Kirjoittaja Aihe: Myydään piiskoja! Savion Samurai, kirpakat kumiläpsyt, rottinkia...  (Luettu 1066 kertaa)

Motoristimies65

  • Bizarre Club
  • Asiakas
  • *
  • Viestejä: 58
  • Isäntä
  • Galleria
Myyn tekemiäni piiskoja Etsy-kaupassani bymotorman, mutta myös yv:n kautta suoraan, jolloin hinnat selvästi edullisemmat. Valikoimassa mm. kuuluisa Savion Samurai ("lisenssituotanto" Dominaattorin luvalla), 3-6  mm kumiläpsyjä ja 6-8 mm rottinkia. Käykää kaupassa katsomassa!

https://www.etsy.com/shop/bymotorman

Savion Samurai, The Samurai, on paras lattapiiska, jota olen käyttänyt - yhtä ja samaa piiskaa noin 8 vuotta ja pari tuhatta sessiota. Se on täysin tuhoutumaton, taipuu, vaan ei katkea, tasapainoinen kädessä, voimankäytön arviointi ja säätäminen onnistuu helposti - ja se pintapuraisun ja syvälle yltävän tömähdyksen yhdistelmä! Jäljet upeat ja tunnistettavat suorakulmiomustelmat, joissa keskellä pieni lauttuma. Kova piiska, mutta ei kohtuuton, masokistien yleisesti rakastama kapine... 590 mm x 35 mm x 8 mm, mattahiottua teollisuusmuovia, kahva juuttinarusta.

Hinta suoraan noudettuna 50€.

Teen Samuraihin tyylikkäitä, japanilaisvaikutteisia huotria. Mäntyä, tiikkiöljytty tai mattamusta maali, juuttinarusomisteet. Sovitan huotrat napakoiksi joko uuteen Samuraihin tai jo omistamaasi Samuraihin.

Hinta pelkkä huotra sovitettuna 75€, Samurai ja huotra yhteishintaan 120€.

Perusläpsyjen lisäksi teen tilauksesta Vittusaatana-sarjan kumiläpsyjä. Läpsyyn on liimattu rentoutusmaton muovisia piikkiruusukkeita, joten reipas läpsäisy tekee pari sataa pienen pientä haavaa. Verta ei tule paljon eikä kauaa, mutta puhdistakaa haavat kunnolla! Vittusaatanoita suositellaan terveysturvallisuussyistä käytettäväksi lähtökohtaisesti vain yhdelle ihmiselle! Pese läpsy astianpesuaineella ja harjalla ja desinfioi sen jälkeen huolella. Suosittelen desinfioimaan vahvalla desinfiointiaineella myös ennen käyttöä.

Tilauksesta perusruusukkeilla tai omalla kuviolla, nickillä tai vaikka synttärien kunniaksi soveltuvalla numeroilla. Hinta sovitaan tilauksen mukaan.

Nimestä sen verran, että ensimmäistä piikkiläpsyä kokeillessani, kahden toisistaan tietämättömän koekaniinin äärimmäisen spontaani ja äänekäs huudahdus oli tuo "vittusaatana"...