Kirjoittaja Aihe: AVOIN HAKU/OPEN CALL JATKUU 30.7 SAAKKA  (Luettu 647 kertaa)

Rsyke ry

  • Rsyke
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 497
  • Kulttuuriyhdistys
  • Galleria
    • rsyke.net
AVOIN HAKU/OPEN CALL JATKUU 30.7 SAAKKA
« : 30.06.2023, 09:26 »
Rsyke ry järjestää Kinky- taidenäyttelyn kumppanuustalo Arttelissa TAFFin aikana! Teoksen toivomme liittyvän kevyellä otteella tämän vuoden TAFF:in teemaan, joka on 80-luvun glamour ja kitsch. Tietenkin kyseessä on kinkytaidenäyttely, mutta julkisen tilan ollessa kyseessä teosten ei tule näyttää genitaaleja/rintoja/peppuja.

Teoksen tulee olla ripustusvalmistyö. Näyttelytila koostuu n. 6m Seinätilaa ja teokset tulee olla kiskoille ripustettavissa. Ei veistoksia tai muita kolmiulotteisia teoksia. Yksi teos per osallistuja. Näyttely pystytetään aamulla lauantaina 23.9 ja se kestää viikon. Taffin aikataulujen lisäksi taideteoksia voi käydä ihastelemassa Arttelin aukioloaikojen puitteissa.
Näyttelyyn on vapaa pääsy

Myyntinäyttely:
Varaudu jättämään yhteystiedottiedot, josta kiinnostuneet sinut tavoittavat.

Mikäli tulet ripustamaan teostasi, olet oikeutettu (1) hengen vapaalippuun perjantain tai lauantain iltatapahtuman.

Kiinnitä mukaan ao. tiedot teoksesta:
Taiteilijan nimi, Teoksen nimi, tekovuosi, tekotapa. Hinta ja yhteystiedot.

Emme vakuuta teoksia eli kukin toimittaa ja antaa sen näyttelyyn omalla vastuullaan!

Teokset valitsee näyttelystä vastaava kuraattori SubLottis ja työryhmä Valituille tekijöille ilmoitetaan sähköpostitse. Lähetä kuvaus, materiaali, kokotiedot ja/ tai kuva työstäsi 30.7. mennessä sähköpostitse taff.rsyke@gmail.com

Työt tulee toimittaa ja hakea näyttelyn aikataulun mukaisesti. Mikäli et pääse hakemaan purkupäivänä teostasi, ilmoitathan siitä kuraattorille etukäteen.