Kirjoittaja Aihe: Kinkyunelmien sielunmessu  (Luettu 2482 kertaa)

Kolumnisti

  • Moderator
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 372
  • Galleria
Kinkyunelmien sielunmessu
« : 21.05.2023, 13:59 »
Kinkyunelmien sielunmessu


Eli kuvauksia ihmisistä jotka koittivat löytää onnen Kinkyyden kautta, mutta addiktio vie vallan.

’Jäin kiinni bdsm pornoon’
’Mikään tavallinen ei tunnu enää miltään’
’Etsin aina vain rankempia fetissejä’
’Tarvitsen lisää täytettä silikonihuuliini’

Erilaisia asioita kuuluu korviin kun kuuntelee ihmisiä laajemmin. Kuten mikä tahansa, myös seksuaalinen kanssakäyminen tai fetissit voivat ottaa vallan ajatuksista ja se mikä pysyi hyvin aiemmin hanskassa alkaakin kehittyä joksikin muuksi.

Kun fetissi tai fantasia onkin yhtäkkiä pakkomielle, joka menee kaiken muun edelle. Kun työ, opiskelu, perhe- ja ystävyyssuhteet ja lopulta oma terveys alkavat kärsiä kun niitä uhrataan riippuvuuden alttarilla.

Kun elämä alkaa pyöriä 24/7 seksin, valta-asetelmien ja fetissien ympärillä, kun mustelmista on tultava suurempia kuin muilla ja kun perusarki on vain turhaa kohinaa ennen seuraavia sessioita tai juhlia. Kun matkustat arkisin tai viikonloppuisin satoja kilometrejä eri paikkakunnille bdsm miitteihin, kun arki ja keskustelut täyttyvät vain siitä mitä bileissä tuli tehtyä. Kun selaat kuumeisesti jälleen Fetlifen Kinky Finland - ryhmän käyttäjiä pukataksesi jokaiselle uudelle käyttäjälle seuranhakuviestin. Kun kirjoitat viestejä tai lähetät kullinkuviasi vain runkataksesi itse ajatukselle että joku näkee ne. Kun haet kuudetta kertaa kolmen kuukauden sisällä seuraa Baarin seinällä. Kun on shokeerattava muita yhä enemmän mielipiteillä tai kuvilla. Kun alat lähteä juhlista kenen tahansa mukaan joka lupaa satuttaa sinua. Kun oma skenetunnettuutesi nousee päähän. Kun alat luoda omia pelisääntöjä. Kun mikään ei enää tuo iloa tai riitä.

Olet addikti.

Yllä kuvatut asiat ovat pitkälti pakonomaisen seksikäyttäytymisen syndroomaa. Se aiheuttaa ongelmia itselle ja muille. Masennus, häpeä, keskittymisvaikeudet - ongelman kohtaaminen on vaikeaa. Välillä voi tarvita vain vähän ystävällisiä sanoja, seuraa, läsnäoloa tai halauksen - kun luulee kaipaavansa piiskaa tai pakotettua seksiä uuden partnerin kanssa.

Rohkenen jopa väittää että suurin oikea pelko monelle ei ole tuntematon paha D-tyyppi joka satuttaa. Oikea huoli voi olla ihminen joka satuttaa itseään mennessään lujaa viettiensä perässä.

Joten välillä on hyvä pysähtyä ja katsoa kulkemaansa matkaa ja kuunnella itseään. Kuten mikä tahansa hyvä matka - myös matka kinkyyden sydämeen on hyvä tehdä ajan kanssa ja kaikessa rauhassa. Muuten voi tulla päivä että olet oman elämäsi Eversti Kurtz.Occam

Riitta

  • Vieras
Vs: Kinkyunelmien sielunmessu
« Vastaus #1 : 23.05.2023, 17:23 »
Varsin viisas teksti loistavalta kirjoittajalta. Paljon kiitoksia.
« Viimeksi muokattu: 23.05.2023, 19:36 kirjoittanut Riitta »