Kirjoittaja Aihe: Tampere Tiistaimiitti 26.9. klo 18.30- By Rsyke  (Luettu 1130 kertaa)

Rsyke ry

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 505
 • Kulttuuriyhdistys
 • Galleria
  • rsyke.net
Tiistaimiitti by Rsyke

MISSÄ: @Artteli, Mustanlahdenkatu
MILLOIN: 26.9. Klo 18.30
MAAMERKKI: #Pinkkikäsi

Mitä kuuluu ja teematon miitti
Tällä kertaa vietetään tiistaita ilman teemaa ja höpötetään sitä sun tätä vähän kaikesta. Uteliaisuudella voidaan ihmetellä, onko viereisessä salissa käynnissä ooppera, klassiset harjoitukset vai kenties hiljaisten haamujen kokoontuminen? Miitissä on Rsykkeen puolesta tarjolla kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Evästoiveita voi esittää esim. miittimaskotille.

Miittiin saa saapua saapua yksin, kaksin, kolmisin tai vaikka koko perheen voimin, jos äitisi kestää kuulla miitin puheenaiheet? Uudet, vanhat, kokemattomat ja konkarit ovat kaikki yhtä tervetulleita. Muistetaan yhdessä, että ketään ei sorsita, nokita tai pulutella, saatika syödä, purra tai tökitä ilman lupaa.

Pue päällesi mitä haluat ja miten haluat, älä kuitenkaan heitä muita miittaajia liian vahvasti ulos kinkykaapista tai häiritse miittipaikan yleistä rauhaa. (Miittipaikka Artteli ja yhteisötila Kuulu ovat yksityiskäyttöön varattua julkista tilaa. Arttelin tiloja siis käyttävät muutkin alueelliset järjestötoimijat ja tilassa on isot ikkunat, joten ollaanhan säädyllisiä ja käyttäydytään paremmin kuin Ville Vallaton?)

Tampereen Tiistaimiitit ovat Rsyke ry:n ylläpitämiä miittejä joissa mm. mahdollista tavata muita kinkyjä ja höpistä aiheesta, sekä sen vierestä. Miitit eivät ole mitään vakavaa pönötyspuuhaa vaan mukavaa ajanviettoa samanmielisten seurassa. Et tarvitse osallistuaksesi yhdistyksen jäsenyyttä tai todistetta tamperelaisuudestasi, olet tervetullut ilman kumpaakin.

Teematon miitti on usein täynnä höpinää useammasta arkisesta aiheesta ja niiden vierestä, kinkysti tai ei kinkysti. Teemamiitit keskittyvät ennalta ilmoitettuun aiheeseen. Aihetta on mahdollisesti alustamassa joku aiheesta jotain tietävä tai teemakeskustelua käydään vertaisuuden ja pohtivan keskustelun kautta. Pakko ei ole puhua mitään, voit tulla myös vain kuuntelemaan!

Millainen miittipaikka on: Artteli on päihteetön, yhteisöllinen ja esteetön järjestöjen sekä yhdistysten oma tila aivan pääkirjasto Metson vieressä. Miittitilana toimii olohuoneen tapainen yhteisötila Kuulu. Paikan päältä löytyy kahvikeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi. Tilassa on sohvanurkkauksia, tuolit ja pöytiä. Rsyke tarjoaa miittieväiksi kahvin, teet ja jotain pientä purtavaa. Omia eväitä on myös täysin ok tuoda mukana. Tervetuloa!


Uusi ja ujo: Vieläkö pelottaa?
Vinkki 1. Liity yhdistyksen discordiin ja juttele etukäteen ihmisten kanssa!
Vinkki 2. Voit ottaa yhteyttä miittimaskottiin: Nellietied tai laittaa viestiä Rsykkeen instaan / sähköpostiin.
Miitteihin ei tarvitse lähteä yksin, miittiketjussa voi vallan hyvin purkaa jännitystä ja kysellä ensikertalaiselle saattajaa/ opastajaa.


Miitti etiketti?
1. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista, syrjintää tai häirintää iän, sukupuolen, syntyperän, etnisen taustan, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, kinky-suuntautumisen, kinkkien, terveydentilan, poliittisen/uskonnollisen/kulttuurisen taustan, kansalaisuuden, elämänkatsomuksen, vammaisuuden, kielen, perhe- tai suhdemuodon, sosiaalisen tai taloudellisen aseman tahi yhtään minkään muunkaan tekijän takia.
2. Muita ei kuvata.
3. Kenenkään henkilötietoja ei paljasteta.
4. Ketään ei kosketa ilman että kysyt ensin luvan.

Sääntöjenvastaisesta käytöksestä pyydämme kertomaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä miitin vetäjälle!
Epäasiallinen käytös voi johtaa esimerkiksi tapahtumasta poistamiseen tai porttikieltoon Rsyke ry:n tapahtumiin.


Rsyke yhteystiedot:
Kotisivu | Instagram | Facebook |
Sähköposti: rsyke.ry@gmail.com


TIISTAIMIITTI
Milloin: 26.9. klo 18.30 →
Missä: Artteli, yhteisötila Kuulu
Maamerkki: Pinkki miittikäsi

Nelli Pikkuvaltikka

 • Rsyke
 • Baarikärpänen
 • *
 • Viestejä: 677
 • Little with an attitude
 • Galleria
Vs: Tampere Tiistaimiitti 26.9. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #1 : 24.09.2023, 15:40 »
Eväsideoita saa heitellä! Vanha varasto on nimittäin tyhjentynyt sen verran että...  :))

~Nelli
En minä niitä syönyt.. ^-^

miumaumukkaa

 • Vieras
Vs: Tampere Tiistaimiitti 26.9. klo 18.30- By Rsyke
« Vastaus #2 : 25.09.2023, 20:49 »
Eväsideoita saa heitellä! Vanha varasto on nimittäin tyhjentynyt sen verran että...  :))

~Nelli
En minä niitä syönyt.. ^-^

Mandariineja <3 Joo tai eihän ne oikeen säily. Kuha o kahvia niin hyvä..