Kirjoittaja Aihe: PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18  (Luettu 812 kertaa)

Digitalis

PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18
« : 20.07.2023, 13:34 »
Mitä: Lentopalloa (taso: erittäin höntsy)
Missä: Vantaan Vetokankaan uimarannan beach volley -kenttä
Milloin: Su 23.7. klo 18
Kenelle: Kaikille! Lähtötaso saa olla ihan mitä vaan. Saa tulla myös hengailemaan jos ei halua pelata. Itse peli pidetään kaikille lähtötasoille ystävällisenä. Opetamme kaiken tarpeellisen.
Ota mukaan: juomapullo (myös esim lippis tmv suositeltava etenkin hellepäivinä)(voit pelata kengillä tai ilman)

Säävaraus! Jos sataa kaatamalla tai on joku muu maailmanlopun meininki, miitti peruuntuu. Pieni tihku on ihan ok, jos siis pelaajia saapuu riittävästi paikalle.

Tämä sama tapahtuma julkaistaan täällä Baarissa sekä XU:ssa.

Me tuodaan pallo, tuo sinä hyvä mieli.
Tule sellaisena kuin olet ja hyväksy muut sellaisina kuin he ovat.

Osallistuminen on kaikille ilmaista. Olemme kuitenkin maksaneet omaan piikkiin kesän peleistä varausmaksun. Jos haluat osallistua siltä osin kolehtiin, niin tuo mukanasi halutessasi roposia. Ne keventävät järjestäjien ottamaa taloudellista riskiä. Painotamme kuitenkin, että tämä on täysin vapaaehtoista. Varausmaksu mahdollistaa pelaamisen ylläpidetyllä, siistillä kentällä. :)
-> Huom! Alkuperäisten pelituntien kolehti saatiin jo kerättyä kasaan, mutta jatkamme kolehdin keräämistä. Peliaikavaraus nostettiin tunnista kahteen tuntiin osallistujien toiveesta :)

Vetokannas paikkana: Pieni suloinen uimaranta (kesäisin uimavalvojatkin), pukukopit, wc:t, ulkoliikuntalaitteita, lenkkimaastoa, lähellä Vantaanjoki jossa voi uittaa koiria. Koirakamulit tervetulleita seuraamaan peliä nurmikon puolelta, kunhan eivät liikaa innostu palloista ja kunhan eivät ole (ihmisten) uimarannan puolella.

Saapuminen:
- julkisilla: Bussi nro 431 ja 431B kulkevat Elielinaukiolta suoraan Vetokankaalle. Muitakin busseja kulkee Hämeenlinnanväylää pitkin, silloin on kävelymatkaa jonkin verran. Lähimmät juna-asemat ovat Myyrmäki ja Louhela, joista kävelymatkaa kyllä jo aika reilusti.
- pyörällä: Alueella loistavat toimivat pyöräreitit.
- autolla: Vetokankaalla on parkkipaikkoja. Aivan uimarannan edessä on pieni ahdas parkki ja vähän matkaa eteenpäin on sitten reilusti lisäpaikkoja. Toki joskus niitäkin voi joutua kyttäämään, jos on oikein suosittu uimapäivä. 4h parkki maksutta.

Kysyttävää, huolia, murheita? Kysy lisää järjestäjiltä. Emme pure.

Ps! Kinkycupin joukkueilmoittautuminen on sulkeutunut. Cuppiin voi vielä ilmoittautua yksittäisenä pelaajana olemassaoleviin joukkueisiin. Lisätiedot:
https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=36595.0

Shortly in English:
- Beach Volley @ Vetokannas beach, Vantaa
- Every Sunday at 18 O'clock
- Everyone are welcome to join the game, you don't have to know how to play, we'll teach you
- Obviously this meet has nothing to do with sex or intimacy. It's for playing volleyball, plain and simple.
- Bring a water bottle for yourself, you can wear shoes when playing if you like but it is not necessary
- You can reach the place by bus, bicycle or car
- Something unclear? Ask us!


Terveisin,
digitalis ja Janetar

Digitalis

Vs: PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18
« Vastaus #1 : 23.07.2023, 14:09 »
Näyttää siltä, että jossain kohtaa voi sataa, mutta koska asiasta ei ole minkään valtakunnan varmuutta niin pelataan ja katsellaan mitä tapahtuu. Näyttää myös siltä, että on taas tulossa paljon osallistujia meidän peleihin. Jos on hyvä sää, paikalla saattaa olla muitakin lentopalloilijoita - silloin meidän on yksinkertaisesti vain mahduttava yhdelle kentälle. Ns. vaihtopenkkipaikkoja (jotka kuuluu rotaatioon eli aktiivisesti peliin) käyttämällä voidaan mahduttaa jopa 20 henkeä samalle kentälle. Toki jos muita pelaajia meidän lisäksi ei ole, niin voidaan levittäytyä, mutta tämän näkee vasta pelien alkaessa. Tervetuloa mukaan kaikille :)

Saeroe

  • Rsyke
  • Kanta-asiakas
  • *
  • Viestejä: 309
  • "No niin, neiti suihkulähde"
  • Galleria
Vs: PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18
« Vastaus #2 : 23.07.2023, 21:16 »
Tänään oli kyllä tasoltaan kesän kovimmat pelit! Iso kiitos kaikille - nyt oli tekemisen meininkiä!
Hieman kiivastempoisempi peli ruokki kivasti tällaista kilpailuhenkistä huonoa häviäjää.  8)

Päivitetty pelistrategia "passari selkä verkkoon päin" toimi erinomaisesti, kun hoksasi, kuinka se toimii ja miksi niin tehdään. Hattua päästä herrasmiehelle, joka laittoi joukkueen ojennukseen - näkyi pelin lopputuloksessa ja joukkuehengessä positiivisesti.

Digitalis

Vs: PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18
« Vastaus #3 : 24.07.2023, 00:25 »
Kiva kuulla Saeroe että viihdyit! Sain samansuuntaista palautetta muiltakin :)

Kieltämättä sen alkaa huomata että todellakin pelien taso on noussut kesän aikana. Sehän on vain positiivista. Toki jatkossakin uudet aina ovat tervetulleita ja opastamme lajin pariin myös aloittelijoita. Vaikuttaa siltä, että pelit onnistuvat ykköstavoitteessaan, eli siinä että on ensisijaisesti hauskaa ajanvietettä. Hienoa, että ihmisten taidot kohenevat siinä sivussa.

Tänäänkin meitä oli reilusti yli 20 eikä satanut, vaikka sen uhka oli olemassa.

Kolehti on kerätty! Kiitos kaikille! Se meni itse asiassa 3,5 eurolla yli, joten jos muistini ei petä tässä välissä, niin tuon kaikille ensi sunnuntaina tikkarit xD
(Muistini on hyvä mutta pätkivä... Joten en laskisi varaani)

Digitalis

Vs: PKS höntsylentopallo 23.7. klo 18
« Vastaus #4 : 24.07.2023, 00:32 »
Jaaaaaaaa muisti olikin juuri niin hyvä että enhän mä pääse välttämättä ens kerralla paikalle :D No, joko Janetar antaa tikkarit tai sitten minä parin viikon päästä.  ;D