Kirjoittaja Aihe: Tampereen 2h+k -miitti to 12.10. esittää: sukka pois!  (Luettu 1234 kertaa)

hihaton

  • V.I.P.
  • *****
  • Viestejä: 2244
  • Come to the dark side. We have needles.
  • Galleria
No ei oikeesti kannata ottaa sukkaa pois, siellä on yhtäkkiä ihan syksy. Palelee vielä varpaat.

Tämänkertainen miitti on siitä riemukas, että Kaksiossa ei näytetä Ilveksen peliä ollenkaan. Parina viime viikkona muuta jengiä on ollut naapuripöydissä kannustamassa, mutta tälle torstaille (eikä parille seuraavallekaan) ei ole peliä kalenterissa. Kannattaa siis tulla paikalle!

Miittihän on matalan kynnyksen tapaaminen, johon ei ole pääsymaksua, pukukoodia, kinkyysvaatimuksia tai ostopakkoa, vaan tervetulleita ovat kaikki täysi-ikäiset aiheesta kiinnostuneet. Kaksio löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 33, baari vihreän oven takaa, miitti baarin perältä vasemmasta takanurkan pöydästä. Keskusteluun ei ole pakko osallistua, mutta tervehtiminen on kohteliasta. Omista mieltymyksistä kertominenkin on täysin vapaaehtoista, joten kaapista ei ole tarpeellista tulla jos ei siltä tunnu. Keskustelunaiheissa pyörii paljon kaikkea ei-kinkyä, kuten vaikka remontointi, Minecraft, autot, opiskelu, ja kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä. Joku saattaa myös mainita tissit.

Tule katsomaan, onko tämän viikon miitti virallinen, kuulemaan mikä on höyrypanokone ja arvioimaan, montako banaania tarvitaan tappamaan ihminen säteilyyn. Tervetuloa!