Opetamme kaiken tarpeellisen.
Ota mukaan: juomapullo (myös esim lippis tmv suositeltava etenkin hellepäivinä)(voit pelata kengillä tai ilman)

Säävaraus! Jos sataa kaatamalla tai on joku muu maailmanlopun meininki, miitti peruuntuu. Pieni tihku on ihan ok, jos siis pelaajia saapuu riittävästi paikalle.

Tämä sama tapahtuma julkaistaan täällä Baarissa sekä XU:ssa.

Me tuodaan pallo, tuo sinä hyvä mieli.
Tule sellaisena kuin olet ja hyväksy muut sellaisina kuin he ovat.

Osallistuminen on kaikille ilmaista. Olemme kuitenkin maksaneet omaan piikkiin kesän peleistä varausmaksun. Jos haluat osallistua siltä osin kolehtiin, niin tuo mukanasi halutessasi roposia. Ne keventävät järjestäjien ottamaa taloudellista riskiä. Painotamme kuitenkin, että tämä on täysin vapaaehtoista. Varausmaksu mahdollistaa pelaamisen ylläpidetyllä, siistillä kentällä. :)

Vetokannas paikkana: Pieni suloinen uimaranta (kesäisin uimavalvojatkin), pukukopit, wc:t, ulkoliikuntalaitteita, lenkkimaastoa, lähellä Vantaanjoki jossa voi uittaa koiria. Koirakamulit tervetulleita seuraamaan peliä nurmikon puolelta, kunhan eivät liikaa innostu palloista ja kunhan eivät ole (ihmisten) uimarannan puolella.

Saapuminen:
- julkisilla: Bussi nro 431 ja 431B kulkevat Elielinaukiolta suoraan Vetokankaalle. Muitakin busseja kulkee Hämeenlinnanväylää pitkin, silloin on kävelymatkaa jonkin verran. Lähimmät juna-asemat ovat Myyrmäki ja Louhela, joista kävelymatkaa kyllä jo aika reilusti.
- pyörällä: Alueella loistavat toimivat pyöräreitit.
- autolla: Vetokankaalla on parkkipaikkoja. Aivan uimarannan edessä on pieni ahdas parkki ja vähän matkaa eteenpäin on sitten reilusti lisäpaikkoja. Toki joskus niitäkin voi joutua kyttäämään, jos on oikein suosittu uimapäivä. 4h parkki maksutta.

Kysyttävää, huolia, murheita? Kysy lisää järjestäjiltä. Emme pure ilman konsensusta.

Terveisin,
digitalis ja Janetar <3

Digitalis

Vs: Hki kinkyjen höntsälentis su 11.6. klo 18
« Vastaus #1 : 11.06.2023, 21:17 »
Kiitos taas paikalla olleille! Täysillä joukkueilla mentiin taas ja meininki hyvä :) ensi viikolla uusiksi!

Digitalis

Vs: Hki kinkyjen höntsälentis su 11.6. klo 18
« Vastaus #2 : 12.06.2023, 00:28 »
Laskin kolehtikassan tämänkin päivän osalta ajan tasalle ja tilanne on että ollaan ihan muutamien eurojen päässä koko kesän pelien kattamisesta, eli siis aivan huikeaa ja hienoa yhteistyötä kaikilta <3 Tämä lämmittää sydäntä hurjasti, että ihmiset haluaa osallistua yhteisen toiminnan aikaansaamiseen. Kuten tänään sanoin kentällä niin lopetan kolehdin keruun heti kun varausmaksujen verran on kolehdissa eli tilanne +-0, ja koska nyt ollaan jo tosi lähellä tuota tilannetta niin oikeastaan kolehdin keruun voi hyvillä mielin lopettaa tähän.

Olette kyllä kaikki ihan best. <3